Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Syrenica

    ..lijep post kao i uvijek.. najezila sam se od ove price pod navodnicima..
    pozdravcic!

    avatar

    12.07.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  • mirta

    Veceras smo se okupili na molitvi krunice...bilo je predivno, svatko je predvodio na svom jeziku tako da smo molili na: poljskom, hrvatskom, spanjolskom, engleskom i talijanskom... i bila je to molitva prepuna melodija, iako smo razliciti, u nasem Bogu smo isti. Puno te pozdravljam i Btb!

    avatar

    13.07.2006. (05:19)    -   -   -   -  

  • sirotinja

    Često se obratim Majci Božjoj za pomoć... I često plaćem s njom (kao na Bistrici)... I ona je majka i znam da će mi pomoći! Javila sam se malenoj!

    avatar

    13.07.2006. (11:31)    -   -   -   -  

  • Srce za Njega

    Evo, samo pozdrav i čestitke na ovako bogatom blogu... BTB

    avatar

    13.07.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • Heart of a woman

    znas sta meni nije bilo nikad jasno. sad ces me najvjerovatnije oprati ko nikad do sad. nije mi jesno zasto je marija uvijek na visem mjestu od boga. jer, uvijek kad izadjem iz ispovjedaonice, velecasni mi kaze da izmolim zdravo marijo i slava ocu. a di je oce nas?! ne znam, ja uvijek kad mi je tesko, molim se bogu jer jako, jako vjerujem u njega i vjerujem da mi daje snagu kad mi je tesko, nikad nisam bas molila za pomoc djevicu mariju. ne znam. cak se i krunica sastoji u velikoj vecini od molitava upucenih djevici mariji. sad ne znam dal si skuzio sta zelim reci. najvjerovatnije ti imas neki odgovor koji bih ja trebala znati, pa, budi blag... puno te pozdravljam :)

    avatar

    13.07.2006. (21:14)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Pitala si me za Mariju.Samo ti pitaj,u redu je to.Tko pita,ne skita.Marija ne smije biti na višem položaju od Boga,onaj tko to cini,ne cini dobro.Marija nije božanstvo ni božica,nego je sveta žena.Ne smije se vecu pažnju posvecivati Mariji nego Bogu,ali s druge strane,nije dobro ni zapostaviti Mariju.Neki se boje da ce se molitvama Mariji,udaljiti od Isusa,ali iskustvo je pokazalo suprotno.Poštovanje prema Mariji ne udaljava ljude od Isusa,nego je put k Isusu.Mnogi sveci su jako voljeli Mariji i to nije pogoršalo njihov odnos s Isusom,nego ga je poboljšalo.Marija je rodila Isusa i zbog toga je katolici jako cijene.Isus kada je bio na križu rekao je apostolu Ivanu:Evo ti Majke!Na taj nacin,htio je reci da svim ljudima daje Mariju za duhovnu Majku.Velika je uloga svake majke.Marija je Isusova majka.Isusu je jako drago kada ljudi iskazuju poštovanje prema Njegovoj Majci.Tko se moli Mariji,ona ga približava k Isusu,a ne udaljava od Isusa.Krunica je lijepa molitva,koja ne može štetiti,a može puno pomoci,jer je Bogu draga.Napominjem,još jednom da Marija nije božica i da se ne smije tako gledati.Ona je u nižem rangu od Boga,ona je ljudsko bice.Ali razlikuje se od drugih ljudi,po tome što je njoj,Bog dao puno milosti da može izvršiti to što se od nje tražilo.Na njoj je bila jako velika odgovornost i nije smjela pogriješiti,zato joj je Bog dao velike duhovne sposobnosti,koje nemaju drugi ljudi,ona ih je morala imati,jer je Bog od nje puno više tražio nego od drugih ljudi,pa joj je i dao sve što je potrebno da to može ispuniti.

    avatar

    14.07.2006. (00:08)    -   -   -   -  

  • @pple

    Ove sam dane malo posustala u druženju...ali redovno te posjećujem.
    Ovdje je tako vruće da je jedina moguća fizička aktivnost ležanje u hladu...kažeš da kod tebe nije tako vruće...dolazim!
    Moram to pohvaliti ovaj post, a i komentar.
    Ostavljam ti pozdrav!

    avatar

    14.07.2006. (10:50)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..pozdravcic u prolazu..

    avatar

    14.07.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Vidim dolje post o mojoj najdražoj knjizi! Tko nije pročitao, nema pojma što je propustio.
    Inače, Marija me prati cijeli moj život (nosim je u krsnom imenu), vjenčala sam se u crkvi Male Gospe i svoj brak posvećujem Njoj.
    Za one koji ne znaju, PATER LUKA SE VRATIO!!!!!!!!!

    avatar

    15.07.2006. (00:42)    -   -   -   -  

  • pegy

    Kako živim u Rijeci, odlazim često na Trsat. Volim tamo biti na misi, a posebno za Veliku Gospu. Upisala sam si ovaj žiro-račun, kao i jedan koji si prije bio spominjao u svojoj nesebičnoj želji da pomogneš.

    avatar

    15.07.2006. (11:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...