Komentari

malaizgrada.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Juliere

    sad sam i ja tuzna s tobom... sto drugo reci? sarkilo se sve iza ovog sramezljivog svjetla na tvojoj slici... zasto Linđo nije nastupio?

    avatar

    13.07.2006. (17:26)    -   -   -   -  

  • jagode

    i tako se kultura u RH raspada po šavovima, jer očito je politika loš poslodavac... i žao mi je da se Dubrovčani sve više osjećaju strancima u Gradu, i ako se ovako nastavi ostat će samo gradumaloj, jer on sve više nestaje, a ona dvojica i kada nestane, neće shvatiti da je on iako prividom tu - nestao... pozdrav 5

    avatar

    13.07.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  • Ipak se moram javit glede zviždanja Gradonačelnici: bio sam na probi kao i prošlih godina... Nakon himne, voditelj je najavio kako slijedi govor gradonačelnice i ponudio joj želi li ga pročitati - ona se zahvalila, tekst nije ni započinjala čitati - kao što ga nije čitala ni jedne prethodne godine na provi... Povukla se je na pola prove, kao što bi se zamalo ija bio povuko, jer je stvarno bilo dosadno... ali ostao sam radi publike... Eto, toliko radi istine - dobronamjerno... "mali iz Grada"

    avatar

    13.07.2006. (19:34)    -   -   -   -  

  • Mala iz Grada

    mali iz grada hvala na dobroj namjeri, ja sam samo prepričala ono što sam čula. već sam rekla kako sam prestala ići na generalnu probu one godine kad su nas čuvali "zaštitari" samo ni danas mi nije jasno tko je koga štitio i od čega????

    avatar

    13.07.2006. (21:26)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Jako volim Dubrovnik, i znam još iz doba kad je moja mama bila mlada, uvijek mi je prepričavala kako su Dubrovačke ljetnje igre nešto što joj je vrlo draga uspomena...nikada nisam odglaedala tamo ni jednu predstavu, i nisam baš razumjela o čemu se radi, u čemu je problem...ali sam umjesto očekivanog osjećaja radosti, sad i ja tužna, zajedno sa dubrovčanima!...biće valjda bolje!: ))))

    avatar

    14.07.2006. (00:03)    -   -   -   -  

  • Mala iz Grada

    @stereokemija radi se o tome da su ove godine mladi glumci prve, druge i treće godine akademije na otvaranju Ljetnih igara izveli komad Euridiče to je prva hrvatska opera i prvi hrvatski libreto. Gospar Prosperov Novak sam je komentirao da se načinio veliki propust jer nije tiskana knjižica za libreto, jer u suprotnom nitko ništa ne razumije. Radi se o vrlo ozbiljnoj predstavi, koja kao takva čak i nije trebala biti na otvaranju. Razbili su sustav, navikli smo na neka drugačija otvaranja, znam da mladima treba dati priliku. Oni su naša budućnost ali pri tome nesmijemo zaboraviti ni velikane glumišta koji su tom prilikom samo statirali. Ako netko želi imati vrhunski festival-igre onda se oko njega treba i potruditi, a najvažnije i imati kriterije. Ma mi smo ti malo lokal patrioti pa sve gledamo sa srcem i sa previše emocija........

    avatar

    14.07.2006. (00:18)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Čula sam već o tim Vašim igrama, i uvijek bi to zvučilo veoma zanimljivo, pozitivno... te mi je jako žao čitati ovaj post, saznati za Tvoje razočarenje... A što se tiče parkinga u gradu, doista nije u redu... moglo se to riješiti s time da se npr. mjesto ili dva, toj apoteci najbližih, označi kao parking tek za kratkotrajnu besplatnu upotreba posjetu iste... Prijatan dan i srdačni Ti voooZdrić moj!

    avatar

    14.07.2006. (09:36)    -   -   -   -  

  • Helix

    Žalost, žalost, žalost u ovoj našoj zemlji na svakom koraku i u svim oblicima ljudskog djelovanja

    avatar

    14.07.2006. (19:58)    -   -   -   -  

  • ninon

    Mala, što se tiče parkinga, ja sam definitivno za javni prosvjed! Pa to je Naš Grad i tko je u svemu tome Šuica da nas čera iz Grada??? Mislim da se treba staviti i poslati otvoreno pismo Gradskoj upravi u kojemu građani traže NORMALNA ljudska prava i pravo da svaki građanin Grada ima pravo na besplatan parking! A neka turisti plaćaju! A bhemu miša!!!
    Drugo, Igre su se ove godine čule skroz do metropole; jako loše! Pa Otvaranje nikad nije bilo predstava! Bilo je nekakav izlog u sljedećih 45 dana! Kakva jedna predstava?? Pa sjetite se prije par godina kad su bili i oni smješni englezi, i Carmina Burana... to je Otvaranje! IZLOG! A Linđo? Majke mi mile, bez riječi sam (isto kao i mater mi). ALI, bitno je da je Večernji (gnji)list objavio članak o Otvaranju pod imenom "Petrin prvi nastup"!!! Ma jeb*** vas Petra Sanader!!! Pasti toliko nisko da cijelo Otvaranje zasjene jednom običnom curom? Poslala sam im mail i pitala jesu li dobre glave? Toliko lizat **pak Sanaderu da ističu njegovu kćer u naslovu najveće kulturnog događaja sezone?
    ...Možda je umjesto svega ovega trebalo napisat "no comment".

    avatar

    18.07.2006. (13:05)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ajme baš mi je žao da je to tako loše ispalo...vrijeme je za promjene, čini mi se i to RADIKALNE!

    avatar

    27.08.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...