Komentari

dragonrage.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • moviemarker

    He, prijatelj mi je poslao taj filmić i prejeben je. Ne znam koliki je bio budžet, ali alien i predatori su stvarno odlično napravljeni. Vrijedi ga pogledati.

    avatar

    18.07.2006. (18:22)    -   -   -   -  

  • Film/TV

    Djeluje cool za razliku od ostalih gluposti iz Batman serijala. Moram baciti oko! Samo piči dalje sa ovakvim preporukama, konačno mogu negdje pronaći zanimljive stvari koje nisu teški mainstream.

    avatar

    19.07.2006. (01:27)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ FilmTV - vjeruj mi, film je cool hehe;-) Bez brige, bit će toga još, mislim preporuka kratkih home made filmića, čak i domačih. To me interesira jer se i sam bavim time ( u nekom od narednih postova ću predstaviti svoj film, kao i svoj sadašnji projekt, koji se polako zahuktava), pa onda i tražim takve filmove, toga zbilja ima dosta po internetu, a i kvalitetni su neki, kao npr. ovaj i "Pray Alone" o kojem sam več prije pisao. BTW, jesi možda pogledao taj filmić?

    avatar

    19.07.2006. (09:47)    -   -   -   -  

  • moviemarker

    Prey alone? I to sam gledao, dobro je.

    avatar

    19.07.2006. (12:11)    -   -   -   -  

  • Film/TV

    @Dragonrage - Nisam ga još pogledao, zatrpao sam se svim i svačim ali moram jedan dan odvojit i odvalit više tih kratkih filmova. Ima li neki kvalitetan site gdje mogu saznati više o kratkim filmovima općenito? Da vidim šta se isplati nabaviti, pa da padne koji osvrt i prije tebe :) Što se tiče tvog djela obavezno mi javi kada bude dostupno za gledanje, baš me interesira.

    avatar

    19.07.2006. (12:51)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ FilmTV - Paaa...ima jedan, evo link, zove se atomfilms. Tamo se mogu nači raznorazni kraki filmovi, što igrani, što animirani...i svi su razvrstani po žanrovima. Taj sajt je dobar ako hočeš saznati kakvi sve naslovi postoje, ali nije baš dobar za gledanje, jer je loading spor...osobno preporučam, ako ti se koji od naslova svidi, tj. zainteresira te, potraži ga na internetu, sigurno češ negdje nači download file. Također, dobra ti je stvar npr, na IMDB-u pogledati preporuke drugih naslova...npr., nađeš neki kratkometražni film, potražiš ga na IMDB-u, i onda dolje na dnu stranice pogledaš preporuke drugih naslova, pa se i tu zna nači kvalitetnih krakometražnih filmova...isprobaj sa Batmanom: Dead End i sa Prey Alone ;-)
    Bez brige, bit će najava sa slikama, linkovima i svim ostalim stvarima ;-)

    avatar

    19.07.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...