Komentari

glorytothebrave.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Drive your highway...

    Slažem se s tobom oko inovativnosti, na početku sam i ja gurala lirikse omiljenih pjesama u boxove, ali sad mi je to glupo, a još gore je kad mi netko ukrade dizajn i napravi nešta slično... Gdje je tu vlastita kreativnost? Pozdrav!

    avatar

    19.07.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  • petra

    lijep dizajn.ni ono nije bilo lose, ali ovo mi je lijepse.O.P.lijepo je vidjeti neki malo drugaciji blog od svih ostalih na kojemu ima neki zanimljivi text, a ne masa lyricsa omiljenih pjesama.vecina blogera stavlja satove i ostalo sto si rekao da im blog bude zanimljiviji, da privuce mnogobrojne posjetitelje ali rijetko koji uljepsavaju svoj blog vlastitom kreativnoscu.kreativnost na djelu..

    avatar

    19.07.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • TobiasaRaskoljnikovljeva

    da primjetila sam od pocetka tu ''licnost tjedna'' i sviđala mi se jer nigdje je drugdje nisam zapazila.a super je i ''preporuka tjedna'' jer to nama ,tvojim citateljima,koristi.

    avatar

    19.07.2006. (21:06)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, mačak...ja jednostavno moram napisati da uvijek težim tome da budem originalna...bar u tome nastojim da budem takva. Dakle, ne pada mi napamet da nešto kopiram. Biti jedinstvena za mene je velika stvar. Ne znam dali sam u tome uspjela, ali trudim se. Zapravo ja sam osoba,koja na sve tako gledam u svim segmentima svog života, dakle ne samo na blogu kroz dizajn..itd. Istina je da svega toga ima što si opisao u svom postu, jer i ja sama, često sam to primijetila. U vezi mog posta....hvala ti na tom tvom lijepom komentaru i naravno, na pohvalama. Eto, trudim se, ha ha.....Pozdrav....cmokkkkk. (eto i kroz taj "cmokkkkk", vidiš da se trudim da budem jedinstvena, ha ha).

    avatar

    20.07.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hvala, hvala...baš si me sad razveselio. Dakle,mogu biti ponosna što sam bar donekle uspjela, bar približno kao i ti. Mislim da je to uvijek najbolje riješenje, biti na neki način "svoj" u svemu tome ali i na svim drugim nivoima, jel tako? Pozdrav, još jednom...cmokkkk.

    avatar

    20.07.2006. (12:11)    -   -   -   -  

  • another one...

    dragi moj, nekoliko sam puta pročitala ovaj post...mislim da si u pravu...treba biti originalan jer svatko od nas je poseban i drugačiji...no ne treba sve gledati crno-bijelo, ja jesam u svoje boxova stavila riječi određenih, dragih mi pjesama..ne zato da popunim prostor boxa već zato jer se u tekstovima tih pjesama nalazim...i to sam ja...
    bravo za rubrike, zaista jesi originalan...zato mi i jesi toliko drag :)*

    avatar

    21.07.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Kako sam u gabuli sa vremenom, sat neumitno ide kraju, nemam vremena čitatati ali se nadam uskoro boljem...Drago mi je da ti se dopao i ovaj moj drugi blog. Zapravo skoro je čitav posvećen suradnji teute i mene kroz postove. Ima njih što zajedničkih što naslanjanja postova jedan na drugi iako tako nisu pisani...pozdrav do čitanja

    avatar

    21.07.2006. (20:02)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, mačak...hvala ti na pohvalama. Zaista se trudim, ali ja to tako činim u svemu. To je jednostavno jače od mene, ne volim se miriti s prosječnim rezultatima. Možda je to dobro, a možda i nije. Znaš, ja ti zaista volim crtati i zamisli...to već činim od svoje treće godine svog života. Pozdrav...cmokkkkk.

    avatar

    21.07.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  • teuta

    Šećeru....nisam te baš dobro razumijela? Malo mi to objasni, da ti mogu pomoći ako ću moći. Reci mačak cakani.

    avatar

    21.07.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  • teuta

    Gle, kad ja pišem komentare. Strašno...Probudila sam se i ne mogu zaspati, pa eto, zujim po blogovima. Mačak, da ti ja nešto u vezi onog tvog komentara napišem. Imala sam i post na Nasnslovnici, a da nisam odmah znala, došla sam i na AC- listu a da nisam odmah znala...što želim reći...to sve nije presudno nit najbitnije....sve će doći vremenom, samo ti i dalje budi tako kvalitetan (najbitnije svojim postovima)...Što se tiče same Naslovice, to ti je dvosjekli mač. Zašto? Tada se jave i komentiraju i oni pojedinci koji jedva čekaju da nekog uvrijede, popljuju...itd. To sam i ja doživjela od pojedinaca....nasreću daleko više je bilo onih pozitivnih blogera. Bit samog Bloga jeste u druženju, razmjeni mišljenja i stavova..itd. A sve ostalo, doći će samo po sebi. Dakle, samo hrabro naprijed, mačak....Cmokić.

    avatar

    22.07.2006. (04:07)    -   -   -   -  

  • teuta

    Da, mačak, tako je to nekako...one najbolje stvari dođu iznenada. Samo se treba opustiti i ići svojim nekim putem, imati neki cilj...nastojati biti pozitivan, optimističan i kvalitetan...a vrijeme će svoje učiniti. Blog ti je istinski jako lijep,kao i postovi i zato vjerujem da ćeš uskoro doživjetii ono što toliko želiš. Cmokić.

    avatar

    22.07.2006. (11:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...