Komentari

morena12.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • ante

    JA SAM ZA ŠTIT

    JA SAM ZA ŠTIT

    Znali smo da je HDZ radio gluposti, ali nađe se poneki čovjek iz njihovih redova kao što je danas gospodin gradonačelnik Josip Heged, koji je i spreman da surađuje s građanima i s, kao što smo čitali, Udrugom "ŠTIT" koja je poželjna u ovakvim današnjim uvjetima. Jer, stvarno, trebalo je imati takovu ideju za stvoriti nešto kao "ŠTIT" gdje bi današnji uništeni čovjek imao zajedničku mogućnost da se kroz takovu organizaciju bori.

    Svi moramo priznati da je Stojkovićeva udruga u vrlo kratkom vremenu ne samo stasala, nego dokazala se i zrela. Svaki onaj koji voli Hrvatsku nije mu žao da uloži sredstva, ne samo kao što je rad, nego i financijska. Građanima je stvarno dosta lažne kozmetike i iluzije koju gospodin Branko Stojković razbija, lopove raskrinkava, pravdu spominje, duhovno izgrađuje društvo, govori o smislu, ne da neradnicima da budu povlašteni, traži rad, poštenje i znanje, prekida srednjovjekovni život, želi da naše društvo bude civilizirano, zdravo, naprijedno, da djeca tj. Naraštaji današnji da se ne bude trebao sramiti.

    Gospodin Branko Stojković o kojem bi se moglo pisati i govoriti mnogo, je pozivna osoba, što zadnje ove četiri godine je to dokazano tj. neosporivo.

    B.D.

    Novi bjelovarac (PISMO) ; 31. kolovoz 2000.

    avatar

    22.07.2008. (12:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...