Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Did You know

    dobar blog

    avatar

    28.07.2006. (16:43)    -   -   -   -  

  • analitičar

    Opet drukanje i nvijanje bez argumenata,nemam ništa protiv osoba koje navodiš kao argumente ali tko zna čitati financijska izvješća neće djeliti tvoj optimizam.
    Molim te da probaš biti objektivniji jer ovaj način ne vodi nigdje.Takov način je u zadnje vrijeme dominantan na forumima Moj novac i Poslovni dnevnik,na tim forumima više nema skoro ni jednog ozbiljnog komentara jer ni jedan ozbiljniji investitor više ne sudjeluje na njima.Čini mi se da si ti to uočio i da svjesno koristiš prostor za plasman svojih želja,to od tebe nisam očekivao,znam da imaš potrebu za pisanjem ali treba imati mjeru.

    avatar

    28.07.2006. (20:18)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    @Analitičar: ne kažem da je moj način ispravan, dapače, žao mi je što ne vidim druge tekstove na ovu (ili ove) teme, pa da usporedim i/li uočim ako/gdje griješim. Zasada samo čitam kritike na moje tekstove, ali ne i druge analize. Otvaranje prostora (bloga) je free, ali evo ja nudim prostor na ovom blogu onom tko želi objaviti svoj komentar/kolumnu/svoje viđenje ili obrazloženje fin. podataka. Pritom ne mislim na prostor u komentarima, već ću ga ili copy/pasteati kao unos, ili može na mail (cartmann@hi.t-com.hr), pa ću ga zatim objaviti na blogu.

    avatar

    29.07.2006. (11:15)    -   -   -   -  

  • Viktor

    pomnoži knjig.vrijednost s koeficijentom djelatnosti te firme u RH, pa budeš dobil malo realniju sliku vrijednosti dionice. npr. prošle godine su banke bile puta 3 (tu negde, nemoj me držati točno u decimalu)

    avatar

    01.08.2006. (14:38)    -   -   -   -  

  • felix...

    Obavijest!
    Morao sam promijeniti adresu bloga jer je vjerojatno netko prije mene koristio naziv webtest.Tako je sada nova adresa tehnickaanaliza.blog.hr
    Pozdrav!

    avatar

    01.08.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • Young Ferengi

    @Cartmann: htio sam ti samo reći da si me nasmijao jučer s Enronom. :) Napisao sam ti post na mojnovac vezan uz otvaranje japanaca jučer i danas, ali su mi govna od moderatora obrisala i taj i još nekoliko drugih i to naočigled. predobro sam predvidio jučerašnju burzu... Zažalio sam što sam se vratio na taj forum koji je oduvijek bio vladavina lopovluka. pogledaj japance danas. postao sam sliku, ali mi postovi više ne prolaze. Ne treba to meni. Sve dobro.

    avatar

    02.08.2006. (03:37)    -   -   -   -  

  • pulicer

    Inace zanimljivo je da ljudi kazu kako se prodaje "nasa" Pliva. Pliva je nasa samo 18%. I to ne za dugo. Mi nismo uvuceni u trzisnu igru da bi bili ucesnici, nego statisti. U nasem slucaju oni koji nose gace na stapu. Ne samo u slucaju Plive. Tako ce biti i sa INA-om, HEP-om, itd.Poslije prodaje saniranih banaka, to je naprosto neminovno. Udruga stranaih banaka u RH je najmocnija organizacija u sjeni. Zajedno sa MMF-om i lobijem u Bruxellessu diktira svim strankama sto smiju i moraju. Tako to i inace kamatari prakticiraju. Njihova je snaga argumenata u 33 mld. ( $ ) razloga. A to je vrlo jak argument u ovako maloj drzavi. Cijela se ekonomija igra sa prebacivanjem vec zapaljene petarde sa sve kracim fitiljem iz ruke u ruku. Zadnji ce naj....

    avatar

    04.08.2006. (22:00)    -   -   -   -  

  • Wine & Tiaras

    ajde mi se molim te javi na mail kekssmrad@yahoo.co.uk (u vezi poslovne suradnje za hr.dnevni financijski list)

    avatar

    30.08.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  • Gerero

    Kada si tako dobar blog, kao što se govori,pokaži mi neke nove fore i fazone za uljepšavanje bloga.

    avatar

    06.10.2006. (19:57)    -   -   -   -  

  • izuzetno informativan članak pod naslovom "Kako položiti novac na brokerov račun". Mogao bi cesce pisati stvari iz vlastita iskustva

    avatar

    08.10.2006. (19:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...