Komentari

whiteflesh.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Anara

  Alzo, dakle, ako je netko već bio u Rumunjskoj otišel je u Transilvaniju... Kod nasljednika grofa Drakule. Ak je bila ženska kak Ti u piotanju, uvijek s pletenicom češnjaka oko vrata! U prošlosto grof Drakula, plemić kojemu je jurisdikcija bila Transilvanija debelo je koristio pravo prve bračne noći nad svojim podaničicama. Pravo na tri kapi krvi! Ali podaničice su se dosjetile; neposredno pred poziv na noćne užitke grofa Drakule naždrale su se češnjaka tako da se grofu zgadila mlada i bila otjerana iz dvoca. Od tada se češnjak koristi za otjerivanje vampira - krvopija! Kreni s vijencem češnjaka, kaj nije dost krvopija!
  Al bu neko imal čistu sobu..., nadam se s vijencem češnjaka na ulazu!

  avatar

  30.07.2006. (16:17)    -   -   -   -  

 • whiteflesh

  Moja je krv pregusta... a vampiri, kao ni pijavice, nisu uvijek loša stvar... kak je ono bilo sa smrznutom ptičicom, vrućim kravljim govnom, pohlepnom mačkom i pitanjem tko ti je neprijatelj a tko prijatelj, a?

  avatar

  30.07.2006. (17:01)    -   -   -   -  

 • Anara

  Opomena pod opasku br.2
  Mala, trolejbus imaš u Beogradu! To je najčišći javni prijevoz, bez zagađivanja iz auspuha! Pogon trolejbusa je elektromotor koji troši el. struju kak mu ime i govori! To je budućnost gradskog javnog prijevoza jer je racionalan i ne zagađuje okoliš... U svemu tome ima prste Nikola Tesla! Moj propust - nikada te nisam odveo u tehnički muzej! Nikad nije kasno ljubit strasno i otić u Tehnički muzej.

  avatar

  31.07.2006. (09:20)    -   -   -   -  

 • whiteflesh

  Pa šta me nisi odveo u Beograd, Nikola? Kad me već nisi uspio odgovorit od strasnog ljubljenja inozemaca. Koji si to ti džugonostalgičar?

  avatar

  01.08.2006. (15:17)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...