Komentari

film.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • m4st4

    Poštovani Filmofilče! Drago mi je što sam našao ovaj uistinu iscrpan blog u kojem(vidjeh) ima stvarno svega, od zasluženog odavanja počasti Robertu Altmanu pa do slike iz Andaluzijskog psa(bolesno dobar filmić ; )...Svaka čast i samo tako nastavi! Kad ti bude dosadno. navrati do mene ; )

    P.S. Što se tiče Zg. kina...Možete biti sretni jer sam ja za svoga 19-godišnjeg života doživio filmofilski pakao...Svaki puta sam se selio pred uređenje kina...Najprije Đakovo, pa Poreč(gdje sam doživio:King Kong sa monotonim pucketavim tonom 50 min.,Return of the King sa tri petominutna prekida te pucanje aparata za umjetnu maglu u klimaksu filma History of Violence!)...A sada sam na prvoj godini studija u Puli i kino nije ništa bolje...Zato ne kukajte! Cinestar je pravi filmski doživljaj!

    Pozdravi od filmofila!

    avatar

    28.11.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    Ja sam čak dvaputa imao prvi date u kinu Studio na nekom Art filmu (jednom "Prije kiše" a jednom čak Lynchev "Lost highway") i oba puta veze nisu uspjele.
    O propasti kina sam već pisao. Zanimljivo je kako svi europski gradovi u kojima sam bio još uvijek imaju monodvorane, a kod nas to propada. Svaka čast multipleksima i minipleksima i njihovom komforu i tehnologiji, ali ne osjećam se tako dobro kao što sam se uvijek osijećao u auli Zagreba, Europe, Centrala ili Griča.
    Posebna tema bi bili agresivni kazalištarci na gradskom proračunu koji grabe bivše kinoprostore. A ne smiješ im ništa jer kazalište je kao "visoka kultura". Moš' mislit..

    avatar

    01.12.2006. (00:48)    -   -   -   -  

  • plavuša

    dugo već čitam blog ali nisam komentirala. prvo, svaka ti čast na temeljitosti i strpljenju, a onda za ovu temu... Gle, stvarno imaš sreće što si u zg, jer u mom gradu (citaj selendri) i kad bi trebo biti bilokoji film, ne dođe dovoljno ljudi, pa se film ne održi. Protiv sam cinestara, definitivno, ali da ljudi idu u mala kina,a ne u cinestar, ne bi ih se zatvaralo.problem je u ljudskoj gluposti, koja vapi za svim šta vidi u američim hepiend filmova. Koliko god to glupo bilo. Eto, toliko od mene, uživaj

    avatar

    03.12.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...