Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • prominka :)

    Svaka čast svima koji su zaslužni za "buđenje" Oklaja. mislim da je stvarno bio red da i mi imamo neka događanja!!:)))

    avatar

    01.08.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  • crkavica

    Samo da Miro Klose opet ne naparavi nezanimljiv turnir svijim golovima.

    avatar

    02.08.2006. (10:49)    -   -   -   -  

  • bb17

    Lipo je čut da će se nešto zanimljivo događat u Promini. Koja su to vrimena bila, taj 1.maj... To su mi najdraže uspomene iz djetinjstva. Kol'ko je tad ljudi znalo doć u Oklaj, nisi moga proć kroz centar pješke, a kamoli s autom...Svega je bilo, balota, ojkalica, dipli, sporta, ića i pića... Bilo bi lipo kad bi taj naš običaj (Narodnih igara) opet zaživija, a tribalo bi i definirat točan datum održavanja, a ne ga svake godine minjat.
    A šta se tiče svirke Podrum benda bit će vas lipo opet poslušat, konačno da koncert bude i u Oklaju. Prošlo je dosta godina od zadnje svirke isprid zadruge, Nije da su loši koncerti u Drnišu al ipak je slađe kod nas. Svaka čast na onom koncertu prije 2 godine u Woodstocku, kada su i neki umirovljeni pjevači i gitaristi stali opet na binu... Pozdrav

    avatar

    03.08.2006. (07:51)    -   -   -   -  

  • Svaka čast fešti u Oklaju samo ne dirajte nam feštu Sv. Roka u Čitluku.

    avatar

    03.08.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • Eto mnogi se sicaju lipih vrimena u nasoj Promini, nikako mi nije jasno da se i takve feste nemogu i sada odrzavat. Svi mi znamo di je problem, ali niko nece da kaze javno. Ja mislim da je problem u ljudima koji su na celu nase Promine. Davno sam rekao da bi bilo bolje da dobivaju placu i da stoje kod kuce (ili za sankom) a da mladi ljudi, skolovani i neoptereceni politikom dobiju priliku da vode Prominu. Svaka cast malim sredinama poput Miljevaca, Vrlike, Kijeva i ostalima u nasoj Zagori da su aktivni na mnogim podrucjima, kulturnim, sportskim, ekonomskim i inim. A di je Promina u odnosu na njih. Sve ove sitne akcije dokaz su da se moze. Cujem da bi ovu festu organizira nasa legenda PAJICA, svaka cast, ali je zalosno da to nasa opcina nije u stanju organizirat na nivou.
    U nadi da cemo za Veliku Gospu poslije mise na Visovcu ili kod Gospe Catrnjske moc gustat u nasoj Promini (Oklaju) pozdrav svim komentatorima i citateljima.
    Ps. Mislim da Citlucani nebi tribali ukinut svoju festu za Roka, to je jos jedan dokaz da se moze puno toga kad se oce.

    avatar

    03.08.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • maaykAn

    ...svaka čast ekipi iz Podrum benda za svirku sinoć bilo je stvarno par vrhunskih "novih" stvari i dobra stara žestica u njihovom stilu! Samo je ekipa bila ocajna, ono je tribalo potrat sve vanka...A kad je kafić bez duše onda je takva i ekipa valjda! Mozda je bija i loš datum a i Prominci su malo pobacili! Bit će luđe u Oklaju siguran sam! A i onaj im se mali na klavijaturama previse eksponira, nadglasa je Kresu sinoć,he!

    avatar

    05.08.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Hvala MaaykAne na čestitkama. Mi smo zadovoljni sa publikom u Woodstocka. Očekivali smo takvu atmosferu. Teško je očekivati da na otvorenom napravimo atmosferu kao što smo radili u "Kavani". Odmah smo u startu bili upozoreni da nesmijemo previše glasno svirati zbog susjeda. A tko može tiho svirati onako žestoke stvari? Tako se i onaj "mali na klavijaturama" malo zanija.Inače, publika iz Promine je kao i uvijek bila uz nas, i ja im se ovim putem zahvaljujem na potpori. Radi njih i radimo koncert u subotu 12.08. u Oklaju. Prema nekim najavama i Dado bi trebao otvoriti svoj kafić-piceriju taj dan, pa bi to na kraju mogla ispasti prava mala fešta.

    avatar

    05.08.2006. (19:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...