Komentari

whiteflesh.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Anara

    Dobro, uživaš, uživaj! Kak nemreš prepoznati ribu koju njupaš, kaj su je tak sfrljili da joj identitet jedino moš nać u DNK? Malčice sam kivan.
    Koliko se sjećam kao beba reagirala si na neke visoke tonove facom pred plač, bila si smiješna. Nismo to koristili za zabavu (samo jedanput!). Kada si počela percipirati riječi Zeko te je raspižđavo, padala si u tugu i gnjev istovremeno. Tvoja prva humanistička pobuna. Tako si brzo reagirala da ti nikada nismo pjesmu otpjevali do kraja. Zeko nije riknuo niti se smrzo. Zeku je nešto kasnije pojo vuk, ali to je iz druge priče! Naravoučenije: Ne trči pred rudo, čekaj da kola prođu, a onda udri u deračinu ako ti tako odgovara.
    Sve biljke su pod kontrolom i ja.

    avatar

    23.07.2006. (08:38)    -   -   -   -  

  • Anara

    Čekaj malo, otkud zeko na Mediteranosu? Traži zamrznuti potok? Ti to kao s neba pa u rebra, a ja nasjeo ko zec.

    avatar

    23.07.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  • morica

    sokirana sam i ja! u potpunosti dijelim tvoje osjecaje. i sama sam uvijek imala strašne vizije lešine smrznutog zeca. a kad tamo ipak hepi end! 29 godina je to skrivano od mene!? koliko nas jos ima takvih? to je zavjera u rangu ubojstva JFK-a!

    avatar

    24.07.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • Anara

    Dok te tražim po svijetu sjetio sam se. Zec iz crtića uvijek zajebe patka, a ja navijam za patka. Zec gadis mi se!

    avatar

    25.07.2006. (20:22)    -   -   -   -  

  • Anara

    Zeku i potočić je uglazbil pokojni Branko Mihaljević iako ga vode i kao autora teksta. Autor teksta je Milan Barbić, moj susjed koji je dokazal da je pjesmu objavil u nekom školskom listu prije nego što se pojavila na tržištu. Sada sve znaš o pjesmi... A potok se više nemre smrznuti jer je kemijski sastav potoka sve osim H2O, od raznih tvari i pojava koje smrzavaju daleko ispod nule!

    avatar

    31.07.2006. (09:09)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Zeko došo na Mediteranos popit mojito.

    avatar

    03.08.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...