Komentari

decay.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • -pharmacy

    mahune su zdrave i trebala bi ih jesti sva djeca... :p

    avatar

    13.07.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  • shinpou

    buahahahahahha, KONZUMIRAJ ME KONZUMIRAJ ME

    avatar

    13.07.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • twiggy ramirez

    heh čim stignem pročitam cjeli post, samo da poručim da i ja mrzim mahune,. dobra ti je fotka i PUNO PUNO hvala na mnoštvu savjeta o ubodima komaraca baš si ličinka, svaka ti čast!!! Samo nemogu se prestati češat nemam toliko samokontrolu pa će mi garant ostat ožiljci i imam otvorene rane bljuf...c ya

    avatar

    13.07.2006. (23:59)    -   -   -   -  

  • twiggy ramirez

    ahahahaha!!!!stoka! nemogu vjerovat da žderu golubove koji freakovi..a sad se bacam na čitanje posta...da kad bi imali odgovore na sva pitanaj ništa ne bi imalo smisla -vjerojatno bi se pitali čemu ovo sve kad bi nam rješenja uvijek bila poslužena na srebrnom pladnju...ahaha a jesi luda s tim mahunama "opaka mahuna LOL!! VODE S VODOM??AJOOOJ...A JEBOTE JESI SPALJENA...ma sad si me fino podsjetila da si napravim cedevitu :)e ja se kočim "!ili će čmar imati miris breskve" e vidim uvatila te inspiracija haha ajde uživaj a ja ću se hebeno propucat po ovoj žegi moram bit u dugim hlačama jer su mi noge pune rana očaj!!! hvala na savjetima nadam se da ćeš uskoro moć prestat gulit mahune. ili je to bilo sam taj dan kad si pisala? ma nebitno ajde bok, pljus.

    avatar

    14.07.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • ThE HaTeD OnE

    hahahah, jaaaaaao, strasno, mislim, onak prije nego li uđem u ovaj blog trebam staviti rukavice, jel ipak si ti zarazrena,ja sam se izliječio, sto se tice mahuna, pa mogu ih probaviti, ono mogu ih pojesti, al nisam baš za njih nešto lud, sto se tice cedevitte stvarno neizbježna je u životu, onak zaaakon je, luuuudnica, ma uglanvom, heh, papir zewa od breskve, da i meni ide na živce, onak miris breskve, bože, stvarno nikakva korist, niti ce ti mirisati šupak, niti kupatilo, jedino onak kad ga nabiješ na nos onda miriši, ma bzveze, ugalnvom, eto fora ti je ova slika, loooodnica, wewewewewe!!!! dizajn mi onaj ide na živce jel se mora gledati preko mozille, i onak bezveze mi je, dobiti cu novi od KoRn-a weeeeeeeeeee!!! Et PoZdRaF, pa et ako zelis danas van ili tako nešto*???? u zološkom, nismo bili jel smo se ovih dana stalno svađali, ni na kampiranju također nisamo bili, jel nam je Krešo ošo u Zagreb, pa ono reko je da njega čekamo!!!! A u zoo, pa neznam možda popodne, al onda ljepo poslej zoo, odeš čiku, i odma snama van??? ako bi danas isli u zoo, jel moš ti to iskemijati???

    avatar

    14.07.2006. (14:18)    -   -   -   -  

  • ThE HaTeD OnE

    ma vjerovanto je alergija!!!!! weqweewweweewew, hahahah, baš si bitch !!! os barem veceras sanam???

    avatar

    14.07.2006. (15:05)    -   -   -   -  

  • twiggy ramirez

    eh mislim da je najbolje ovo rješenje da mi noge odsječeš (al si se dobro sjetila baš si se dobro sjetila) jer mislim da bi rastrgala foliju i kroz nju progrebla ;) eto ja nakeljila mnoštvo sjikica u boxeve i sad napuštam virtualni prostor...c ya!

    avatar

    14.07.2006. (15:30)    -   -   -   -  

  • ona koja spava

    hehe...mi koristimo taj wc papir,bas mi je fujav taj miris breskve...sto se mahuna tice volim ih jesti,a popizdila sam kad sam jednom s bakom to cistila oko sat vremena,ma zivi uzas...ili nezive kad je trula haha...francuzi-ma i ja bi te vode,mora da je cool buahaha! budi in ,citaj teen...ma laprdam...aj uzivaj...i budi dobra ;) xoxox

    avatar

    14.07.2006. (17:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...