Komentari

61.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • katrida

    ......ja slavim dici samo rođendane.........jer kad bi slavila sve u 12. misecu treba bi mi kredit koji itako ne bi sa jednom plaćom otplačivat........Sv.Nikola,Sv. Lucija i Božić,pa moj rođendan,pa od velikog sina rođendan, pa Silvestrovo-imendan malog sina,Nova godina...i onda Tri kralja.........uhuh..........

    avatar

    18.07.2006. (09:34)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    glede snova- mislim da neke ljude ne sanjamo dok mi njih ne zatrebamo... npr. muž nikad nije sanjao svoju volje baku, svi ostali jesu! Ali SVI! I oni imaju nočne more jer da ih baka progoni, vele oni (mislim da imju nečistu savjest tralala, eto im sad na...to sam ja malo zlobna jer se ne ljubimo baš...) Ti isti idu na groblje sa Sisvete s aranžmanjima za 5 miljona kuna, muž svrati usput, kad god mu dođe, odnese ružu... nekad odemo zajedno, onak ko u šetnju, posjetimo bakicu pa odemo na kavu...
    Frendica nije sanjala tatu kad je umro nikad. Onda je prošle godine operirala štitnjaću. Očito je nešto krenulo krivo, al kad se probudila ispričala mi je o druženju s tatom za vrijeme operacije. Došao ju je čuvati i ohrabriti, bila je stvarno tako sama... Nemoram ni spomenuti da je to ispričala samo meni i mom mužu kad smo je došli posjetiti, nitko joj drugi ne bi vjerovao!
    Kao klinku mene je čuvala mamina teta. S njom sam provodila i vikende jer sam to željela. Čak i ka sam išla k baki, zabršila bi kod tete... Kad je umrla, znala sam da je umrla.Bez snova. A sanjala sam samo neke poruke od nje, nikad je nisam vidjela, al sjećam se prvog sna, došla je žena iz trafike na ugluuluce, da imam telefonski poziv, da požurim jer me zove teta - dogovor je bio da će se javiti kad umre, ako ima zagrobnog života... E, sad dosta kak bi tekla mama44 spuki spike ;))
    Glede imendana, ja svoj ne slavim, ja sam Marija ko i sve ženske u mojoj brojnoj obitelji. Kak Marija ima puno, svaki dan bi jedna od nas imala kaj slaviti. Teta mi je rekla da ima neka Marija koja pada točno na moj rođendan. Ako je i bilo, više je nemogu naći... Nema veze, ja tak i tak nemrem bit Marija, eventualno Marija Magdalena... ;))
    Smešno je s mojim tatom. On je kao rođn 17.6. Al teta (njegova sestra) tvrdi da je rođen 15. da je to babica krivo raportirala u ta davna vremena... Al ona je imala samo dvije godine kad se tata rodil i zakaj je baka forsirala taj 17. kad to ne bi bilo točno? A imendan je slavil 15.7. Slavi ga i sad tada. Tok mu kolege na poslu nisu uporno čestitali tam negdje u prosincu... Al baka je slavila 15.7. A tada je Vlatko, a moj tata je Vladimir... A baka ga je zvala Vlatko, a upisala Vladimir...jošje tata blizanac po horoskopu, možda zato sva ta zavrzlama...
    Uglavnom, svima sretan imendan!

    avatar

    18.07.2006. (10:07)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    Ja nemam pojma kad mi je imendan! Nemam neko "popularno svetačko" ime, a kao i tebi isto mi je i krsno i svjetovno...

    avatar

    18.07.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  • trill

    Ja imam imendan 13.6. i neću ga micati niti da ga pomaknu :)

    avatar

    18.07.2006. (10:13)    -   -   -   -  

  • Euro

    hehe po katolickom kalendaru ja imam svaki mjesec imendan,taj svetac se spominje svaki mjesec bar jedan put...ali naravno ja slavim januarskog zimskog jer sam tada rodjen...

    avatar

    18.07.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    pa da, glupani, seljakaju hehehe
    ja sam Andrija pa se sad smij ;))

    avatar

    18.07.2006. (11:34)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Pa trebala bi.Jer u Katoličkom kalendaru sve ovisi o velikim i pomičnim slavljima.Tako se ravnaju i imena.A imaš i svjetovni,narodni kalendar a tamo nema veze ništa sa ničim.Zato moja preporuka ti je...slavi imendan kada ti pada.Fora je da nije stalno na isti dan.Kao recimo meni.Ja sam zaštitnik životinja,i meni je uvjek na isti dan.A volio bih da nije...Pjesmo moja pusa tebi...

    avatar

    18.07.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • KOKI

    zamisli, rekla mi je kolegica da ima doma katolički kalendar u kojem je i moje ime?!?...:)..nisam još čula za tu sveticu...:)

    avatar

    18.07.2006. (15:45)    -   -   -   -  

  • serafina

    I ne daj se;) i samo slavi, ma možeš i dva. Bitno je da je veselo!
    p.s. Baš zahladilo majku mu!

    avatar

    18.07.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • * * * zajebana * * *

    ja nemam imedan:( a i rodena sam na dan kad su Ivanu Krstitelju odrubiči glavu tako da bas niti ime nisu mogli nadjenut kalendarski toga dana.

    avatar

    18.07.2006. (20:29)    -   -   -   -  

  • pegy

    Imendani su nešto do čega se negdje uopće ne drži, negdje pak su više nego rođendan (npr. neki dijelovi Dalmacije). Ne slavim imendan nešto posebno, ali uvijek ga se sjetim, a i mama koja mi je ime dala. :)

    avatar

    18.07.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • Kljun

    Ti se sigurno zoveš Sv. Ilija od 20. srpnja hehehe

    avatar

    19.07.2006. (07:56)    -   -   -   -  

  • Kljun

    @koki pa imaju i vjernici istočnog obreda svoj kalendar i naravno da tamo ima i tvoje ime

    avatar

    19.07.2006. (07:57)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........dobar ti dan pjesmo........

    avatar

    19.07.2006. (08:04)    -   -   -   -  

  • IMENDAN

    Ja uopce nemam pojma kada mi je imendan.Zovem se Vladimir i to mi je i krsno i svjetovno ime,a rodjean sam u srpnju.u kalendaru stoje dva datuma gdje se spominje ime Vladimir,u srpnju i prosincu.I kadsa je zapravo ime imendan?

    avatar

    08.01.2010. (20:28)    -   -   -   -  

  • longya1@hotmail.co.uk

    We are an experienced and professional Guild Wars 2 Gold sale team.Enough Cheap Guild Wars 2 Gold in stock ensures delivered.Buy Guild Wars 2 Gold from the trusted Guild Wars 2 Gold For Sale retailer.Buy Cheap Guild Wars 2 Gold safe from Guildwars2goldforsale.com is a perfect choice to save time and energy.

    avatar

    26.09.2012. (11:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...