Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ddadd

    Ja sam ovdi uvijek dolazil zbog pripovedanja. Tablice me pak ni najmanje ne zanimaju :)

    avatar

    20.07.2006. (10:24)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @ddadd - Kaj, onda bum i pripovedal. Naj mi 'krajica blogova' ne zameri, če stučajno sim dojde opet. Tasblice pak trebaju dečkima mladima, kaj ih zanima kak je bilo, kolko bodovih imaju i jel im se promenil kyu, pa ko je još koga pobedil. Posle oni o tom pripovedaju med sobom. Bu i jeno i drugo. E. al dinaču su pravi. Bum još kakvu sliku del od raznih simpa živin. Bok i uživaj, ak imaš vremena za to. :)

    avatar

    20.07.2006. (10:50)    -   -   -   -  

  • kraljica blogova

    evo mene gay gay gay. sta ti tu pederu mladene mene zajebavas. nije ni cudo kada zagorije cijelo nije pristojno. nije ni cudo da si ti takav peder. moram vam otkriti tajnu ja sam bila u velikoj gorici i provirila sam u gay bar i vidila sam da su se nakon igre pederske go vidila sam da se neki gay ljubili musko i musko ha ha ha ha o boze pedera li. jebem vam go igru i pedere i kokosi i blog da vam jebem jasno kurtoni jedni.blog vam je cista koma. moja najbolja frendica je rekla:onaj blog kako se vec zove a sjetila sam se go misijona je totalna koma, ko bi imao takav blog ja sigurno ne a ti? mozemo na blogu osvojiti $ a oni nikako ne.i onaj blog bilova malena . cao gay

    avatar

    21.07.2006. (11:23)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Netko je pismen do bola... LOL :D Imam sve više vremena za uživanje, polako ali sigurno dolazi i moje ljeto :)

    avatar

    21.07.2006. (13:12)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @kraljica blogova - ko si da si odvratna si osoba. zasada nebum zbrisal kaj je napisano. realnost si, a protiv toga se ne vredi boriti tvojim sredstvima. ne sakrivati oči, nek se vidi. a koje li hrabrosti sakrivati se iza izmišljenih naziva. ja se ne sakrivam. stavio sam sve otvoreno i primam tvoje bljuvotine i dalje dostojanstveno. Ti to razumjeti ne možeš, nažalost. Pederastija je pomalo bolest u smislu životne prirodnosti. Peder nisam, a ni u društvu mom ih nema, a da ih i ima, ljudi bi bili. Treba čovjeku pomoći, a ne pljuvati po njemu i činiti ga posramljenim dijelima i riječima kojih bi se ti trebala sramiti. Pederastija je bolest, ali je puno opsnija bolest koju ti pokazuješ ovakovim načinom. Reci što te ustvari muči. Možda se može pomoći. Kreni što prije, jer kasnije će biti puno teže. :)
    @ddadd - Znači uskoro se nađemo sa dvije strane ploče. :)

    avatar

    21.07.2006. (14:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...