Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Lorin

    Ja sam se pronasla u Illinois.
    Pozdrav od Chicago.

    avatar

    07.08.2006. (20:06)    -   -   -   -  

  • Svea

    I ja sam se našla, pozdrav iz ZG.

    avatar

    07.08.2006. (20:28)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    Bravo ti!
    Moram si to nekam zapisati, mislim na zid ili bar na onu plutani pano! :))
    Već sam nahvalila nećakinju, a kad je bilo bi-nebi, rekla sam joj da bumo organizirali peticiju tu, na blogu pa kad vide sve te potpise kaj se daju skupit u par sati ak se čovjek malo aktivira... :))
    Rekla ja njoj da se dure ili su ljubomorni jer ja pesa fakat imam (imala i prije, kod staraca) i najmanji problem je pesu ko bu mu dal jest! Pes se gazdama veseli, ali ak je u svom domu, a i mala je doma,... pusti ljude, viš da briju po svom, al to je njihov problem! ;))

    avatar

    08.08.2006. (09:59)    -   -   -   -  

  • jja

    Joj zgbabo ja sam cuvala pesa kojeg u zivotu nisam vidjela niti je on mene, a ogroman je a nas stan mali he,he. Uglavnom frend je mroao hitno izvan drzave, smrtni slucaj i nazvao jel bi, jer nema tko i za pola sata bio s pesicom na vratima. Prvo smo mislili - o maj god- a nakon par dana smo plakali kad nas je napustala he,he Tako smo se sprijateljili da nije htjela nikako drugacije spavati (donjeli joj i njenu kosaru koju smo stavili pod veliki stol) nego samo do naseg kreveta i ako bi slucajno koja ruka visila prekor uba to bi ona sve oblizala. LOVE :-)
    Tak da - NE kompliciraju psi zivot, nego ljudi. Ali to znas i sama.

    avatar

    08.08.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • majkica

    bas mi je drago da si mi se javila jer sad sam otkrila neke prljave stvari.
    ali eto sreca sto nisam svadljiva pa cu ti ja lijepo objasniti neke stvari.meni kao i mnogima koje ja poznajem(vidi moj blog i post "ljuta " pa ce ti biti sve jasno) jednostavno nemozes vise na svoj blog,mogla si pitat mene i nisam ja nikom prijetila sudskim tuzbama samo nisam dozvolila da neki neandertalac prijeti da ce mi pobit djecu ako mu nedam pizde(oprosti na izrazu al tak je meni receno) a jos gore sto je to sve od nekih ljudi koji se tu dizu u nebesa.nije li cudno sto je samnom otisao jedan od najboljih blogera odavdje?nisam ni prijewtila sam osam jednostavno otisla i nevracam se i ne pljujem po nikom ja sutim a sad bar znam i tko mi je prijatelj a tko nije pa tako...

    avatar

    08.08.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    tek sam sad pročitala pos ispred pa bi dodala osim mixa sol+gel za tuširanje, za malo više vrenema meni je super domaći uradak: jogurt ili sirutka iz frižidera (ima za kupit tu, litra nekih 2,5 kune) i ubacit šaku zobenih pahuljica, istrljat tijelo, isprat dobro, ne treba nakon toga niš osim vode.
    Osvježenje maksimalno, koža ko nova! ;))

    avatar

    08.08.2006. (11:07)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    opet ja! dodaj u postove koje pripremaš za jesen i važnost pilinga glave, nije dosta oprat kosu, treba pazit i na kožu glave, i ona "pati" na svoj način...rekla si da smijemo sugerirat...:-)

    avatar

    08.08.2006. (11:10)    -   -   -   -  

  • jja

    Majkica a na kog si ti ljuta? Malo sam zbunjena, jer ako na mene, zasto? Ako na zgbabu - ona je jednostavno odgovorila na moje pitanje i to da umiri mene, nekako nemam feeling da je mislila ista lose.
    zgbaba - zobene pahuljice ne koristim jer one pogoduju stvaranju bakterija, bas o njima sam pisala u jednom od tesktova. Ovo za peeling glave tj. peeling sampone - svakako odlicna ideja -to sam mislila spomenuti u prvim tekstovima na tu temu a drago mi je vidjeti da ih ima jos koje bi to zanimalo.

    avatar

    08.08.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    majkica je definitivno ljuta na mene. Ja zapamtila kaj je ona pisala. A napisala sam da je problem njen jer bu ona o tome pričala, ako hoće, a ne ja.
    Ali nema veze, majkica se ima pravo ljutiti ako želi.

    avatar

    08.08.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • majkica

    ma ne nisam na nikog ljuta boze sacuvaj jer bar ovdje mozemo biti bolje i kvalitetnije osobe nego u reali;)

    avatar

    08.08.2006. (14:37)    -   -   -   -  

  • jja

    Da, ovdje mozemo biti mnogo bolji nego u real life-u. Mozemo ali biti i mnogo gori. A mozemo biti i apsolutno jednaki. I mislim da su sve tri kategorije zastupljene po blogovima. No koliko je netko iskren i dobronamjeran otkrije se kad tad kroz postove. Tvrdis da nisi svadljiva, a ja citav dan citam samo zajedljive komentare od tebe. Ja ti napisem da po meni nije o.k. da mama dvoje klinaca danonocno (ovo citiram tebe) visi u bircu do kladionice. To napisem kao komentar na tvoj tekst. I budem proglasena dusebriznikom i vidim gore svacime necime. I jos napisem da iz ono MALO iskustva koje ja s klincima imam - ne to nije mjesto gdje bi klinci trebali provoditi dane. Tog misljenja sam i dalje, svidjalo se to tebi ili ne.

    avatar

    08.08.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    Dobar ti dan! ;))

    avatar

    09.08.2006. (11:33)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Mah-mah i tebi, zaposlena ženo...Fascinantno je tvoje baratanje informacijama o kozmetici, ako niej tajna, je li to profesionalno ili hobi? Nadam se da ćeš ipak naći vremena i za neki predah i odmor, iako ni svaki odmor nije baš uvijek odmor...sve ovisi o tome kako si čovjek posloži stvari...pozdrav

    avatar

    09.08.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...