Komentari

leonella.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Leni1

    Crvenim se....ajd neka,drago mi je da sam ti se svidila,moram priznati da je zadovoljstvo obostrano.Krasna si cura,nema što!Naravno da čemo to ponoviti,prvom prilikom,i nadam se da će nam se idući put one dvi zviri pridružit,heheheheheh!!

    avatar

    27.07.2006. (09:20)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Pogledaj malo medu starim postovima redakcije na naslovnici, tamo je bio link na neciji post gdje se pricalo o svim smicalicama kojima se poslodavci koriste u testiranjima za posao.

    avatar

    27.07.2006. (09:28)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Evo, cini mi se da je to ovaj post, nadam se da će ti bar malo biti od pomoći. http://pantera2you.blog.hr/arhiva-2006-06.html#1621178273
    I ja sam ga tražila 5 dana iako je bio na naslovnici blog.hr-a... :/

    avatar

    27.07.2006. (11:40)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, draga...e baš vam zavidim, sigurno vam je bilo lijepo. To su ipak lijepa i nova prijateljstva koja treba znati cijeniti i njegovati. Pozdravi mi tu dragu blogericu Lei, i ja je volim posjećivati i čitati...isto kao i tebe. Stekla sam mnoge vritualne prijateljice i to me čini sretnom. Pozdrav, draga..cmokkkk.

    avatar

    27.07.2006. (11:44)    -   -   -   -  

  • Leni1

    He he,a danas neče sigurno,ali sutra je već moguće....Imam posla priko glave,čitamo se sutra!!!

    avatar

    27.07.2006. (12:10)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @Leni, dvi zviri, ha? a pas mater. dođu li van dvi zviri drugi put, najebale ste;-))))

    avatar

    27.07.2006. (12:12)    -   -   -   -  

  • Ruby Nelle

    heh, vidiš ti to...a ja ne znam ni jednu blogericu/blogera osim svoje cime... ali nadam se da ću na moru upoznat neke... a što se testiranja tiče, ne znam, još sam ja mlada za to...

    avatar

    27.07.2006. (12:25)    -   -   -   -  

  • slovenka

    Kompliment mi je, draga, što me želiš upoznati. TRenutno sam gužvi, ali ima vremena:-))
    Ono što te zanima je testiranje u banci: bila sam na jednom u RBA: dakle, isto traje 4 sata, pišeš psiho test, mislim test opće kulture, pa test engleskog (ne znam jesam li šta zaboravila, prošlo je već pet godina).Nakon toga pozivaju drugi krug na razgovor (valjda po kriteriju ko je najbolje proša testove), pa onda oper izbor za treći krug. Uglavnom, ja sam ti prošla sve krugove do zadnjeg di su mi rekli da sam im super, ali najstariji primljeni mora imati najmanje 10 godina manje nego što sam ja tada imala (dakle oko 25!). Pitala sam ih što su me uopće zvali na testrianje, u CV-u su pisali svi podaci...Nema veze, iskustvo više.
    Uglavnom od tih par stotina prijavljenih ljudi primili su 4-5, koji su onda išli na školovavanje u centralu u Zagreb.
    I šta da ti kažem?? Kako sam tada imala neki kredit kod njih, dođem izvršiti uplatu i na šalteru bude jedna od novoprimljenih cura, koja je prošla sve to živo. Izbucala mi je cilu uplatu, nije ni uplatnicu znala napisati. Toliko o testovima i "testovima".Mislim da će se zaposliti neko s najvećom vezom.
    e

    avatar

    27.07.2006. (12:26)    -   -   -   -  

  • leonella

    @Leni - nemas se zasto crvenit, sve je istina sta san napisala. a sta se tici njih dvi zviri, ebate morat cemo se naoruzat kad su tako opasne...:)))

    @Ignis - hvala ti od srca. procitala sam i doslo mi je lose sta sve zahtijevaju.

    @Teuta - hvala na pozdravima, procitat ce ona i sama. stvarno je super cura.

    @Wanda - hmhmhm jel to prijetnja???? :o)))

    @Darla - eto i ja upoznala jednu...nadam se da nece biti jedina.

    @Slovenka -kad budes imala vrimena, javi se, mailom, tu na blogu, ili na mob, wanda ima broj.
    a sta se tice ovih testiranja, pa jesu oni normalni?? koliko krugova??? koje psihopizdarije... pa ebate nisan dosli da mi analiziraju psiholoski profil nego da mi daju posa, dava ih odnija blesave. Najteze od svega ce bit taj glupi engleski, moram pothitno upisat tecaj. ne mogu vise ovako neuka bit. Al otic cu..neman sta izgubit.

    avatar

    27.07.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • sjena sjete

    novi blog i novi dizajn, ali rijeci drage kao i uvijek :-). najveci pozdrav ostavljam ti i drzim fige da to testiranje prodje sto bolje i da nam pocnes raditi u banci. grliiiimmm.

    avatar

    27.07.2006. (20:50)    -   -   -   -  

  • deda

    Prije nekih dvadesetak dana, poslala sam molbu za posa blagajnice u jednoj banci.
    vozdrica;))

    avatar

    27.07.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Uh, te banke su prava tlaka što se tiče testiranja. Kad sam tek završila faks i tražila posao, prijavila sam se za natječaj u jednoj banci, i toliko su me - da prostiš ispizdili - da sam na kraju samo molila da me ne prime... I nisu :)))))))) Ma, opusti se, to ti je najvažnije kod tih testiranja... jest da se oni ponašaju ko bogovi, ali ipak nisu toliki... :))) S Leni se i ja dogovaram za kavu i baš se tome radujem... :)))

    avatar

    28.07.2006. (00:56)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Nema na cemu. :) Sjecam se da sam to bila procitala i da je meni doslo zlo od same pomisli na takav tip testiranja pa rekoh da te uputim na to posto tamo ima korisnih informacija. :)

    avatar

    28.07.2006. (08:58)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Da li ti je danas ono famozno testiranje!!??

    avatar

    28.07.2006. (11:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...