Komentari

dzepko.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • iskrivljena hipotenuza

    vidim kompjuter jos uvijek radi :)? nego, sta je ovo opet bilo s navijacima. kazu da je u sukobu grobara i delija jedan decko ubijen nozem. jel istina?

    avatar

    29.07.2006. (21:08)    -   -   -   -  

  • dzepko

    tačno je, na žalost. Pošto sad kao policija nadzire navijače onda ljudi dogovore tuču i tako je bilo i preksinoć - dečko je ubijen nožem. Obično je na takvim tučama dogovoreno bez oružja, ali uvek se nađe neka pičkica koja sa sobom ponese nož i onda to nesrećno završi...

    avatar

    30.07.2006. (00:46)    -   -   -   -  

  • Nesvrstani

    Moga bi Novak danas dignit i Umag.

    avatar

    30.07.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  • iskrivljena hipotenuza

    pa jebemu misa, od kad se ljubav prema sportu ili nekom klubu izrazava tucama i po tome ko ce koga razbit i kako! bas me to ljuti. sad je neki decko bez veze izgubio zivot. nije to vrijedno toga. ali jebiga.
    ps. baj d vej, bas mi je zao bilo tvog prezimenjaka jer je stvarno mali dobar a morao je predat mec.a sta ces, bice bolje.

    avatar

    01.08.2006. (21:49)    -   -   -   -  

  • i meni je bilo žao Novaka, ali ne brinem se ja za njega, biće to pravi šampion, to se odmah vidi... 2 all ovaj moj krš od kompa blokira i onda ja popizdim i ne pročitam ničiji blog, tako da nemojte misliti da sam vas zaboravio sve! Idućeg ponedeljka idem u Bg, a tamo me čeka moj lični komp i to će biti milina i odmor od ovog krša ovde

    avatar

    05.08.2006. (21:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...