Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (43)

Marketing


  • LJUBAVNE PJESME

    Lijepo, lijepo...

    avatar

    28.07.2006. (20:36)    -   -   -   -  

  • serbus

    I ne tako davno mogao sam obući najobičniju majicu i ugurati je u najobičnije uske traperice, zatreptati okama i led se topio, a sada sa zahvalnošću uzimam mrvice sa stola pažnje i prihvaćanja, uz dosta truda, ali što ćeš, to je život :)

    avatar

    28.07.2006. (20:43)    -   -   -   -  

  • serbus

    E moj Marijane, i ja bi bio prvi sa dvije riječi, jednim zarezom i tri točkice, ali dobro, ko prije, njemu dvije, pošteno :)

    avatar

    28.07.2006. (20:44)    -   -   -   -  

  • serbus

    Šalim se glede Marijana, ma da je i jedna riječ (a je:), kada je piše pjesnik ljubavnih pjesama to nešto znači. Lijepa je tvoja gesta iz prošlog posta, to je ljubav, ali ne mogu ja to ovim mojim veseljacima objasniti, ali jasno ti je da je problem u potpunosti u meni, kako će mi vjerovati kada ja uz sve verbalno protivljenje ipak slasno sve smažem, poližem prste i još jezikom pucnem od zadovoljstva :)

    avatar

    28.07.2006. (20:51)    -   -   -   -  

  • U svemirskim prostranstvima

    ja bi s mojih devet banki "krasno" izgledala u horizontalnim prugicama

    avatar

    28.07.2006. (21:16)    -   -   -   -  

  • LJUBAVNE PJESME

    Serbusu, nekada je i jedna riječ dovoljna da se nekome nešto da do znanja. Eto, možda sam se htio malo nametnuti, ali u svakom slučaju i dati pohvalu ovome blogu. I kod nametanja se ipak bira kome ćeš se nametnuti :-)

    avatar

    28.07.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Sad razmišljam...prugice, točkice, cvjetići, kvadrati...Nisam neki veliki ljubitelj bilo kojeg od navedenih uzoraka da bih baš to kupovala, ali zapravo - ako me oduševi neki komad odjeće, onda to može biti bilo koji uzorak. Važno je da mi se sviđa i da to mogu nositi. I da mi pristaje, naravno :)

    avatar

    28.07.2006. (22:16)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Najviše volim jednobojno, a ako ima uzorak on mora biti decentan. Imala sam jednu bluzu s tankim okomitim prugicama raznih boja, sad si me na nju podsjetila, bila je jako ugodna za nošenje. Horizontalne pruge i točkice mi ne stoje dobro, ali uzorak sa sitnim cvjetićima može proći. Imala sam čak jednu bluzu s plavim ružama (stiliziranim u svakom pogledu), koje nisu bile sitne, ali sam je ipak jako voljela i nosila dok se nije počela stanjivati. Jedna druga sa srednje dugim rukavima imala je uzorak tigrovih šara i odlično mi je pristajala. Sve to ipak ovisi o tome sviđa li mi se neka stvar ili ne. Ja sam si lani kupila crne japanke s cvijećem i nosit ću ih još ove godine na moru, prošle je bilo tako hladno da ih gotovo i nisam obula. Općenito najradije kupujem jednobojnu odjeću koju onda ukrašavam sitnim detaljima, npr. lijepom maramom ili šalom. A jesam se raspisala, a uvijek kažem da mi je odjeća zadnja rupa na svirali! Pozdrav! :)))))

    avatar

    28.07.2006. (22:56)    -   -   -   -  

  • u ime...

    malo sam čitala i unazad... pa si me nasmijala... eto, zami ča ćeš ... pusa i pozdrav

    avatar

    28.07.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • Heart of a woman

    ja volim i prugasto i tockasto... ali vise nekako jednobojno...

    avatar

    28.07.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Vidiš ja ti podlježem trendovima (mislim da sam te sad upravo razočarala),ali tako je!!Točkice su mi sad super,ali neš vjerovat nisam kupila ni jedan komad s takvim uzorkom,zašto?!Pojma nemam...

    avatar

    29.07.2006. (07:46)    -   -   -   -  

  • Fubar Surabenu, Momentalist

    ja nosim što mi padne pod ruku, ali preferiram nešto jednostavno, bez raznih điđa-miđa, a horizontala je u modi zato što je većina estrade anoreksična, pa tako izgledaju puniji

    avatar

    29.07.2006. (08:47)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    De, makni ovu zaradu na lak način... Volim i šareno i jednobojno. Samo da nije smeđe i sivo. Sve ostalo dolazi u obzir. Zadnjih godina majice s raznoraznim natpisima i sličicama, većinom bijele i crne. Ali ako mi za oko zapne kakav šareni komad k´o šakom u oko ali simpatičan i pogodan za kombiniranje, i ako si ga mogu priuštiti, zašto ne? Pazim da ne budem sad neka šarena stara kokoš, ali znaju me (u mom selu) po veselim bojama i uzorcima.

    avatar

    29.07.2006. (08:59)    -   -   -   -  

  • *~iwoncha~*

    Potpuno se slažem, nek svako nosi što hoće.. Ali osobno nemam ništ protiv kockastih, prugastih ili piĐamastih ;) majica, košulja i sličnih dodataka.. Dapače.. Ewo, kupila sam nedavno u Benettonu kariranu plavu košuljicu, veže se u struku.. Odlična je, iako me isto neki gledaju malo čudno zbog uzorka.. Al zaš im to smeta..!? Ne znam, možda jedino mrvicu više upada u oči.. Al tako je to :) .. Pozdrav

    avatar

    29.07.2006. (10:43)    -   -   -   -  

  • wendy*

    sve te tockice i prugice...joj, joj, pa onda cvijetici, pa jednobojno...tko bi uspio pratiti?! ah da, i karirano je tu...ja volim, obozavam karirane kosuljice na deckima... :) a o kravatama da i ne pricam... decki, nosite karirane kosulje i kravate, ali ne jedno s drugim! :)

    avatar

    29.07.2006. (11:14)    -   -   -   -  

  • prgy

    kako ti napraviš takvu podlogu?

    avatar

    29.07.2006. (12:12)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Srdačan pozdrav! Drago mi je da ti se sviđa novi izgled mog bloga. Još ću postati stručnjakinja za blog-web dizajn, hi-hi...

    avatar

    29.07.2006. (12:26)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    ja baš ne volim nikakve dezene,teško se odlučim kupit nešto takvo....točkice pogotovo ne podnosim (valjda zato što sam ko curica imala neku groznu točkastu haljinu koja mi je bila noćna mora)

    avatar

    29.07.2006. (14:56)    -   -   -   -  

  • brlje

    uvijek sam se nosio kako sam želio, naročito hlače s prugama raznih dezena... možeš misliti kako se na to gledalo u maloj sredini poput moje, ali onda i sada ostao sam svoj! pozdrav!

    avatar

    29.07.2006. (15:03)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Znaš stvarno mačka povući za rep.I ajde kak da sad stari mačak mijauče?Nikak!Ili jako slabo tak da me se bude jedva čulo.Ta dilema bum ili nebum nekaj odabral i zakaj baš to a ne nekaj drugo-s tim ti ja nisam nikad imal problema.U to vreme tvojih godina koje spominješ,bilo je sve,samo nije bilo onog kaj smo sanjali da bi šteli imati.Nosili smo brat i ja-kaj smo imali,a onda posle tak se dobro nosili u tome da sam kaj god bilo na meni to tak dobro znal nositi,da su me cure i dečki znali pitati jesam li to kupil u Trstu-a piĐama na meni,hihihi!A štel sam zapravo reči da na dobro skrojenoj ženi ionak nisam gledal jel ima točkice,kockice ili pruge-ionak sam ih pogledom skidal.I ne samo ja.Cela moja generacija apsolvirala je i diplomirala to skidanje-pogledom.A i danas mi je nekaj od tog umijeća ostalo.Eto,ja sam odmijaukal svoje.

    avatar

    29.07.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    ja se ljeti uvijek "ulanim". a gdje ti je roza :) ?

    avatar

    29.07.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Ja sam postala stručnjak kombinirajući za mužića odijela i kravate. On je klasičar, ne bi nikad obukao rozo, ili slično. A baš bi bio sladak, onako kako se Kevin Hill oblači (koja usporedba). Moj najdraži uzorak su crtice. Debele, tanke, raznobojne, okomite, vodoravne, super mi je to. POzdrav.

    avatar

    29.07.2006. (19:52)    -   -   -   -  

  • Brevis

    Ja volim karirano. Ova kravata na slici mi je mrak! Bravo za japanke! :)

    avatar

    29.07.2006. (21:05)    -   -   -   -  

  • tammie

    ja najviše volim jednostavno, bez točkica i prugica :)) ali zato sam ja komplicirana ;) svratila sam da te pozdravim... sutra putujem... bit ću u tvom kraju, a možda jedan dan svratim i do tvog grada... pa maši ako me vidiš :)) čitamo se krajem osmog... ili prije ako me Nebitni pusti na komp :)

    avatar

    29.07.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Ne podliježem raznim trendovima,ono što mi oku ugodno to kupujem pa sad i da su i horizontalne i vertikalne prugice zajedno:)Pozdrav ostavljam

    avatar

    29.07.2006. (23:29)    -   -   -   -  

učitavam...