Komentari

decay.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • pharmacy

    dobra mi je pjesma....

    avatar

    21.07.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • ...:::ThE kAtA:::...

    E Zita,Zita..Tebi je očito strašno jako dosadno u tvom životu kad ti je glavna zanimacija šetkanje po sobi..
    Da je bar meni to glavna zanimacija..Ja moram cijeli jebeni dan ko mulac spremat sve stvari iz svoje sobice,jer se selim tam na to bosutsko..Totalno,sad mi soba izgleda strašno pusto i jadno..Šmrc..
    Aj uživaj u šetkanju..
    Pussix

    avatar

    21.07.2006. (21:43)    -   -   -   -  

  • logisticar

    ne mogu vjerovat ovo s hodanjem!!To je moja praksa već godinama.Nick Cave do maximuma,pa gore dolje po sobi.Profesor Baltazar je živi kurac za mene,do sada sam kružeći po sobi sigurno već othodao duljinu ekvatora.
    A i ono treskanje nogom kad sjedim je poprimilo zabrinjavajuće razmjere.Doslovno su me znali izbacit sa predavanja na faxu,jer se svima u mojem redu u dvorani previše tresla klupa.

    avatar

    22.07.2006. (11:25)    -   -   -   -  

  • ThE HaTeD OnE

    hmhmh, eto i mene, poznato mi je to kada te starci sjebu, i sjebu, u tri pičke materine, kažu da nesmoiješ gledati puno tv, ona kažu samo trošiš na ovaj kompjuter samo internet, ni to nevalja, onda kažu nađi si zabavu drugu, i onda očeš izaći van sa prijateljima, votevr smo mi, i ona kažu NESMIJEŠ, to mi je tako tako tako jako dobro poznato, to mi je stara radila cijeli život, i onda sam se ja jednostavno "oteo" i onak na što mi god ona rekla ja otišao van!!!!! No dobro neću te učiti toj zloči, al vjeruj mi pali najviše od svega da tjeraš inat!!!!! Prijmerice, imo sam kaznu u osomom razredu da kao nesmijem izači s legom, A TAKO SAM ČESTO IZLAZIUO!!!! i meni je puklo, i ja sam reko dokle god mi nepopuste, dok mi god nedozvole da izađem van ja ćču biti još gori u školi, i oni su meni rekli kao nemožeš taj inat tjerati, u p.m. nisti ti sanama ovce čuvo, blh blah blah.........i ona sam ja nekako na polugodištu osomog razreda popustio u školi sa namjerom tako da sam iz kemije imo komad na polugodištu, iako sam znao na pitanja koja mi je postavljala šutio sam!!!!!! i tak sam im ja reko da im ja vračam istom mjerom, i odonda nikada u kazni nisam bio, pa et tako moraš im se samo mali zainatiti, neće biti lagano, ali češ postići ono što želiš, isto tako kad mi kaže, NESMIJEŠ van, ja onak dobro, spremim, se pokupim i odem, iako ona vrišti zamnom, i prijeti mi kako će me tata istući, ja svejedno odem!!!! I na kraju su popustili smijem svaki dan van, doduše ne duže od 1, al dobro, ak je neki rođoš mogu dokle oču, al onda ona mora doći po mene i ostatak društva, kako bi moja stara bila sigurna da su svi došli živi ćiku !!!! weee. eto sorry kaj sam odužio PoZdRaF

    avatar

    22.07.2006. (13:54)    -   -   -   -  

  • ThE HaTeD OnE

    a što se tiće, razbijanja glavom o zid, vrištanja, rezanja, samouništavanja, pa čuj svega pomalo, ali šetanje, khm, no way, to me još više napravi živčanim, i to mi ide na kurac!!!!! Nekako se najbolje mogu iskaliti na glazbi, ili jedostavno otići pokupiti svoje društvo, izaći negjde u zabit, i pjevati, i onak vrištati, to mi je nekako najbolje, a kad nemam taku priliku, većinom, pišem pjesme, a ponekada i crtam wewewewew!!! et pozdraf javi očeš danas vanka?

    avatar

    22.07.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • Erotomania

    ahhh glazba je.. da ne duljim, ma znaš... samo pozdrav:*

    avatar

    22.07.2006. (17:51)    -   -   -   -  

  • ona koja spava

    ok,lupanje glavom od zid,rezanje vena, hodanje po sobi,sve to mi je jasno,ali tipkanje sa 6 prstiju???? pa to si nemogu predociti...hmmmm...kak dobro zvuci taj orgy...very nice!!!
    nadam se da ce te proc ta zelja za nabijanjem kilometraze ;p
    xoxox

    avatar

    22.07.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...