Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • pegy

    Teško je uvijek zadovoljiti svačije kriterije, ali mislim da je najteže zadovoljiti svoje. Imati ideale je potrebno, no to što oni ne budu relaizirani nekog dana D ne znači da neće nikada i biti. Osim toga, nekad ih možemo i malo modificirati. :) I ukomponirati ih u realnost od koje ipak htjeli ili ne, ne možemo pobjeći.

    avatar

    26.07.2006. (21:20)    -   -   -   -  

  • × Iron Maiden ×

    super mi je pozadina

    avatar

    26.07.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • ..da ti pamet stane

    vjerovati u sebe i kad imaš i kad nemaš PMS, ne dozvoliti da hormoni, okolnosti, frendovi i nefrendovi utječu na tvoje snove, stavove i smjer tvojih puteva...nije uvijek lako, ali obično u životu lako je samo - sjediti i spavati...iako ...i sjedenje umara pa nije ni to lako..:) ja još sutra pa na odmor:)) .. i još malo..:))))

    avatar

    27.07.2006. (09:06)    -   -   -   -  

  • brlje

    odlična priča koja može vidjeti svoj odraz u tisućama ljudi... mišljenja sam da svi trebamo koračati za svojim snovima, pa makar nas oni odveli i u pogrešnom smjeru... upletanje bilo koga drugoga i miješanje u naše poglede na svijet, samo će nam iskomplicirati život, naroćito ako ga poslušamo... nadam se da je mala zelena našla svoju sretnu zvijezdu!

    avatar

    27.07.2006. (10:21)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Vidjet ćeš, neće proći dugo a Mala Zelena otvorit će svoju kutijicu i ponovo početi sanjariti. Zatim će razvezati vrećicu s cvjetnim uzorkom i ideali i humanizam zauzet će svoje mjesto u njenim zelenim rukama i velikom srcu... Ništa što nam puno znači ne nestaje zauvijek. Ponekad se povuče pod pritiskom situacije, onda ponovo izbije, jače nego ikad prije... :)))))

    avatar

    27.07.2006. (10:30)    -   -   -   -  

  • Gali

    Kako me mala zelena nekada na mene podsjeća...Pozdrav

    avatar

    27.07.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • more nade

    Ne može čovjek pobjeći od onoga što nosi u sebi. Ne postoj kutijica u koju se to može spremiti jer život se tada pretvra u tugu, lice popirma ozbiljan izgled... svijet je onakav kakvog ga želimo vidjeti. Možemo svaki dan prolaziti parkom i ne vijdeti drveće, cvijeće, klupe, djecu koja veselo trče... životinje koje lete, trče, igraju se... Mislim da treba živijeti svoje snove. Makar i u srcu i makar samo u jednom jedinom srcu živjeli oni imaju smisla. Ne kažem da ih treba javno na poslu ili negdje naivno nametati drugima, ali živjeti svoj san, potpuno osobno i slobodno - NEMA NIŠTA LIJEPŠE. Mala Zelena treba biti ono što jest: ZELENA. I vidiš ta plava (društveno) i žuta (humanističko) kad se razliju i preliju jedna u drugu, eto ZELENE. Ne može čovjek pobjeći od boje koju nosi u sebi. Uvijek će nas netko uvjeravati da ta boja nema smisla, da se ne može... ali ja vidim da ljudi žive svoje snove bave se seoskim turizmom u zabitima gdje se to ne očekuje, bave se cvjećarstvom, bave se ekološkom poljoprivredom, bave se organizacijom vjenčanja... i najuspješniji su oni koji vole svoj posao jer u njega ulažu svoje snove i svoje srce. Čvrsto vjerujem da će MALA ZELENA kad dođe prava prilika živijeti svoje zelene snove! Možda čak naiđe na malog zelenog čovjeka ili čovjeka neke druge boje koji će joj dokazati da se snovi ostvaruju. Tko zna? NIkad se ne zna! Važno ne zaboraviti svoje snove. Oni nam govore tko smo i što želimo biti. Neka ti je zelen godinišnji! :-) Rapisah se ja.. divan post!

    avatar

    27.07.2006. (12:36)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    Često posustanemo pod pritiskom, odreknemo se svojih ideala, živimo nekim drugim pravilima, dok jednom ne shvatimo da živimo tuđi život, i da smo nezadovoljni!

    avatar

    27.07.2006. (13:32)    -   -   -   -  

  • grofica=)

    eeej zakon blog..ludnica..a i pjesma je super...a vidim i ti mi se cinis ok..pa eto ..zurim..pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...chitamo se!

    avatar

    27.07.2006. (14:50)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Sjajan post,plava boja me fascinira jer je i moja boja.A to malo zeleno,to smo svi.Više ili manje,ali bolje žuta boja nego crna.I zelena je ugodnija za oči i dušu.Sanjaj PLAVO!

    avatar

    27.07.2006. (21:40)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Mala Zelena će i dalje sanjati. Živjet će ona i u stvarnosti kakvoj su je poučili i naučili, ali sanjat će budna... nitko neće znati, a ona će imati otvorenu svoju kutijicu... :)))

    avatar

    28.07.2006. (01:08)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Što više reći,uglavnom potpisujem Pegy!!

    avatar

    28.07.2006. (10:06)    -   -   -   -  

  • deb:

    bez obzira što kaže Pater Familias...možda je čak u pravu...ali kada bi svi tako spremali svoje snove i ideale...samo da se podčinimo ovo svijetu....ovome što današnje vrijeme nui...
    istina da ideali ne donose plaću...ali ako su tvoji snovi stvarni...ako ih jako želiš ostvariti...ne spremaj ih tako daleko, ne zatvraj ih čvrsto i stalno misli na njih i nakon nekog vremena na tom polsu koji donosi plaću...smisliti ćeš naćin da ostvariš i taj svoj san paralelno s poslomkoji donosi plaću...i onda ćeš jednog dana smisliti kako da i taj tvoj san postane posao koji voliš, a istovremeno ti donosi plaću...
    mnogi su uspjeli...i zato treba se prilagoditi, ali nikada ne smijemo zaboratiti i spremati duboko te svoje snove i ideale...
    pozdrav

    avatar

    28.07.2006. (13:40)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Draga Big Blue, ova mi je priča baš legla, jer eto, prepoznah i sebe u njoj... i baš mi je tako istinito, kada pišeš:
    "I baš kad pomisliš da je svijet poprimio plavu boju, ispadne da se iznebuha razlila i žuta. I on je opet zelen. I dalje si Mala Zelena. I što god uiniš – nikad nije dovoljno dobro."
    Ne može čovjek protiv sam sebe, pogotovo ako je srce, ako je ljubav - bilo prema nekom idealu, bilo prema voljenoj osobi - u pitanju...
    Zahvaljujem Ti se na lijepim željama upućenim mom malom Tizianu! Prijatan Ti vikend i srdačni Ti voooZdrić moj!

    avatar

    28.07.2006. (18:35)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    PS.: Ako skontam, odeš (ili jesi već) na odmoru... Provedi se onda lijepo i uživaj u svakom trenutku! voooZdrić!

    avatar

    28.07.2006. (18:37)    -   -   -   -  

  • slavonchica

    baš kada odlučim napustiti zelenu boju, ona se vrati i prolije se još više po meni...
    pročitah sve postove koje sam propustila, drago mi je da si se lijepo naputovala... slike su predivne... it's nice to be back :)

    avatar

    28.07.2006. (20:09)    -   -   -   -  

  • u ime...

    dobro je postavti cilj...ali važno je vidjeti ljepotu svake boje. puse i pozdrav

    avatar

    28.07.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...