Komentari

barbara0zbunjola.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • exploited_chaos

    prva...

    avatar

    31.07.2006. (18:22)    -   -   -   -  

  • exploited_chaos

    oi oi..
    tiha patnja, a?? zamisli, odkad mi se javio onaj bivsi o kojem sam pisala, stalno se dopisujemo, i opet mi sva sjecanja naviru... bio mi je jedan od najboljih deckiju dok je bio tu, al veza na daljinu nije mogla puno izdrzat..
    sad kad su drukcije okolnosti, ne znam dal mi fali osjecaj zaljubljenosti ili mi fali bas on..
    mene vise nit ne puca previse ni trava ni alkohol, nakon toliko god svakodnevnog konzumiranja.. bezveze
    puno puno puno pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    31.07.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  • Kak da se ZOVEMO??? kako????

    ajd pliz dođite na ovaj blog i dajte neki prijedlog!!!

    avatar

    31.07.2006. (18:41)    -   -   -   -  

  • Čitaj...ako su usudiš

    pa inaće život nema smisla...kakav god našla naćin da upotpuniš dan on će i ovako ostati bezvrjedan kao i cijeli život....tvoja cijela svrha je da se rasfuckaš s nekim tipom i rodiš dete da bi ono moglo ućiniti isto i tako opet u nedogled sve dok naša bijedna vrsta ne potroši resurse ovog planeta i dok svi ne pocrkamo...znaći tako gledano gayavi ćine pravu stvar...zadovoljavaju se a ne razmnožavaju..lol..bum napisal post o ovom...fala na inspiraciji...

    avatar

    31.07.2006. (19:00)    -   -   -   -  

  • igor89

    bok! postala si alkoholicarka haha:) a svoje misljenje nemoj u sebi drzat niko te nebu pojel ak ga kazes, drugo je ak te nebude razumjel / a. to je onda vec njegov problem

    avatar

    31.07.2006. (21:40)    -   -   -   -  

  • mašLa :p

    je i ja sam na odvikavanju od psofki već šesnajst godina...

    avatar

    01.08.2006. (05:50)    -   -   -   -  

  • Koka

    oj napušena moja barbaro!!! pa ti buš da u zagreb stigneš potpuno nova osoba- crna i napušena :D :D :D churki je došao jucer, svi bili presretni sto ga vidimo no ti nam falis...nije isto bez te!
    hm, O.C. sam prije gledala i bilo mi je ok, no one tree hill mi je sto put bolja serija ( jebeni voicecoveri; nathan=perfect boyfriend!!!!! eh, da ima takvih.....). hehe, znam kak zavrsava O.C., al su se zajebali s tim krajem, serija ce izgubit mnoge fanove...no slazem se, seth je mljac, iako je meni osobno ryan drazi&zgodniji...ne pitaj....samozatajni, autodestruktivni ali zapravo jako dobri tipovi su mi oduvijek bili tiha patnja...jer znas ono, zelis upoznati njihov opiceni unutarnji svijet i biti dio njega...just the two of you.

    enivejz, dosta laprdanja od me, jebate, spavala sam 5 sati sinoc, digla se u 5:20 u jutro kako bih u pic mac isla s matejom do tog konzuma za posao ( trebale smo se nacrtat tamo u 7 ) samo da bi nam frajer rekao "joj sorry cure, doslo je do zabune, jel mozete ipak doci u 14h!!!". mislim odi u picku materinu....a ove dvije prijasnje noci ako sam spavala 6 sati u komadu, savrseno. tak da idem sad krmit, vec vidim na sto ce mi se ova iduca dva tjedna svoditi- spavanje, posao, van, OZ, spavanje, posao, van, OZ....lol a jebga, nemrem bez oza, to mi je dnevni fiks.

    velika pusa, i VRATI NAM SE U JEDNOM KOMADU!

    p.s. da si vidla sto su ovi ludaci peceku bili napravili u nedjelju dok je krmio ( i poprilicno glasno hrkao....ja prvo misla da to hanzini cucki hrcu jebate, nisam mogla vjerovati da bi ljudsko bice bilo sposobno proizvoditi takve zvukove lol ;) )

    avatar

    01.08.2006. (08:40)    -   -   -   -  

  • patak

    jes jes. . . . . . angels deserve to die. . . . jes jes

    punk njet mrtava sam u alkoholnoj komi jes jes

    avatar

    01.08.2006. (11:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...