Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • kmeeeee, kmeeeee...zašto je Puki dobio nagradu, a ja nisam...kmeeeeeee, on vozi mercedesa, a ja sam nezaposlen...kmeeeee, kmeeeee....Dajte i meni nagradu, molim vas, molim vas, ja bi nagradu, bar plaketu, značku....kmeeeeee.....eto i Goran Milić i Latin i svi, svi imaju neke nagrade, a ja samo onu....hmmmm...znate već koju.

    avatar

    14.07.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  • 45lines

    haha, opet smo u anonimno-bezmudnoj fazi. nije mi do plakanja. ima važnijih stvari na koje se suze troše... Latina nisam ni spomenuo. Ovima ne zavidim. Činjenice nisu ni lijepe ni ružne, ali izgleda da je bolje da se ostavim činjenica, jer u najboljem slučaju nađe se komentator poput ovog gore koji ih debilno intepretira.

    avatar

    14.07.2006. (18:17)    -   -   -   -  

  • "Najpoznatiji lažac među dobitnicima nagrada Hrvatskog novinarskog društva"
    ..."je dobitnik nekolicine nagrada HND-a"...
    ..."novinarom godine proglašen je 1999."....
    ..."2004. bio je nagrađen za najbolji intervju"....
    ..."Trebam li spomenuti da nikada u Hrvatskoj nisam dobio novinarsku nagradu.."...
    ....."sam bez posla"....
    ...."Možda me zapadne kakava međunarodna blogerska nagrada"........
    ........."Ni novinar Ferala Drago Hedl do sada nije dobio hrvatsku novinarsku nagradu"........
    ...."pobijedio ga je Goran Milić"........

    Koji kurac samo cendraš ko baba. Svi su ti krivi osim tebe samog. Daj se umi hladnom vodom, nemoj cugat i drogirat se par dana, pa se pogledaj u ogledalo i priznaj prvo sam sebi, pa onda svojoj obitelji da si niškoristi. Glumataš žrtvu, pokušavaš na tom statusu nešto ušićariti, a svjestan si da kasniš bar deset godina, ako ne i petnaest. Finili su mare bali. Odnili ti pare Ivančić, Dežulović i ekipa... Sad eventualno možeš organizirati gay party pa maznut sto kuna ako sokove kupiš u Getrou a ne u Konzumu:)))

    avatar

    14.07.2006. (18:38)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Ja drumom, ti šumom. Je li Pukanić lagao o otmici Gotovinine djece? Jesam li ja to primijetio pred godinu i pol.? Jel to Pukanić sad priznao? Znam da inače ne možeš smisliti Pukanića iako se s njime družiš, pa me čudi zašto ga uzimaš u zaštitu svodeći stvar na "hrvatski jal". Neš' ti hrvatskog jala u špijuna MI6-a. blabla, truć...

    avatar

    14.07.2006. (19:22)    -   -   -   -  

  • Ma jebe mi se i za Pukija i za tebe. Bacih oko i primjetih da ti je bitnije to što je Puki dobio nagradu HND-a nego to što je objavio pizdarije. Cijepi se protiv profesionalnog jala i bit ćeš 25% bolji. Premda to neće biti baš visoka razina. Ostaj mi zdravo.

    avatar

    14.07.2006. (19:36)    -   -   -   -  

  • 45lines

    ipak je profesionalni, nikako hrvatski jal, hehe. znači i Hedl je profesionalno jalan kad veli da do sada nije dobio nagradu u Hrvatskoj? Pukanić je dobio nagradu za intervju s Gotovinom koji su i neki članovi nagradne komisije ocijenili "proizvodom kuhinje tajnih službi, a ne profesionalnim uratkom". Rade Stipetić je branio nagrađeni izbor napisavši da je riječ o tekstu koji je te godine izazvao najviše reakcija. Pa kakve veze taj kriterij ima s profesionalnim novinarstvom. Čudi me da se nitko nije sjetio predložiti Branku Slavicu za nagradu jer je napravila intervju s Mirkom Norcem koji se slikao uz autocestu na Remetincu nakon što se dva tjedna skrivao pred policijom u stanu Mire Lace. Taj događaj, Norčevog oproštaja sa slobodom koji nam je prenijela njegova tadašnja djevojka Branka Slavica do danas odjekuje, pa je prema tome riječ o nečem u svakom slučaju, po Stipetićevoj logici, treba biti nagrađeno. Ili je Branku nagradio Sanader utječući da ju se pošalje za dopisnicu iz SAD-a, pa joj druge nagrade i ne treba? Ako će me trud koji predlažeš dovest do toga da se mogu mjerit s Brankom Slavicom i Ivom Pukanić, unaprijed obećavam da neću ostat trudan.

    avatar

    14.07.2006. (19:57)    -   -   -   -  

  • Umorni

    Ivo Pukanic je bijedno smrdljivo smece (cime se smece vrijedja, jer vecinu smeca mozes reciklirati i imati poneku kosrist), koje je trebalo maknuti na bilo koji nacin dok je bilo vremena !

    avatar

    15.07.2006. (00:08)    -   -   -   -  

  • Karlo

    Jel taj ne potpisani onaj što izgleda kao pogrebnik,ima podvoljak i zlatnu narukvicu?

    avatar

    15.07.2006. (07:21)    -   -   -   -  

  • Očito je beskorisno dalje s tobom raspravljati. Ali, reci barem, je li itko tko je ikada dobio bilo kakvu nagradu to zavrijedio više od tebe? Ili si ti najbolji novinar na svijetu samo što to nitko ne shvaća...

    avatar

    15.07.2006. (11:25)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Anonimni, stvarno dosađuješ. Pročitaj post gore. Možda ti bude jasnije o čemu govorim.

    avatar

    15.07.2006. (12:27)    -   -   -   -  

  • Atopia

    Zbog Ive Pukanića obitelj V.Tenžere inzistirala je da se to časno ime hrvatskoga novinarstva ne kalja nazivom godišnje nagrade društva u kojemu Ivo Pukanić fungira kao novinarska veličina.
    U tom smislu Peratović ima sasvim pravo: Ivo Pukanić nije novinar, nego ideološki relej Stjepana Stipe Mesića i svega onoga što uz predsjednika ide: Petrača, Nobila, Perkovića, dakle sumnjivog kapitala, mafiokracije i staroudbaških recidiva. No, Željko bi morao biti dosljedan: u ovoj perspektivi nema nikakve razlike između Pukanića i Latina, recimo. Jer, Latin, koji je eto za svoju službu državi nagrađen ambasadorskim mjestom u Španjolskoj (!), unatoč čuvenoj svojoj neobrazovanosti, nedostatku diplomatskoga iskustva i neznanju jezika zemlje u kojoj bi trebao biti akreditiran kao diplomatski predstavnik RH, novinar je istoga kova kao Puki: i on služi - zanimljivo, no naručitelj je isti - slikovnom širenju obmana i laži po narudžbi Pantovčaka, apologiji Petračeva klana, glorifikaciji Jugoslavenstva, diskreditiranju Mesićevih hercegovačkih političkih protivnika, zaštiti Perkovovića i slične udbaške bagre etc.etc.. Uostalom, upravo je na ovome blogu o tome već dovoljno kazano kroz postove i komentare. Peratoviću, imaš potpuno pravo: iz ove zemlje treba otići. To je ipak jedino rješenje.

    avatar

    15.07.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • PERATOVIĆU BOLJE IDI KUPIT ŠLJIVE SA DADOM KOD KULENA,NEGO ŠTO SEREŠ PO HRVATIMA.

    avatar

    16.07.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  • PERATOVIĆU BOLJE IDI KUPIT ŠLJIVE SA DADOM KOD KULENA,NEGO ŠTO SEREŠ PO HRVATIMA.

    avatar

    16.07.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  • DIS

    Ha ha ha, gle ovoga HRVATA što piše velikim slovima. To je sigurno onaj što rastjera svu ribu svojim prdežom.Čuo sam da je to posljedica teškog odnosa po kazamatima,tako da mu sad guzni mišići više ne funkcioniraju kako treba.Navodno koristi čepove sa Trga kralja Tomislava kako bi lakše zaspao. Jadna njegova žena, stalno se grize zbog toga,ali nije ona ništa kriva. Pozdravi Alpe kad budeš u njima.

    avatar

    16.07.2006. (17:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...