Komentari

sickofitall.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • uvijek_svoja =)

    Ej…prvi put sam tu. Sviđa mi se blog. Nisam još imala prilike posjetiti Makarsku. Svakako posjeti ovu stranicu. Možeš dodati svoj blog te si povećati broj posjete i komentara. Pozz… =)

    avatar

    22.07.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • Baja

    Makarani su stručnjaci u sjebavanju i ono malo preostalih tradicija koje ga svrstavaju na Mediteran. Neka Boćo ide u kurac, i on i umjetna trava. Sve je to i divno i krasno, neka oni naplaćuju korištenje terena i neka uzmu pinku, neka dica zimi treniraju, ali di su blekovi ispilali ona dva bora do bućališta. Makarski bućarski Camp Nou više nije isti. To je teren na kojem liti igraju najjači igraču u gradu i okolici. Nakon 'pilane' makarski bućarski kibici više nemaju lipe ladovine za praćenje beskonačnih litnjih baza koje počinju oko 4 popodne, a nekad čak i ranije, dakle po zvizdanu. Moga se teren maknit dva metra prema košarkaškom i ne bi bilo problema. Ovako, čini mi se, više štete nego koristi.

    avatar

    23.07.2006. (09:35)    -   -   -   -  

  • ~ tko sam ja uopće? ~

    I mene je odma štufalo kad sam vidio da su odsikli borove. Ne volim kad se siku borovi, pogotovo kad je riječ o starim borovima kakvi su bili npr. isprid današnjeg šoping centra Nikola. Šteta. Nešto raste 50-ak godina i više i onda u dvi minute nema ga više. Em nema više ladovine, em tu više neće bit stablo sve i da odma posadiš novo. Mogu se greađevinski zahvati i drukčije izvodit.

    avatar

    23.07.2006. (11:35)    -   -   -   -  

  • tihana

    ove god.ipak ništa od makarske.kupat ću se u nekom drugom moru

    avatar

    23.07.2006. (13:14)    -   -   -   -  

  • Bog i Batina

    Ovo nije pravija Bočo nego Apfel-to jest Pašalić je da pare za ovo a grad napravio...

    avatar

    23.07.2006. (19:18)    -   -   -   -  

  • zvir

    ajme kad navale ovi nasi "fudbaleri" sa najnovijim patikicama i tracicama za kosu. To ce paradirat po cile dane, samo steta da nema neke skole u blizini (po mogucnosti osnovne,jer za srednju su pre nesigurni u sebe) da se mogu kurcit.Kakvi Real, Inter, ovi nasi su klasa za sebe, SN u zadnji djep, listic od kladione, silterica na tikvi i kava sa sebi slicnim vlasnicima kafica. I onda obavezno blacenje igraca Lige prvaka?? Ma sta ce ovaj Kaka?, sta ce ovaj Vieri?Inace ideja o terenu je dobra , ali kad se sitin da ces za termin morat cekat sve "te" da se izredaju...

    avatar

    24.07.2006. (08:32)    -   -   -   -  

  • ~ tko sam ja uopće? ~

    Kažeš da u makarskoj nema slobodne sobe? To znači da je velika potražnja a mala ponuda, da ne kažem - nikakava. U ratu su u takvim situacijama cijene kile krumpira skakale i na 20 Eura a čovjek iz Srbije mi je rekao da se u Novom Sadu plaćalo i zlatom. Mogu mislit koliko bih mogao naplatiti noćenje u mom kaiću koji ima 2+1 ležaja. Je da je skučeno, ali za nevolju se može (a očigledno je nevolja). Imam i kuhalo, a pišat se može preko prove, dakle riječ je o apartmanu sa kuhinjom i kupaonicom. Vice, sastavi ponudu pa ćemo se oba obogatit!

    avatar

    25.07.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  • Republika Vinkovci

    srecom turisticka sezona traje samo 3 mjeseca pa ces se moci i odmoriti.
    zivijoooooooooo

    avatar

    25.07.2006. (10:48)    -   -   -   -  

  • Vinci

    ma tako ti je u svakom poslu s ljudima. nekim pojedincima razina kretenizma teži u beskonačnost, pa zavidim svima onima koji su u takvim trenucima u stanju privremeno izgasiti svoje sive stanice i ljubazno se smješkati. ja nažalost nisam sposoban za takvo što, pa ti i nisam u stanju dati bilo kakav pametan savjet ;)

    avatar

    25.07.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • Vice jeli još drmaš po rokiju nediljom navečer? Baš me zanima da znan kad triba svratit kad dođen doli

    avatar

    25.07.2006. (14:24)    -   -   -   -  

  • ato

    Neki dan slična situacija na poslu (al kolega).Odustala sam od logike i razgovora i rekla mu da je idiot.I cili dan mi je bio usran, što sam se uopće navukla na urlanje.NIje čovik kriv, neki ljudi ne znaju drugačije razgovarat.

    avatar

    25.07.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    @Baja - poznati si fan spomenutog bučališta, stoga apsolutno razumijem tvoju ljutnju, a prirodni hlad je jednostavno nemoguće nadomjestiti, istina...@zvir - znamo li se mi mozda?!? ;) @kositi - dobro si to iz percipira, imaš ekonosmku žicu u sebi, vidi se ;) Kaić će biti prava exkluziva, za one elitne goste ;) @republika vinkovci - dođi kod nas! @ Da_Vinci - hvala na podršci! :) @no name - nedjeljno drmanje slijedi ponovno na jesen, yeah, no metter how hard you try, you can't stop us now!!! ;)) @atom - da, dobro si rekla - navući se i na urlanje je pogrešno, a kamoli ono drugo...

    avatar

    26.07.2006. (08:53)    -   -   -   -  

  • it*s just meeeeee

    cool blog,sta ima u Makarskoj,idem za par dana tamo pa tak pitam.dojdi na moj blog,pa ostavi komentar.

    avatar

    27.07.2006. (01:59)    -   -   -   -  

  • borut

    Pari mi, da cu Makarsku pripoznati samo po tabli na ulazu u Grad. Ma da su posekli oni bor di mi je sin napravia prve korake, kad se zatrca tati u susret posli teninga???I borove oko bucalista!

    avatar

    27.07.2006. (12:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...