Komentari

livno1.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Münchener

    Sramota,... seljacine !!! Sramite se svita !!!

    avatar

    28.07.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • Sad ce Vama Vas ADJUTANT objasniti scenario koji nam je spremila "kulturna Europa"(hocemo u EU,eee...moramo imati i ove "standarde")! Prvo: Ajde,poslacemo u Livno ovu istrosenu motociklisticku bagru,valjda se svijetina navikla na bradate,vonjave vozace u koznjacima...O.K. njih se ne plasimo,njih je vec ubio zub vremena,a one koji su jos zivi...e oni su sami sebima najveci neprijatelji,odnosno neprijatelji su im njihove MAKINE,ubice ih svojom brzinom!... Drugo:Evo vama Livnjaci i malo RAVE PARTY-ja...zombija,bezmozgasa,droge,nemorala...pa se vi jebite sa tim problemom...e dosta se Europa bakcala oko toga...Auuu...ovo nam je vec ozbiljan problem...kako se boriti sa ovakvim zlom...Ja vam kazem sasjeci u korjenu i to stapom,pardon pendrekom,pa po golim guzicama...Trece:Auuu... ako nam ovo ne prodje evo Vama Livnjaci i GAY PARADE... to ce Vas dokrajciti...sto bi Vi Balkanci samo guzili picoke,guzite se i istospolno medju sobom...PRPA,aaa...Livnjaci...Ovo je ,odista,najozbiljniji problem s kojim se susrecemo...Kako se boriti...pa pitajte navijace nama omrznutih ZVEZDE i PARTIZANA i pokusaja gay parade u "lepom belom" Beogradu ! SUMA SUMARUM: OVAKVA ZAPADNA EUROPA JE BANKROT U VJERI,BANKROT U POSTENJU,BANKROT U PAMETI jer ovaki Europljani vise nisu narodi,to su vam JAZAVCI koji samo grabe od svakoga i sa svacije njive i vuku u svoje podrume...to su Vam DVONOGI MAJMUNI jer drze da im je i majmun praotac... JEDNOSTAVNO OVAKVA EUROPA JE IZGUBILA I BOGA I DUSU,POSTALA JE BEZBOZNA AVET COVJECANSTVA.... ZATO(velikim slovima) dragi moji Livnjaci dobro se pripazite:parada zombija,gologuzih,"andjela"na tockovima,genetski modifikovane hrane,"ekoloski"cistih tvornica,nuklearnih otpada,ovakvog INTERNET-a,satelita na geostacionarnoj orbiti,MTV-a,RTL-a,pearsing-a,tatoo-a,COCA COLA-e, i proizvoda i generacije,elektromagnetnih valova od silnih aparata bezicne komunikacije...VRATIMO SE(velikim slovima) nasoj tradiciji,nasem folkloru,nasoj kulturi i budimo NOEVA ARKA cekajuci da NOVI POTOP odnese ovu prljavu,bezdusnu,ogrezlu,bezboznu EUROPU !!!!!

    avatar

    29.07.2006. (14:28)    -   -   -   -  

  • HDZ-U BIH , ZNA SE njima smeta sve što nije po njihovom nalogu i za njihov reket.
    Mogu još do listopada, onda neka se gone tamo gdje se nikada više ne mogu vratiti ali neka se silom uguraju , jer će platiti za sve zlo koje su nanijeli hrvatskom narodu.

    avatar

    29.07.2006. (14:40)    -   -   -   -  

  • ma kakvo zlo je HDZ NAPRAVIJO budi sretan pa je postojao da nije bilo HDZ di bi ti i ja prosipali ovaku glupost nego suti i pamet beri ti si mlad ti neznas sta je bilo suti i pokri se po glavi sta je bilo ne ponovilo se a HDZ je majka koji svako pametan voli i cijeni orilo gorolo u dobrotu se stvorilo a zlo se oprostilo a ne zaboravilo una

    avatar

    29.07.2006. (20:42)    -   -   -   -  

  • Od sada glasujem za sdp?????????????????????

    avatar

    01.08.2006. (03:46)    -   -   -   -  

  • david glojgel

    necemo tako u evropu... ne ne sinko... nikako...
    :)

    avatar

    04.08.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...