Komentari

istinavjere.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • šum srca

    Posebno mi se sviđa ovo:želim li čuti i naučiti nešto novo uzimam Bibliju u ruke....Ej....pa ovo je FANTASTIČNO...............tako staro a uvijek novo....odlično...!

    avatar

    30.07.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Pravi je tekst!

    avatar

    01.08.2006. (00:46)    -   -   -   -  

  • @pple

    Postom si me podsjetio na staru knjigu - Sveto pismo. Bila je to knjiga mog djeda koji je nedavno napustio ovaj svijet. Moja mama se tada sjetila kako je on u dugim zimskim večerima cijeloj obitelji znao čitati iz te knjige i zamolila je mog tatu (djed je bio bio njegov otac) da svakako pronađe tu knjigu i donese je doma kako se ne bi izgubila.
    Uzevši tu knjigu u ruke osjetila sam prošla vremena i obiteljsku atmosferu u kojoj je ta knjiga bila vrlo važna...zapravo radi se o Starom zavjetu i to vrlo starom izdanju kakve je danas teško pronaći...pozdrav!

    avatar

    01.08.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • Homeless

    Nedam mi se pisat kao je divno, krasno, preljepo i ostalo jer ti to vec znas. Zato si to i stavio na svoj blog. A druge pametne komentare neznam ostavit, stoga bilo mi je lijepo procitat ocu zivotnu pricu!!!

    avatar

    02.08.2006. (13:33)    -   -   -   -  

  • SamoIstina

    Hvala svima na odgovorima. Biblija je "velika knjiga". U biti, vrlo je teško riječima opisati Bibliju. Ona hrani naš duš, daje nam snage za hod kroz život.

    avatar

    02.08.2006. (20:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...