Komentari

maleni1986.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • annab18

    evo jedne male slatke crvene......idem po redu, pa će valjda komentar stići do kraja, jer sam u fazi pisanja dugih komentara. ja sam u 4 mjesecu objavila jedan post, koji je eto kao i svaki drugi prihvaćen dobro, lijepo normalno. ali baš sam tim postom htjela nešto drugo postići. Mislim da možeš pretpostvaljati koji je, jer sam kasnije ponovno ga spomenula i tu jednu osobu. najviše me iznenadio mail koji sam dobila od frenda za kojeg sam smatrala da je samo jedan poznanik kojeg sam upoznala u španjolskoj na maturalcu. međutim, nakon tog maila, shvatila sam da je stvarno pravi frend. i sada ga žicam da mi nekaj kupi za ročkas. hm.....mislim da hoće i nadam se.... :)))))

    e da šta htjedoh reći ovim gore. ja sam se s njim poslje našla na kavi i iskreno rekla da me iznenadio, i oduševio, razveselio i rasplakao s tim mailom. ja stvarno nemam dlake na jeziku. ja sam valjda jedina crvena koja sve kaže što joj dođe pod jezik.

    dalje, što se tiće tih svih poklona ra rođendan. mislim moj se nažalost bliži, pa bih voljela nestati na taj jedan dan, ali je to nemoguće. inače nevolim svoj datum rođenja. ali ima jedna želja koja će uvijek psotojati i za koju znam da ju nutko neće ostvariti. to svi znaju, jednog malog živog LAVIĆA!!! hm....teško ....kaj ne.....ajoj.... :(((
    međutim, za ovu godinu izrazila sam dvije želje, jednu ću 100% dobiti, a za drugu još moram malo nagovarati, jer se nezna koliko dođe to i dali ima u svakom turbo limacu. hm.....to ti je ''budi moj medo''...znaš medo koji ima pravo srce, i rodni list, i ime i sve. i još k tome ga sama radim....ajoj....valjda ću ga dobiti. evo opet sam se ja raspisala i to bez veze sa tvojim postom...hm...recimo da sam si ono dušu ispustila ovdje.....

    e da i moram rći da uz sve to za što si se opredjelio u životu, jako lijepo opisuješ djevojke i te neke ''osjećaje'' prema njima.

    pusa od male slatke crvene

    avatar

    21.07.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  • annab18

    gledam ovaj svoj komentar i smijem se kako sam blesava i smiješna...... :))))))) hahahahahhahaaha

    avatar

    21.07.2006. (11:03)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..gle, cure su misterij i uvijek ce biti.. koliko god budes uvjeren da ih poznajes ipak neces.. zato se ne zamaraj time nego uzivaj u onome sto dobivas tim tajanstvenim osmjesima.. a i pricali smo vec o tome ;) ..
    btw. imas ti dopustenje svih ovih cura za stavljanje njihovih slika na blog :P ?! (i da, nema niti jedne brinete c-c-c :( )

    avatar

    21.07.2006. (16:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...