Komentari

tigrica24.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Jelena

    Oj, Ive, ne odustaj od ljubavi... sjednite, razgovarajte, nemoj tako olako pustiti sve sto ste gradili vse od pola godine... vrati se u Zg, razmisli dobro o tome sto ces, kako i kada uciniti... i onda se vrati. ''Nekada trebas pobjeci tek toliko da vidis kome je stalo''... Ajde, vjeruj da je sve s razlogom, pa tako i to... jer ce vasa veza ili puknuti ili ojacati... sto god se dogodilo tretiraj kao Bozju volju i s povjerenjem nastavi kako vec zatrebas. Nisi sama :) Javi se kada dodes, pa cemo se naci... Pusa. Btb+

    avatar

    21.07.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • ...plavuša u duši...

    odi na www.imageshack.us i odi na browse, tamo nađi sličicu s kompa koju si hoćeš staviti, onda odi na "host it" i otvorit će ti se stranica s "šiframa", odeš na "hotlink for websites" tu šifru kopiraš na blogovu stranicu di pišeš post...i kad staviš post na blog s tom šifrom ti se pojavi slika na blogu....razumiješ?
    i što se tiče posta....ne odustaj od ljubavi koliko god dugo možeš jer...svi mi zaslužujemo voljeti i biti voljeni...u svakoj vezi ima svađa i problema...no ako te probleme možemo riješiti i biti i dalje sretni zašto to ne bismo i učinili?
    cmoxich!

    avatar

    21.07.2006. (15:36)    -   -   -   -  

  • Jelena

    Ej, daj mi se javi kad cemo se naci, ja sam mislila sutra prije podne ak se vracas ujutro, a nije ti naporno. Ako ne tada, onda u ponedjeljak negdje ujutro. Btb+

    avatar

    21.07.2006. (22:28)    -   -   -   -  

  • fizf

    e, ja sam Nikola sa Korčule, da ti pojasnim ako se ne sječaš mene ti i andrea zovete NIKOLA NIKOLA da bi me raspoznale, e pa pozdrav i javi se... :)

    avatar

    21.07.2006. (22:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...