Komentari

glorytothebrave.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • TobiasaRaskoljnikovljeva

    najbolje je i biram biti uz prijatelja koji me treba...mislim da to nije odabir nekakve moje dobrote ,ako je ima , ili nesto tome slicno ,mozda samo zato sta mi je poznat taj osjecaj osamljenosti...ali opet nije to sazaljenje vec suosjecanje...jer najgori je osjecaj osjetiti osamljenost ne zato sta ste stvarno sami vec zato sta nema određene osobe pa bili vi okruzeni i hrpom ljudi...sve u svemu mario ovo je predivan post,dirljiv.a tebi hvala sta si se (iako to tu nisi naveo )pokazao cesto prijateljem u takvim trenucima...

    avatar

    27.07.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • another one...

    oprosti Marek :(

    avatar

    28.07.2006. (00:09)    -   -   -   -  

  • petra

    istina..brzo prolaze dani.proslo je skoro vise od pola ljetnih praznika.ali taj osjecaj o kojemu govoris u postu nikako da nestane..nekad mislim 'ma bit ce bolje malo kasnije' ali to kasnije nikako ne dolazi..vec mi je to postalo uobicajeno.svaki dan je bio isti, svaki tjedan.i tako..prođu dani, mjeseci.kao sto kazes: kad bi zivotinje mogle pricati. mislim da onda nitko nebi bio usamljen..to bi bilo odlicno.ali eto.p.s. napisao si jako lijep i osjecajan post.sto mi je normalno za tebe.nema posta koji je bezveze napisan i to je jako lijepo.svaka ti cast!

    avatar

    28.07.2006. (00:17)    -   -   -   -  

  • Sve što se čini ludim u sasvim običan dan

    uvijek pokušam pomoći prijateljima, ali ne inzistiram u toj mjeri da postanem naporna...da bi nekom pomogla mora i on to htjeti...;)

    avatar

    28.07.2006. (15:43)    -   -   -   -  

  • Jelena

    tužno je dok kraj osobe koju smatraš najmilijom,i za koju bi život dao nemožeš biti...tužno je dok o njoj razmišljaš intezivnije nego inače,ali ništa ti to ne pomaže..samo se osjećaš gore..dani fakat lete,još malo i ljeto je gotovo...godina dana kako imaš blog...baš lijepo...čestitam na tome.....pozdraf

    avatar

    28.07.2006. (16:13)    -   -   -   -  

  • martina

    kako lijep post mario..........lijepo razmisljanje ;)

    avatar

    28.07.2006. (21:35)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, mačak...opet jedan krasni, umni post...koji puno toga govori o tebi i tvojim osjećajima i raspoloženju. Tada kad je prijatelju napotrebnije, naravno da trebamo biti uz njega, na bilokoji način....ne mora to biti samo svojom prisutnošču. Bitno da je taj prijatelj siguran da si uz njega, da te razumije, da će imati toplu riječ za tebe...itd. Često pričamo o prijateljstvu...priželjkujemo pravog prijatelja...ali malokada se zapitamo...dali smo mi pravi prijatelji nekome. Dali isto dajemo koliko i primamo od prijatelja. Eto, moj dragi prijatelju...ja sam uz tebe i kad-god ćeš me trebati ja ću ti nastojati pomoći, makar i na ovakav način. Nadam se da ću te time bar malo razveseliti. Pozdrav, šećeru...cmokkkk.

    avatar

    29.07.2006. (17:02)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ha, ha...eto u isto vrijeme smo pisali komentar. Vidiš što radi telepatija i prijateljstvo? Cmokić.

    avatar

    29.07.2006. (17:04)    -   -   -   -  

  • teuta

    Zaboravih dodati...u potpunosti se slažem s tvojim komentarom kod mene.

    avatar

    29.07.2006. (17:05)    -   -   -   -  

  • teuta

    Šećeru moj dragi...hvala ti na tom prekrsnom komentaru i podršci. Uvijek me tako krasno iznenadiš svojim riječima. Nemaš pojma koliko cijenim takve tople i ljudske riječi. Ja sam ti se vratila iz bolnice...i naravno, neću spavati jer ću čekati novosti. Da, sigurno mi je tlak visok, haha. Volim ti ja malu dječicu,jakoooo. Malecka će se roditi ujutro. Ali tebi ću poželjeti ugodnu laku noć, krasne snove...dragi moj prijatelju....cmokkkkk.

    avatar

    29.07.2006. (22:31)    -   -   -   -  

  • Mala Vragolanka

    Pozdrav...

    avatar

    29.07.2006. (22:46)    -   -   -   -  

  • lady66

    Pozdrav...jako ljepo...poljubac!!!

    avatar

    30.07.2006. (01:09)    -   -   -   -  

  • lady66

    Želim Ti ljepo jutro i krasan dan...pa da znaš, da Te čitam dalje...poljubček!!!!!

    avatar

    30.07.2006. (08:50)    -   -   -   -  

  • teuta

    Kako ne, ja ti volim malu dječicu. Jedva čekam da je vidim, valjda će to biti danas popodne. Pozdrav, šećeru...cmokkkkk.

    avatar

    30.07.2006. (12:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...