Komentari

dobaripozitivanblog.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Jonathan

    Vrlo zanimljiv post. Da, to se često događa (nažalost!). Ja mrzim takve prodavačice, a ne mogu podnijeti one koje su štufe svega i svačega. Veoma je žalosno da nas ocijenuju izgledom i robom koju nosimo. Ako ne nosimo neke poznate marke mi smo manje vrijedni. To samo dokazuje da su ljudi sitne duše. Veliki pozdrav...

    avatar

    27.07.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • Agape

    Znam o čemu pričaš. Trenutno nemam nijedan primjer, ali ssam sigurna da - kad bi barem malo razmislila - imala bi, ne samo jedan, nego nekoliko tih primjera.

    avatar

    27.07.2006. (23:08)    -   -   -   -  

  • kraljicamira

    Što god radiš, daj maksimum i odradi iz srca! To će biti jedna od tema o kojoj ću pisati, ali često nije tako.

    avatar

    28.07.2006. (03:21)    -   -   -   -  

  • ŠKORPION12

    ...događa se. uživaj u poklonu.pusa

    avatar

    28.07.2006. (08:53)    -   -   -   -  

  • Brunhilda

    zalutah na tvoj blog...svidja mi se...i da, koma su te babe po ducanima, mene su isto u jednom odmjeravale i bile grozne pa sam im na pult bacila sve sto bih eventualno kupila i rakla im da bi to uzela da su me normalno dozivjele, a u nekom drugom ducanu bih prije kupila nesto sto mi nije mozda prvi izbor ako je prodavac/ica normalan, ljubazan i pristupacan...pozdrav

    avatar

    28.07.2006. (11:33)    -   -   -   -  

  • flip-flops

    Meni se dogodilo par putra.. A jednom nije bilo zbog izgleda, već- prezimena.. Prodavačica sva neljubazna, koluta očima kad je zamolim da mi pokaže nešto (mora mi skidati), a kad sam rekla da stavi to na račun na to i to prezime, odmah je raširila usta (smijala bi se oko glave da nema uši) i nudi još hoću ovo, hoću ono..

    avatar

    28.07.2006. (12:51)    -   -   -   -  

  • more nade

    Mogu ti samo reći da nije prvi put da je netko tako reigirao, a ni posljednji... moje najače oružje i najatraktivnija odjeća je OSMIJEH. Po njemu prepoznajem ljude.. pa čak i kad su namrgođeni, mislim si tko zna što je danas doživio/la.. ne zamjerim i posebno se veselim kad na takvom jednom licu moj osmijeh prijeđe u zajednički osmijeh.
    Nisam ljubitelj parfema pa prvi put čujem za ovaj tebi dragi... to je dobra preporuka. Baš me zanima kako miriše.. Pozdrav ti veliki!

    avatar

    28.07.2006. (13:58)    -   -   -   -  

  • more nade

    Odogovor na komentar kod mene: tu sam, samo rasplet još traje pa ne nalazim riječi za novi post... PLAVO PISMO još putuje svom odredištu. Hvala ti jer misliš na mene.

    avatar

    28.07.2006. (14:13)    -   -   -   -  

  • GROBLJE,POČIVALI U MIRU BOŽJEM

    ima i kupanja i zabave,al uvik se nađe malo vrimena za priletit par dobrih blogova...

    avatar

    28.07.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • moje vijuge

    o, da..kada je muž opremao lokal trebalo nam je nešto specifično, onako kao stepenice za izložiti robu..rekoh, znam jednu firmu u Vinkovcima (ura), prave kuhinje, pa bi mogli i ovo..i stavimo 10 000 kuna u džep, klince u auto i tamo..prodavač nas je odmjerio (isto smo bili casual) i rekao da oni prave skupe stvari i da pričekamo malo (mada nikoga nije bilo)..nakon 10 min. čekanja smo lijepo otišli kod drugog stolara i čovjek nam je napravio to što smo trebali i još odličan radni stol za 2 600 kuna..na našu sreću.. :))

    avatar

    28.07.2006. (19:25)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Meni se to više puta dogodilo jer izvan radnog vremena ne držim jako do svog izgleda - nisam prljava ili neuredna, ali volim tenisice, hlače, jakne bez marke itd. Ako ne uspijem odobrovoljiti prodavačicu, obično izađem i ne vraćam se u taj dućan bez velike potrebe. Ipak, trgovine kompjutorskom tehnikom su mjesta gdje bez iznimke doživljavam neugodnosti, iako u njih ulazim s novcem u džepu i dobro informirana što moram tražiti. Imamo dva PC-a i digitalni fotoaparat o kojem bih mogla napisati sagu (neljubaznost i neposlovnost bili bi glavna tema). Kao da ne trebaju naš novac. Pozdrav! :)))))

    avatar

    28.07.2006. (21:41)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..joj nije mi se to samo jednom dogodilo.. i ful me to rastuzi, ali eto.. zapravo, smijesno je kako jedan dan dodjes casual pa te gotovo jedva posluze, a drugi dan dodjes u nekoj sminkerskoj varijanti pa se rastapaju nad tobom.. a cemu se uopce cuditi.. that's the way it is.. pozdravcic! :))

    avatar

    29.07.2006. (00:11)    -   -   -   -  

  • očima vjere 07

    događa se događa... al opet ima i dobrih trgovaca.

    E, znaš onu priču o TINU UJEVIĆU ?
    ...kad je primjetio da su u gostioni ljubazniji prema njemu kad je doša u novom odjelu i naručio kavu. kad su mu je najljubaznije donili, on je ulije - U DŽEP!!! pa kaže - vi ste poslužili moje odijelo, a ne mene...

    pozdrav

    avatar

    29.07.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...