Komentari

horrori.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • the dark side of the moon

    Extra filmovi.
    Gledala sam ih sve...
    Njaci zanrr mi je horor uzivanje...

    avatar

    26.07.2006. (22:16)    -   -   -   -  

  • HORROR FILMOVI

    super blog,posjeti moj

    avatar

    26.07.2006. (23:00)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    2 "horror"- lijepo te molim da mi odgovoriš na sljedeće pitanje- zašto kopiraš moje tekstove na svojem blogu??? svratio sam ti do bloga i vidim kopiraš radnju svakog mojeg filma o kojem pišeš!

    avatar

    26.07.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  • hELl wiTHIn

    Izvrstan film, u potpunosti se slažem s tobom! Jessica Biel je briljirala u cijelom filmu, sigurno je upravo ona najbolja točka u filmu... Jedva čekam nastavak...

    avatar

    26.07.2006. (23:25)    -   -   -   -  

  • moviemarker

    ipak mi je original bolji..jednostavno ga remake nije nadmašio onako kako sam očekivao...pogotovo onaj dio u originalu kad je obiteljska večera u tjeku... :D

    avatar

    27.07.2006. (01:31)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    Je...uz "Hills have eyes" i "Dawn of the dead" jedan od boljih remakova...odlično snimljen, kamera iz ruke i izbljedjele boje pridodaju zastrašujućoj i prilično realnoj atmosferi...no smatram da im nadolazeči nastavak nikako nije trebao...samo još jedno isfuravanje na stare fore, ko i u "Saw 2"...no vidjet ćemo kad dođe.
    BTW, jeste čuli za foru da se trailer za nastavak ne može pogledati na internetu prije 10 sati na večer, kao neka "zaštita" da ga klinci ne bi pogledali...mislim koja glupost, a ima gadnijih i za klince strašnijih filmova od "Masakra 2" na sve strane, i dostupni su im kad god požele.

    avatar

    27.07.2006. (10:21)    -   -   -   -  

  • ~ Kritike serija

    ej, jesi vidio najnoviji Saw 3 poster? Sad zubi nisu više u ustima... Lol...

    avatar

    27.07.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ ¤KRITICHAR¤ - Tko? ja ili HorrorFanatic? Ja sam vidio...sad vise na nekom koncu ili tak nekaj, jel da...

    avatar

    27.07.2006. (14:36)    -   -   -   -  

  • moviemarker

    Meni se nije pretjerano dopao remake. Leatherface izgleda kao da je iz crtića, prvo što iz originala nedostaje one bizarnosti koje je imala ona luđačka obitelj (ova u remaku je više sadistička, nego luda), realnosti i jezovitosti, a od drugog dijela fali onaj zabavni stih, luda atmosfera i ludi humor. Tako da je remake više ozbiljan, ali i ne previše zanimljiv jer je pretvoren u uobičajeni slasher film s tijneđerima koji nalete na napuštenu kuću ili upadnu u neko sranje, pa ih ubojica ubija jednog po jednog. Ma to je već stvarno pušiona... A bizarno je tek ono kada možete vidjeti bradavice one komad kada padne u podrumu. Jedina dobra scena koja mi je zbog nekog razloga ostala u pamćenju mi je kada Leatherface ganja onog mladića kroz gomilu obješenog rublja usred bijelog dana.

    avatar

    27.07.2006. (19:10)    -   -   -   -  

  • moviemarker

    E da, možda si malo pogriješio za Leatherfaceovim opisom da je on monstruozni kanibal. U originalu uopće nije bio kanibal, nego je to bio tek u trećem dijelu, a u remakeu, mislim da uopće nije prikazan kao kanibal, nego više kao slasher ubojica .

    avatar

    27.07.2006. (19:15)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    2 a$h- e pa da, i meni je ta scena bila izvrsna, a po meni je to i najveća mana remakea- što nije bilo te kultne scene... 2 dragonrage- bogme se ne mogu složit s tobom oko nastavka, nakon što sam vidio trailer moram priznati da imam jako velika očekivanja, toliko velika da očekujem da će ovaj nastavak ili biti jednako dobar ili puno bolji. samo se nadam da se neću razočarati... 2 kritichar- jesam, ali bolji mi je ovaj prvi kad su zubi u ustima. btw najavljena je četvorka... 2 moviemarker- pa koliko ja znam on je bio kanibal u originalu, ali davno sam ga gledao tako da sam možda pogriješio. u svakom slučaju, u remakeu je kanibal.

    avatar

    28.07.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  • moviemarker

    Valjda je tako ako kažeš. Za original sam siguran da nije jer sam ga već deset puta gledao. A imaš i opširnu recenziju na moviemarkeru. Eh, podsjetio si me da trebam recenzirati dvojku. :D A opet, kako kažeš, ali se ne sjećam da je bio kanibal u remakeu. Nisam nigdje vidio da se hrani ljudskom mesom, nego samo nosi one ljudske maske (mlako u usporedbi s drugim dijelom gdje je onoj ženski nalijepio upravo svježu masku od ljudske kože) ili tek samo natrljao sol na odrezanoj nozi onog znojnog mladića. No, ako ti tako kažeš...

    avatar

    28.07.2006. (09:48)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    2 moviemarker- pa on je u punom smislu kanibal čim nosi ljudske mase, razlog njegovog ubijanja tih ljudi je bio da prehrani svoju siromašnu obitelj, a to znači da je kanibal jer se hranio ljudima. btw ja nikako nemrem nabaviti original, bi mi mogao pomoći i reći gdje si ga kupio??

    avatar

    28.07.2006. (17:16)    -   -   -   -  

  • moviemarker

    Ma nije, horrorfanatic. Da si gledao original, znao bi da je taj tip jednostavno retardiran, u prvom dijelu je na neki način štitio svoju kuću, a ubijao je jer ga nitko nije nadzirao. A cijela odgovornost je spala na oca koji ima dvoje lude djece i uopće ih ne nadzire, pa se sve to dogodilo. Tako da uopće nisu kanibali, već su to bili u trećem dijelu, a novinari su onda to razglasali i sada svatko misli da su kanibali, a u remakeu nema uopće nikakvog kanibalizma, nego su više sadistička obitelj. Taj šerif, jednostavno je nasilnik, majki je sve dopizdilo, a njihov sin je obični retardirani ubojica kojega nitko ne nadzire. I ja sam mislio da je kanibal u remakeu, ali nigdje nije bilo scene prežderavanja ljudskim mesom, samo stavljanja lica na vlastito, pa i sama majka je rekla da nosi kožno lice zbog svoje kožne bolesti.
    Pa u vezi za tim originalom, nabavio sam ga od jednog prijatelja. A u vezi za filmom, reci mi svoj e mail, pa ćemo se dogovoriti oko slanja.

    avatar

    28.07.2006. (20:08)    -   -   -   -  

  • Kronike horror kulture

    he's just a little boy...

    avatar

    28.07.2006. (21:21)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    2 moviemarker- ma ne, ne, krivo si me shvatio, nisam ja govorio za original, nego za remake da je kanibal. da, istina je da se ne vidi kako ždere ljudsko meso, no u jednoj izbrisanoj sceni na dvd-u se vidi kako erin pronalazi svojeg dečka doslovno požderanog bez pola organa... a to znači da u remakeu je kanibal, a kao što si i sam rekao, u originalu samo retardirani sin. glede e-maila, imaš ga na lijevoj strani između opisa bloga i rubrike s vijestima.

    avatar

    29.07.2006. (11:38)    -   -   -   -  

  • moviemarker

    Ah, u izbačenoj sceni, a ja tu scenu nisam vidio, pa je u tome stvar. Ma nema veze, ionako mi je remake postao glup nakon majčine izjave da nosi tu masku jer ima kožnu bolest. No, samo nastavi tako dalje, odlično pišeš.

    avatar

    29.07.2006. (20:06)    -   -   -   -  

  • wrong turn

    jel znas kad ce izac novi dio od filma wrong turn i oce li glumit eliza dushku.aj pliz odgovorit film mi je prelud.....................

    avatar

    13.08.2006. (12:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...