Komentari

samorijeci.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • deda

    samo pozdravčić.))

    avatar

    14.07.2006. (15:31)    -   -   -   -  

  • erin

    Haj draga Lucy.. mislim da se trebaš malo odmoriti, ne pridavati puno pažnje što ćeš pisati. Opusti se i što ti padne na pamet napiši. Tako se najbolje piše, kad ne kombiniraš i ne kalkuliraš valja li ovo je li za blog ili nije i sl.

    Ne mora ti post biti od kilometra. Napiši par rečenica nečeg što ti padne na um. I ne odlazi s bloga. Bilo bi mi žao. Upoznala sam puno ljudi ovdje, već su mi postali kao obitelj. Slažem se s tobom, niti ja ne volim brinuti tuđe brige, gledati Big Borthera ili što susjedi rade, jedu ili kuda idu.. To me ne zanima.. a ne treba ni druge zanimat što i kako ja živim. Ova rečenica "svi smo mi blog.." me podsjeća na Zvjezdane staze.. "Mi smo Borg.." haha.. poz. i pusicaa...;))

    avatar

    14.07.2006. (15:53)    -   -   -   -  

  • Lucy

    @ iris-erin - pa ja ugalvnom i pisem sto mi taj tren padne na pamet, ali sto god sam u zadnje vrijeme napisala sve me neakako odvuce prema mom zivotu, a ne zeli da se bas nesta zna o meni. pitanje je kako pisati blog, a ne otkrijes posve? A da ono je od zvjezdanih staza, netko se pametno dosjetio

    avatar

    14.07.2006. (19:39)    -   -   -   -  

  • Aru

    Ti naravno shvačaš da si upravo napisala dobar post. Postavila si pitanje intime na blogu, odnosno koliko ju otkriti i zašto. Otkrila si malo o sebi, otvorila možda i temu za neku raspravu u komentarima, a sve to iz posta o neinspiraciji za postanje i nedostatku teme.

    avatar

    14.07.2006. (21:38)    -   -   -   -  

  • autocesta 55

    samo da ti javim,upao sam napokon na fax!!!!!!!!!!!!!!!!u pon su mi upisi!!jupi!!!!!

    avatar

    15.07.2006. (14:03)    -   -   -   -  

  • nestylicious

    sta je ovo...........dobro su ti prije rekli, ne treba to biti blog u kojen ces ti pisat svoje osjecaje, sve sta se tebi dogada i sve nalik kao na dnevnik, moze to bit neki obican blog di ces sve slobodno pisat i djelit to s nama, pa makar recenica, dvi.....a ono sta te zabrrinjava isto je kao u mene, npr zelin taj dan pisat o svemu sta osjecan a isto tako ne zelin da sad svi znaju sta je i o cemu je ric pa skrenen na neku pricu....primjer su ti ovih par posteva....kiss

    btw- saljen ti mail one slike ako jos vridi

    avatar

    15.07.2006. (21:24)    -   -   -   -  

  • nestylicious

    ja bi ipak na drugu stranu lipse mi je, i slova ova ka na ovon mom zadnjen postu, inace je sve super, jel te gnjavin puno?

    avatar

    16.07.2006. (19:09)    -   -   -   -  

  • beatlesica

    o tome razmišljam ovih dana.
    o onome što pišem. Dok pišem, izbacujem gluposti iz svojih glava i onda kad to objavim i pročitam vidim kakve gluposti prišem. No, barem ne zadire u moju intimu, mislim , tu i tamo napišem gdje sam bila ali ništa konkretno. no dobro.
    Imaš pravo što se tiče one istine. Mi jesmo blog. I razmišljam ukinuti ga. A opet, ne želim prestati biti dio svega ovoga, svi se nekak nadopunjujemo i stvorilo se neko ako se to tako može i nazvati "prijateljstvo" i jednostavno je teško to sve napustit.
    No, sada sam se barem vratila u no0rmalu i jako malo vremena sam za kompjuterom. I sada, sam shvatila koliko sam vremena potratila na tehnologiju i imaginarne prijatelje i koliko sam zapostavila stvarni svijet.
    Onda se zbilja zapitaš je li ovo svega toga vrijedno?
    No, nastavit ću pisat.
    U nadi da će cijeli blog ukinut;)

    avatar

    16.07.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    ovo je samo jedan puteljak za odmor duše...zašto ga zatrpavati kamenjem ili pustiti da obraste u travu....korakni ponekad i to je to...pozdrav :)))

    avatar

    17.07.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • Erchamion Naewe

    Baci se na pisanje prica :)))) Mozda iznenadis samu sebe ;)

    avatar

    17.07.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  • NF

    ne znam, mene valjda ta iluzija traga još drži ;P

    avatar

    17.07.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • beatlesica

    hvala na onom komentaru. hvala na komplimentu:)
    Nekad mi se čini da pišem gluposti(i zbilja jesu) al barem zabave nekog.
    a zbog tog se dobro sjećam:))

    avatar

    18.07.2006. (21:24)    -   -   -   -  

  • Aru

    Ne brini, dobro si napisala. Da je u životu hodio drugim putevima, drugačije bi završio ;) I u pravu si.

    avatar

    18.07.2006. (22:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...