Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • moj nenormalni i ludi život

    hey...i ja imam blog s testovima i savjetima tu stisni

    avatar

    26.08.2006. (16:27)    -   -   -   -  

  • moj nenormalni i ludi život

    nemoj krast!

    avatar

    26.08.2006. (16:28)    -   -   -   -  

  • jja

    Anita iz jaske - imas JEDAN slovima i brojkama 1 - dan pisanja bloga i dolazis do zskljucka da bi netko pozelio nesto tebi tamo ukrasti? Idi s milim Bogom. Humor je cijenjena kategorija. Ali ne treba pretjerivati.

    avatar

    26.08.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • tropical

    slažem se s tobom da je SAD idealno vrijeme za početak borbe sa celulitom! ja sam se ulijenila sa borbom, i to se vidi, ali zahvaljujem na preporuci za onaj gel sa bršljanom jer je zaista jeftin i koristan. ja sam zadovoljna bila elancyl ampulama za dan i noć, ovaj koncentrat nisam koristila. i zadovoljna sam cekropijom- afroditin gel ali jako hladi pa ga zimi ne koristim jer mi je hladno. guam nisam nikada probala, priznajem. u moju borbu (kad sam uporna) uključeni su i zeleni čaj, čaj od lista ružmarina (nisam stručnjak ali sam nekad negdje pročitala da je to djelotvorno i korisno pa ubacim u naviku), neki od blago dijuretičnih a ne gorkih, kao preslica. neki masirač bi bio poželjan, pogledat ću si taj phillipsov... i svojedobno sam si iz neke prastare knjige iz knjižnice fotokopirala vježbe koje navodno pomažu protiv celulita. i kretanje. sve skupa- super rezultat ali posao je dugotrajan i ne treba spavati na lovorikama, potreban je stalan trud. to su moja iskustva.
    hvala na tvojima...

    što se knjiga tiče... i ja bih knjige na kile!!!

    avatar

    26.08.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    sto bi,ovoj Aniti?
    Zasto ja mislim da je ona savrsena guza mozda malo retusirana?
    Sto ces ljubomora,mozda i je to njena prirodna guza,ali boli tako gledati savrsenstvo...

    avatar

    26.08.2006. (22:07)    -   -   -   -  

  • falš

    Čokolada,čokoladica, ladica, čokica... ovo ti je drugi post da si me tako temeljito uneredila:)
    Mala dopuna za SPF: mexoril je upravo odobren od FDA u SAD i smatra se trenutno jednim od najboljih SPF na tržištu uopće. Kad čitate sastav kreme ova dva proizvoda bi uvijek trebala biti zajedno jer prvi: octocrylene (UVB) stabilizira drugi: avobenzone (UVA) a ako još ima i: ecamsule (UVA)=mexoril onda je to trenutno najbolje, imaju ga Vichy, ali i Garnierov Ambre solaire kada se radi o našoj zemlji.
    He, he knjige i ušteda -to još nisam vidjela u svom višedesetljetnom stažu knjigoljupca, knjigogutača, knjigokupca i knjigoprašinobrisača. Znaš li ti koliko koštaju ORMARI za knjige? Police su za amatere hi, hi, hi

    avatar

    27.08.2006. (03:11)    -   -   -   -  

  • jja

    topla ljetna kisa - ja imam Guam hladnu verziju, tako da znam kako ti je.
    Zvrk - iskreno, i ja mislim da je retusirana. Jer imam prilike vidjeti po sauni gdje smo svi goli bas zgodnih zenski, ali ni jedna nije bila kao s te fotke. Ili ima celulita nize na nozi he,he. Ja nisam nikad celulita recimo na guzi imala, ali na straznjem dijelu noge odozada da.
    Fals - hvala na nadopuni!!! Jel imas link na neki tekst u vezi toga, rado bih vise procitala. Sto se ormara za knjige tice, to smo sredili. Imas pravo, nisu uopce bili jeftini ali kad zbrojim da ne pijemo, ne pusimo, ne kockamo i ne kupujemo gluposti - onda si covjek neke stvari mora priustiti.

    avatar

    27.08.2006. (14:31)    -   -   -   -  

  • jja

    Oh pa ti me stvarno volis:-) Za slucaj da komentar nije slucajno zalutao...jel niti znam nekog u Zürichu, a niti mi je nadimak winona - ako te moj tekst smeta, onda se vrati u svoju anonimnost, neces nikome faliti. Pocinjem razumijeti zasto su neki blogeri maknuli opciju anonimnog pljuvanja, pljuvacima tako udobnu ;-)

    avatar

    27.08.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • tropical

    malo sam gledala po netu guamove proizvode i ima ih more! koje ti koristiš? samo blata ima 3 komada protiv celulita. hladno blato, pa neko rapid pa neko kao obično. o kremama da ne govorim...

    avatar

    27.08.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  • jja

    Ja koristim hladno jer sam sklona pucanju kapilara, inace bih uzela ono obicno. To rapid je za one kojima se ne da biti umotan po 45 minuta, pa si kao umotan manje a svjedno djeluje. Malo sam skepticna prema tome. Ima i verzija za trbuh, kao posebna linija ali ja stavljam obicni na trbuh i nis mi nije ;-) Kremu koristim (isto ih ima milion, te krema te gel, te nesto za masazu) onu ciju sam slicku stavila gore. Koliko sam skuzila ti proizvodi su jeftiniji u Hrvatskoj, samo kad sam ja ovo ljeto bila nisam imala vremena to kupiti.

    avatar

    27.08.2006. (16:05)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    wow, jedva čekam naći vremena i posvetiti se tvojim postovima u natrag...
    muž trpi torturu=ljubav! :))
    komušina je posušeno lišće koje obmata klip kukuruza. U friškom "stanju" je zeleno i žilavo, ali kad ga skineš i oguliš s klipa friške kuruze i posušiš,postane poput krep papira - savitljiv, rastezljiv, lako se oblikuje pa uz malo mašte, škare, lika za vezanje vinove loze i glue gun-a časna sestra radi predivne figure.
    Topli pozdrav iz zagrebačke zime! :-))

    avatar

    27.08.2006. (16:38)    -   -   -   -  

  • lolina

    ti bokca , pa ti si si dala truda i sve napisala...a ja sve pročitala i tad vidim komentar od anite iz jaske i padnem skoro sa stolca od smijeha ;) heheheh baš je slatka;))))

    nekoć sam i ja koristila guam , ali oko toga puno posla , a ja ljenguza , nema do kozmetičkog salona.tretman od 15- 20 dana i onda održavanje , ali i za to sam ljenguza. u biti kod mene se
    celulit najviše vidi neposredno prije menstruacije.tada sam obično sva nabubrena.
    nedavno sam čitala da ga je nemoguće iskorijeniti , samo sakriti zatezanjem kože, neke nove vijestice govore i o tome da je čak i liposukcija nedjelotvorna. tko je sklon opet mu iskoči i tak , ma baš me briga za celulit , sam da ne boli , to mi je nepodnošljivo dok ga ne razmasiram...
    a sad su i neki tretmani sa čokoladom u modi , sam izgleda da baš ne djeluju iz nutra;)))

    avatar

    27.08.2006. (16:43)    -   -   -   -  

  • jja

    zg baba - hvala na pojasnjenju, u mom "selu" to drugacije zovu, al znam kaj je, nabrala sam se ja kukuruza kod obje bake ;-) I kod nas je zima i pada kisa,bas bezveze vrijeme, zakoniti otisao zavrsiti neke papire, stiscu ga neki deadline-ovi, a ja sam ostala u uvjerenju da cu i ja odraditi svoje zaostatke, ali bas se i ne pretrgavam, sto se vidi.
    lolina -ova tvoja metoda je odlicna, nazalost meni ovdje preskupa, jedno umatanje je oko 80-100 eura, ali da si mogu priustiti isla bih prva, to su odlicne stvari! S ostatkom teksta se slazem. I te cokoladne tretmane nude i ovdje i bas slatko izgledaju ;-)) iako mi se cini da najvise bodova kupe upravo za vizuelni efekt samog tretmana.

    avatar

    27.08.2006. (16:57)    -   -   -   -  

  • falš

    Sorry, ne znam linkati, pa nisam noćas a sada ne nađoh te stranice. Da sam bar zapisala, sad bih si glavu strgala!

    avatar

    27.08.2006. (18:31)    -   -   -   -  

  • lolina

    80-100e ?!? to je fakat too preveć , tu je oko 100-120 kn , ovisi koji preparat...preskupa ja eu , meni se čini ;))

    avatar

    27.08.2006. (21:25)    -   -   -   -  

  • jja

    Fals - joj mila, pa nemoj si glavu ici trgati LOL, nema veze, budes ves nasla.
    lolina - pa meni bi se isplatilo doci na godisnji i doma napraviti onda beauty program. EU je za osnovne zivotne stvari pristupacna, hocu reci nitko nece biti gladan, oni koji primaju socijalnu pomoc, drzava im i pristup internetu plati, tako neki osnovni standard. Ali sve preko toga, sve sto mirise na luksuz je onda papreno skupo. Ja sam si u Zagrebu uvijek dala sivati stvari i kad sam to ovdje pricala, mislili su da sam bogata LOL jer ovdje kupis 4 gotova kostima i to markirana, za cijenu jednog sivanog.

    avatar

    27.08.2006. (22:35)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Imala sam jednom davno iz Italije jednu kremu za celulit od bršljana i to je bilo fantastično ali to nisam ovdje nigdje našla. Dolazim u napast sama si napraviti kremu, imam čak i sav repromaterijal ;)))

    Hvala na komplimentu za slike, nisam ja baš sigurna da se mogu mjeriti sa profićima. Proteći će još dosta vode Savom, prije nego ću to moći ozbiljno tvrditi ;))

    avatar

    28.08.2006. (00:24)    -   -   -   -  

  • tropical

    nisam znala da toliko koštaju tretmani ili šivanje odjeće- kod nas je šivanje nešto što olakša budžet jer se zna naći povoljnih materijala a iiskusnih a povoljnih krojačica. doduše, nisam još niti jednu u zagrebu pronašla kojom bih bila zadovoljna

    avatar

    28.08.2006. (08:16)    -   -   -   -  

  • jja

    Bugi - molim, kompliment i dalje stoji :-) I ja sam razmisljala napraviti obloge za bedra od brsljana, ajde ti pa javi kak je bilo, pa cu ja odmah za tobom ;-)
    topla ljetna kisa - kao sto kazes, meni je sivanje odjece u Zagrebu ustedilo novce, a ne obrnuto. Pa kad sam ovdje pokazala pola svog ormara sve sivano po mjeri, valjda su mislili da sam tajkun u Zagrebu bila LOL.

    avatar

    28.08.2006. (10:56)    -   -   -   -  

  • bbarbi

    ja se natrackam anticelulitnom kremicom i zamotam folijom i stvarno pomaže,pozdrav

    avatar

    28.08.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • Löwe Kostüm

    Hey dieses Ich mochte es am meiste Löwe Kostüm

    avatar

    29.09.2010. (09:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...