Komentari

abeautifullie.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • rose arcana

    napokon imam cast prva komentirati :).......tvoja vjerna citateljica hehehe....procitala sam novi post....da ne mislis da samo ostavljam bezveze komentare.....jer citam,znas..............ciaos

    avatar

    27.07.2006. (17:24)    -   -   -   -  

  • Requiem

    neka se boji i treba se bojat :-) zezam se... ja bi opeth! ja bi opeth! ja bi opeth!!! hehe...ne znam šta da ti napiskam... sleš sleš sleš!!!!! proradio mi je blog...znaš kako sam se usrala, mislila sam da mi se zakenjao za sva vremena...onda bi dodo bio jako tužan..hehe... ajde sine moj....voliti te...kisssssss!!!!!!

    avatar

    27.07.2006. (18:07)    -   -   -   -  

  • Requiem

    gremo vanka!!!!!!! gremo gremoooo!!!!!!!! jučer je na studentu bila tapija...ali je bila jedna tebi zanimljiva osoba... a i anji :-) hehe... imam kožicu, olja mi je dala...hehe..sad se ti sigurnop pitaš na koju ja to kožicu mislim....ju vil si :-) sineeeeee.... kissssssssss!!!!!!!!!!

    avatar

    28.07.2006. (11:08)    -   -   -   -  

  • rose arcana

    Istipkala sam nesto novo :).....kako se danas stalno nesto ispricavam,ispricat cu se i tebi zbog toga jer sam onako nestala sa msn-a...........mojima je trebao telefon........opeth :)............zbog cega se boji???????

    avatar

    28.07.2006. (16:18)    -   -   -   -  

  • Requiem

    danas je bilo veoma divno, onako ful ful ful...ako se sutra nalazimo s dinjom mi javi jer se moram nekako snači za prijevoz :-) kako sam ja happy.... i kosica mi je počešljana...hehe... jer mi je dobra jo češljala... sineee....mi se vidimo i čujemo svaki dan ali to je sve zdravno...voljam te..kyzz!

    avatar

    30.07.2006. (23:10)    -   -   -   -  

  • Requiem

    sutra ponovo dolazi??? super! onda bi mogla doći, samo šta danas sam trebala sburazom u grad i onda odjednom mu se nije dalo pa me niko nije mogo vozikati...ali sutra moram doći, samo mi ranije javite kada da znam :-) samo ti troši pare i idi na net. ili dođi kod mene živjeti na par dana pa možeš biti na netu koliko te volja..hehe.. Za točno mjeseca dana mije rođoš... jupi! čini mi se kao da treba pun kurac vremena proći, ali sve će to proći brzinom rakete mrš...hahahhaha... sine moj, vidimo se danas...i ja ću stvarno nekog tući ako me zekao... :-) tau tau!!!!!!! Voliti te!

    avatar

    31.07.2006. (17:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...