Komentari

bonagracija.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • kk

    Kaj to si vidjela ejliena iz međimurja?Cula sam da se tu neki motaju i rade krugove po psenici.Ameri su potvrdili njihovu autenticnost (krugova mislim).Zato mi se ne svidja onaj mali iz simsa koji stisce enter.Ipak sam ja sad malo preblizu tome svemu.

    avatar

    20.07.2006. (13:31)    -   -   -   -  

  • iskrivljena hipotenuza

    iako ne znam o cemu se radi u postu:), ako sam spominjala ejlijene onda oni zacijelo postoje.cuvaj se i nosi sa sobom ambalazu da im mozes citat kad te uvate. mislim da se ti nece vise nikad vamo vratit kad cuju o tome.ja se isto ne bi vratila.

    avatar

    20.07.2006. (18:51)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    gle,ak mislis da ti ne moze biti gore,sad cu te utjesiti...ja sam isto doma,dosadno mi je za popizdit,u tijeku je renovacija kuce(dijela kuce tocnije) i starci su zivcani za popizdit,stalno se svadaju jer su zivcani kaj moraju nekaj delati,i ja sam zivcana kaj moram raditi i jos k tome sam zivcana kad se svadaju(a to sve rijesavam tak da sve oko sebe podjebavam i okrecem na zajebanciju,kaj je donekle djelotvorno) i jos k tome mi na srcu lezi cinjenica da imam puno,jako puno ispita dat za uvjet(sram me reci tocan broj) i da ce mi ljeto otic na ucenje,a ne na odmor kak je to do sad uvijek bilo,pa se tesko na ovo prilagodit...i sve bih to podnijela nekak da me nije uhvatila depresija zato jer ne vidam sve vas,a vise ne znam kak tocno ziveti ak nisam okruzena sa ljudima sa share...i jos sad citam harry pottera,6.knjigu i sve je super u njoj osim kaj upravo dolazim do dijela gdje ce Dumbledore umrijeti,pa me i to bedira,iako znam da on ustvari ne postoji,al svejedno,zast bas on???inace,tvoj post je mozda dosadan,al vjeruj mi da je zanimljiviji(i vedriji) od mog zivota sada...eto,toliko od mene:(((

    avatar

    21.07.2006. (01:51)    -   -   -   -  

  • lydia (ovaj put bez linka

    Chinchi moooooolim te, nemoj više podsjećat ljude na to kako je svijet grozan baš onda kad oni to zaborave. Vratit ćeš se na Šaru i dobro. I viđat ćeš bar veliku većinu, a one koji se ne budu trudili, ko jebe. Nemoj mi bit tužna, ja nisam! Hehe..
    Nažalost, post ne mogu komentirat jer ga nemam vrimena pročitat. Al vjerujem da je dobar.
    Pusa!

    avatar

    21.07.2006. (10:33)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    lydia,ti znas da ak ja patim i svi drugi onda moraju :D ma nije zivot tolko grozan,al definitvno smrdi...

    avatar

    21.07.2006. (15:10)    -   -   -   -  

  • iskrivljena hipotenuza

    @chinchi: ja mrzim kad moji nesto rade jer se isto uvijek svadjaju. zato zivimo u lijenosti sretni i zadovoljni. salim se, nekoliko dana doma je sasvim dovoljno za moj pojam. ne mogu se nikako naviknut. trebamo pokrenut grupu potpore nama jadnicima sto su nas poslali kucama.
    @ lydia: vidices kako je to kad dodjes kuci. ne vjerujem ni da u sivericu cvjetaju ruze (iako ajde, bar je vuk tamo) ;)

    avatar

    21.07.2006. (16:32)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    i to vuk s tockom nasred cela :P

    avatar

    22.07.2006. (11:56)    -   -   -   -  

  • dzepko

    bar nemaš ovaj moj krš od kompa... umotaću ga u novine i baciću ga na deponiju, kunem se....

    avatar

    23.07.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...