Komentari

stjepanovblog.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • stjepanovke

    jebo sliku svoju, ti se javila!!!!!!!!!!!!!!!
    pa pička ti materina, šta ne zoveš? a? sad mi se sestra vratila pa opet možemo pričati u sitnim noćnim satima bez buđenja majke moje rođene.
    vozdra seljačinoooooooooo!!!!!!
    E A DI JE BOLE????
    SMRADE JEDAN, ESI ŽIVA?!?!

    avatar

    16.07.2006. (12:14)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    E oče meni neko reći el istina da Canned Heat nastupaje u Opatiji???????

    avatar

    16.07.2006. (12:16)    -   -   -   -  

  • ANTIbole

    haaaaaaj!!!!!vac ap????!!!ovdje bome uprzilo, sunce pici a moja houst mader rostilja...... inace sve je kul....majica majnd da gap je videna i kosta 9.99 funti zamisli ti taj brezobrazluk.....imas u plavoj,bijeloj,crnoj i sivoj boji i s velikim i s malim znakicem pa sad ti biraj i telaj mi ak oces.....i koja velicina?moja il tak nekaj....inace....vac ap?pozdrav suzi gdje god da ide neka joj bude sretan put takoder i ostalima koji spremaju put pod noge......VEEEEEEELIKI pozdrav ostalima i nosonji na moru takode........baj baj :::))))))) ;}} !!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    17.07.2006. (14:27)    -   -   -   -  

  • Panstje

    oooo pa tenklu antilebo :)) stvarno si ju našla :)) možeee, uzimaj mi bijelu, M veličine sa velikim znakičem.. ona je vjerovatno najbolja! Ja ti pare dam kad se vrneš nazad.. teeeeeeeeenk juuuuu.. uživaj i nezaboravi da majndaš d gap ;)

    avatar

    18.07.2006. (01:42)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    uuuu ebo sliku svoju, pa ti si kolegice to zbiljam našla....
    i ja bi neš :))))))))
    e ma zakon! kako je tvoja hilari fej houst sister??
    el ide engleski??
    kolko imaš slika?
    sad će ubrzo novi post (čim sredim pičkrz slikane sa mojim novim digijem) pa ti nećem prepričavati događaje, jul si!!
    booooooooooooook!! baj baj!
    P.S. kačemo popiti čaj zajedno? ti u 5, a mi u 6 i ondak je to u isto vrijeme!!! woooooooohoooooooooo!!

    avatar

    18.07.2006. (10:18)    -   -   -   -  

  • ANTIbole

    ellllllllllllllloooooooooouuuuuu!!!!!!!!!!moze panstje...bit ce bit ce......sve sam zapamtila....majnd da gap tej sirt hir aj kam......ej houst sister mi je kul onak normalna.....
    zamisli nisam jos popila taj inglis caj.....moram to srediti... i to zajednicki....al rijetko sam ja u mojoj houst kuci u 5....al bum ti javila....mislim sramota!nit caj nit fis en cips!nada!...ooooo nek me sram i stid bude.....ajd de da cete staviti neke pickrz na blogich bas se radujem..........
    ajde de.....a sto se tice englisa...sipam ka ko iz rukava...mhm...ajde gota gou!
    BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!! ; )))))) : }

    avatar

    19.07.2006. (10:15)    -   -   -   -  

  • marko-kralj

    pozzzzzzzz.............

    avatar

    20.07.2006. (08:57)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    e prijateljice britanko el mi tebi (ja) obavezno moram napisati nešto pa da bi nas ti obavjestila o novostima?!?! sam ti piši.....
    e mi bili na noćnom brČkanju u Mikanovcima u petak! Bilo nas......ček.......14! išli autima. I kad sam već kod auta, ja ga vozila i nismo se nigdje slupali niti sprijateljili sa kanalom!!! aha ha!!!!!!
    u subotu smo si sve dale truda što se C2H5itd. tiće. Bilo ekstra zakon. Danas ćemo vjerojatno gledati pilm The Doors. i taaak....ja idem u petak na more iliti prvo u svatove pa na more. Čangrizava je otišla sa Meri i Marinom na more. MC Biga (Suzy Lee) je isto na more, tak da se sve svodi na Bluzicu, Lisu, Ramba Amadeusa, Veselu (koja je BTW WTF bolesna) i mene. Ma zaaaaaaaaaaakon!!
    To su ti vruče vijesti iz našeg malog mista, što ima kod tebe?!?!
    esi se buČnila gdje???

    avatar

    24.07.2006. (12:39)    -   -   -   -  

  • ANTIbole

    ej prijateljice bas mi je drago sto mi sve javljas...jelde...ja se vidis nisam imala prilike nigdje bucniti...mislila sam se ovu subotu jer sam bila u Brightonu...ali ne!morala je kisa padat...vazno da sam ja ponijela badich n rucnik ali ne i krisobran.....da....otisla mi prijateljica.jucer.smrc.ali zato je tu novi student! mhm...iz svicarske kuler samo taki....nema sta frajercina....i tak...usla ja u moj zadnji tjedan ovdena....da da....i da! kad cete vi curke(preostale) na more?....budete mi rekle...jelde..ajde sad..budite pozdravljeni.....sandvic me ceka....boooooooook! ; ) ; } ; >

    avatar

    24.07.2006. (15:06)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    o kolegice, sad se i cimera ima?!?! manijače jedan. nemoj noću slučajno zalutati u krivu sobu!! jel ima on sat iz švice na ruci? e mi ti danas imali roštiljadu masnu kod Lise smrada. Slavili Nosonjin rođendan (iako je ona na moru), imendane naših Ana (x3) i moj odlazak na more (i svatove). E Vesela će mi dati maju na kojoj piše Dubrovnik! MASNO -------- SLASNO!!!
    a šta da ti kažem, bilo masno. Bijahu Bluzice (x2), Rambica, Lisa, Vesela, Margareta, panstje, mroje, čović, Šmuce, Kruno-Emedi und ich. I bučnile se u burencetu i čak je sve bilo jestivo!! (manje-više). A jučer su ti curke išle na noćno kupanje na Banju (ja se naravno nisam kupala jer i ovako ne vidim muhu kad mi na nosu, a ne noću i još tamo). enivej, mi smo ti masni kuleri. i sad idemo popiti nekaj (kao ono poslije roštilja i te shemice)
    samo ti uživaj taj svoj zadnji tjedan, i ja ćem!!! baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! pusica! cmokich! aaaaaaaaaaaaaa

    avatar

    26.07.2006. (17:56)    -   -   -   -  

  • ANTIbole

    koleegiceeee!!! hellou......evo da vam se malo javim...jelde da znate da sam ziva i zdrava jer znam da jadne se brinete.....inace....sve je kul...trenutno pravimo neke projektiche pa kako smo ja i moja kolegica zavrsile mi surfamo po intacu....da da...inace odbrojavaju mi se zadnji dani.....u subotu u ranu zoru idem..moram na noge lagane vec u 5 sati......inace ovdje je jako hotija...znam da je i kod vas ali vi se barem i svako malo buckate......ajde de valjda je Nosonji bio sretan rochkas i valjda vas sve hilari cuva.....sretni putovi vam gdje god krenuli....idem....baj baj BOOOOOOK!!! ; ) ; )) : p zmija me za srce ugrizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

    avatar

    27.07.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  • strejnđ

    eeee, samo da vas sve pozdravim, ne vidjeh nikoga već dugo, na forumima i blogu t.j.

    niš, nadam se da vam je svima lijepo i da uživate. pusa!!!

    avatar

    30.07.2006. (13:18)    -   -   -   -  

  • Miroslav

    meni čini se da su noći te
    zvijzde sve nama sijale
    pokraj čarde trava polegla
    nama pamet pobjegla

    avatar

    31.07.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • grca

    pozzz i ti zalazis na pik...samo steta sto ce ga srusit...

    avatar

    10.08.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • grca

    srusili su oficirsku...tamo ce biti multimedijalni centar za mlade...kina i pizde materine....a pik su prodali za 5 kn sa svim dugovima a dugovi su jako vekiki ....mamu im jebem PIK ce biti neki trgovacki centar...boso ili nes tako....ja isto izlazim na PIK ali bas mi je zao sto ce ga srusit...

    avatar

    14.08.2006. (18:09)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    e sad će novi post, samo da sredim slike!

    avatar

    17.08.2006. (12:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...