ma, nema do pravog kebaba, kakve priče o turskoj hrani, ja sam u glavnom turskom gradu berlinu živio, znam to ;), ma dobro, imaju oni i ptičji roštilj....
25.07.2006. (21:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pih, a da vidis vecere u mene, sve samo povrce sto napuhuje + extra ogromna doza sampinjona, bit ce rafala ovu noc :-P + pifvkana ;))) jos par sati i krecem na more ,za 14 sati, yeah... dobre su ti pete, svidja mi se taj trend,retro, iz 60ih, ja nesmijem nazalost nista takvog nositi, vec sam stara i reumaticna :D ... ozbiljno.. pozdrav u london.
25.07.2006. (22:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zabavno, ne bih se bunila na takav provod. Baklava - mljac, i bez makedonskih gena (iako, nikad se ne zna...) A ono za fakire s čavlima - ako je veće, mogla bi biti stara drljača. Pozdrav! :))))
25.07.2006. (22:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pokazala si nam već te pete, a ja opet zavidna što imaju zatvorene prste. moje nemaju, pa mi svi vide sjeban nokat. koji već gledaju u pod, jel. a njih ionako tko fućka.
25.07.2006. (23:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
osim tekile... kakva je jos ponuda u turaka? klopa? cuga? nešto originalno? ili su podlegli globalizaciji pa i oni nude wiener schnitzel, lasagne idr. bjelosvjetske specijalitete. za cufte i sl. smo saznali... :)
26.07.2006. (11:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dawn will cry, cry me out The sky will be all in tears How then would not her, dear, That i had loved
On your hand a ring shines In your eye tears gather That other man that took you He loves not like I do
He hath not been with you and listened to the guitar and he knows not the old song the one known to your heart He can take you away and he might buy you castles, all treasures collect for you certainty he could provide but you'll miss the boats and songs from this sea and the nights you will miss in a drop of an old dream
Yes, the nights will cry and the dawn will weep So, how would not a man when he loves like me?
26.07.2006. (11:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovdje nema takvih restorana. Kod Turaka ovdje sve s nogu - narucish, umotaju u aluminijsku foliju i idi kuci jest, da te njihove oci ne gledaju. :D Imaju SUPER klopu, al zimus smo narucili pecenu kokosh i gripali smo 6 puta u 3 mjeseca. Ali, nema kokoshje gripe u Nl., pa se ne brinem. Aha. Takve sitnice po zidovima ovdje cesh naci samo u nashim restoranima. Jedino shto mi nikako ne klopa jest Cecin CD (ili tako neke kukulelearleushe) u restoranima koji se svi (kao po dogovoru) zovu "Dubrovnik". E! Ima jedan shto se zove "Boro". Taj se fura na Srbiju, ali je Bugarin. Cevapi mu velicine prosjecne ljudske izlucevine, a servira ih s kiselim kupusom. Jedino mu dobra lokacija i Balkan-kava: vrela kava zakuhana s miksom rakije, pelinkovca i krushkovca. I pije se polako. A drzi duuuuggoooo.... Ostalo sam sve skopcala, ali ne kontam: shto ti je PARANGAL????
26.07.2006. (12:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
parangal jest sredstvo za ribolov. poduži konop, mjereno u stotinama metara, pače kilometrima, sa stotinama udica. kakve ovo veze ima s trozubim vilama moja mašta ne može dokučiti.
26.07.2006. (13:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nije turčin sve što sija, mrtav paša i hajdina kaša. Moja snaša sad je vaša, progovara plinska flaša. Romobilom se otisnuti svemirskim bespućima, pomalo je radikalan čin. No, da nije sve tako bajno ukazuje nam činjenica da je nepotizam u kokošinjcu svestruka pojava. Kokoši, u daljnjem kontekstu poslodavci, siju nepotističke ideje unutar samog kokošinjca. Patke u patkovnjincu shvatiše poantu te i one prigrliše navedenu metodu te ju začiniše jos sa malo mita i podosta korupcije. Stoga, želite li kvalitetno pačje jaje, morate patku potplatit pod gnjezdo kovertom. Zdrava hrana za puno novaca. Nije niti čudo da je stanje u državi tako kaotično kada su i patke podložne podmićivanju. Ipak, zaboravimo na oposuma, on i onako leži pripušen u šumi i obljubljuje sestru od Nikole Tesle...
26.07.2006. (14:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
uh, kad čuh o baklavi lakše mi bje. a taj bi restoran onda bio ličko-senjsko-makedonsko-meksičko-turskog opredjeljenja? al' im je pofalilo autentične spize iz svakog pojedinačnog kutka pa su ih odlučili sve sparit? u bosanski lonac, rekla bih.
26.07.2006. (15:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kod nas rakiju sluzi ceska pivnica (i palacinke s nutelom!!!); baklava je grcki specijalitet; a turskih restorana nemamo :) a sto ste krkale? nesh dobro?
26.07.2006. (17:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
caricavrta
mislim da ono piknjavo sa čavlima služi za češljanje vune. gledala sam neki dan neku etno emisiju dok sam peglala.
25.07.2006. (21:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
inhibitor
ritmičkim pokretima karlice sjela si na Turčina...
25.07.2006. (21:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ma, nema do pravog kebaba, kakve priče o turskoj hrani, ja sam u glavnom turskom gradu berlinu živio, znam to ;), ma dobro, imaju oni i ptičji roštilj....
25.07.2006. (21:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blog Big Brother
pozdrav i prijavi se kod nas...
25.07.2006. (21:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
aMB
ja bi 3 mjeseca godisnje skiperavala da mi oce 'ko dat toliko godisnjeg. eh, sni pusti..
25.07.2006. (22:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
e da je biti skiper po londonskim kanalima:)
25.07.2006. (22:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fräulein
pih, a da vidis vecere u mene, sve samo povrce sto napuhuje + extra ogromna doza sampinjona, bit ce rafala ovu noc :-P + pifvkana ;))) jos par sati i krecem na more ,za 14 sati, yeah... dobre su ti pete, svidja mi se taj trend,retro, iz 60ih, ja nesmijem nazalost nista takvog nositi, vec sam stara i reumaticna :D ... ozbiljno.. pozdrav u london.
25.07.2006. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
aquaria
Zabavno, ne bih se bunila na takav provod. Baklava - mljac, i bez makedonskih gena (iako, nikad se ne zna...) A ono za fakire s čavlima - ako je veće, mogla bi biti stara drljača. Pozdrav! :))))
25.07.2006. (22:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Athena Air
pokazala si nam već te pete, a ja opet zavidna što imaju zatvorene prste. moje nemaju, pa mi svi vide sjeban nokat. koji već gledaju u pod, jel. a njih ionako tko fućka.
25.07.2006. (23:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Big Vern
Jes uzela ikakvu dobru mustru od Turaka pa da morem isplest stogod etnickog?
25.07.2006. (23:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Idem i ja sutra na tekilu, a tekila i vrucina, uf opasna kombinacija, tko bude radio u cetvrtak???
Kako u mene ima vise Turaka nego onih domacih, tako i ja nabasem na baklavu pa posipanu meljevneom pistacijom...ma nabasem svako malo.
25.07.2006. (23:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lorraine
Oblila se ti tekilom vidim, de bogati ne napise sta ste jele, nije fora:)...a espe si vec pokazivala, pazljivije gledat kolege blogeri:)))
26.07.2006. (00:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jednorog
Probala Yeni Raki u Turcina?
26.07.2006. (00:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Parah dox
A bijelo zlato?
I zašto ne spriječiš Marisinu sigurnu smrt? :D
26.07.2006. (04:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marisi
I tako. Nista od srijede dakle. Picko, kako si me samo zajebala. Ja sam fino rekla: SrIJEDA. U SRIJEDU OBJAVI.
26.07.2006. (04:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gawrun
vidim da tebe ne diraju nepravde
26.07.2006. (07:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kratke...
osim tekile... kakva je jos ponuda u turaka? klopa? cuga? nešto originalno? ili su podlegli globalizaciji pa i oni nude wiener schnitzel, lasagne idr. bjelosvjetske specijalitete. za cufte i sl. smo saznali... :)
26.07.2006. (11:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tipak
Dawn will cry, cry me out
The sky will be all in tears
How then would not her, dear,
That i had loved
On your hand a ring shines
In your eye tears gather
That other man that took you
He loves not like I do
He hath not been with you
and listened to the guitar
and he knows not the old song
the one known to your heart
He can take you away
and he might buy you castles,
all treasures collect for you
certainty he could provide
but you'll miss the boats
and songs from this sea
and the nights you will miss
in a drop of an old dream
Yes, the nights will cry
and the dawn will weep
So, how would not a man
when he loves like me?
26.07.2006. (11:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mish misho
Ovdje nema takvih restorana. Kod Turaka ovdje sve s nogu - narucish, umotaju u aluminijsku foliju i idi kuci jest, da te njihove oci ne gledaju. :D Imaju SUPER klopu, al zimus smo narucili pecenu kokosh i gripali smo 6 puta u 3 mjeseca. Ali, nema kokoshje gripe u Nl., pa se ne brinem. Aha.
Takve sitnice po zidovima ovdje cesh naci samo u nashim restoranima. Jedino shto mi nikako ne klopa jest Cecin CD (ili tako neke kukulelearleushe) u restoranima koji se svi (kao po dogovoru) zovu "Dubrovnik". E! Ima jedan shto se zove "Boro". Taj se fura na Srbiju, ali je Bugarin. Cevapi mu velicine prosjecne ljudske izlucevine, a servira ih s kiselim kupusom. Jedino mu dobra lokacija i Balkan-kava: vrela kava zakuhana s miksom rakije, pelinkovca i krushkovca. I pije se polako. A drzi duuuuggoooo....
Ostalo sam sve skopcala, ali ne kontam: shto ti je PARANGAL????
26.07.2006. (12:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samsara
haha..da samar. Odkad to nisam cula.
sad si me uparangalila.
26.07.2006. (13:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tipak
parangal jest sredstvo za ribolov. poduži konop, mjereno u stotinama metara, pače kilometrima, sa stotinama udica. kakve ovo veze ima s trozubim vilama moja mašta ne može dokučiti.
26.07.2006. (13:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
srale
Nije turčin sve što sija, mrtav paša i hajdina kaša. Moja snaša sad je vaša, progovara plinska flaša. Romobilom se otisnuti svemirskim bespućima, pomalo je radikalan čin. No, da nije sve tako bajno ukazuje nam činjenica da je nepotizam u kokošinjcu svestruka pojava. Kokoši, u daljnjem kontekstu poslodavci, siju nepotističke ideje unutar samog kokošinjca. Patke u patkovnjincu shvatiše poantu te i one prigrliše navedenu metodu te ju začiniše jos sa malo mita i podosta korupcije. Stoga, želite li kvalitetno pačje jaje, morate patku potplatit pod gnjezdo kovertom. Zdrava hrana za puno novaca. Nije niti čudo da je stanje u državi tako kaotično kada su i patke podložne podmićivanju. Ipak, zaboravimo na oposuma, on i onako leži pripušen u šumi i obljubljuje sestru od Nikole Tesle...
26.07.2006. (14:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ordinarylove
uh, kad čuh o baklavi lakše mi bje. a taj bi restoran onda bio ličko-senjsko-makedonsko-meksičko-turskog opredjeljenja? al' im je pofalilo autentične spize iz svakog pojedinačnog kutka pa su ih odlučili sve sparit? u bosanski lonac, rekla bih.
26.07.2006. (15:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
yogica
kod nas rakiju sluzi ceska pivnica (i palacinke s nutelom!!!); baklava je grcki specijalitet; a turskih restorana nemamo :) a sto ste krkale? nesh dobro?
26.07.2006. (17:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Guedes
tekila i kiki bonboni! meni bi bilo dovoljno.. a i mjesto se čini krasnim.
26.07.2006. (22:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...