Komentari

gwenhwyfar.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ...=) čočkica kokolade =)...

    a dobro...kontam te,al nemožeš bit baš takva...!kontaš i oni imaju pravo živjet...jest da su mal odvratni i to,al ipak...

    avatar

    12.07.2006. (16:59)    -   -   -   -  

  • Lucia bi na pivo..

    ma ne. nisu su isti. ali svi teže istoj gluposti. pa da. i to je problem. kada bi im mentalitet bio drugačiji, barem nekima, bili bi i oni drugačiji. da da da :D

    avatar

    14.07.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • Lucia bi na pivo..

    jako sam zbog kampa uzbuđena :DD mislim da će nam biti veoma vrlo i mnogo mnogo llijepo. jes jes jes :*

    avatar

    14.07.2006. (15:12)    -   -   -   -  

  • betty

    oni nisu cigani . odvratno je tako ih zvat. oni su romi. i ovo za guzicu . sam bi komentirala da ima budala koji vataju za guzicu a nisu romi. a dalje neću komentirati ejr nema smisla ovo za parazite i pizdarije . jaj svcašta bih sad rekal al neću neka neka. pozdrav.

    avatar

    19.07.2006. (14:38)    -   -   -   -  

  • okidač

    nemaju pravo ni na šta karča.odi provedi dan s njima pa ćemo porazgovarati.nisu svi,ali tolika velika većina da se bez greške može generalizirati

    avatar

    19.07.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  • okidač

    luci istina je.ali nije im mentalitet drukčiji.ovaj koji imaju im sasvim odgovara i ne teže ka boljemu.o čemu onda pričamo?

    avatar

    19.07.2006. (18:29)    -   -   -   -  

  • okidač

    betty nija odvratno za njih. romi su jadna malo dječica koja bi u školu ali starci ne daju.još neiskvareni.
    a sa hvatanjem imaš pravo,ali ne bi ni doživila toliki šok da me uhvatio neki normalan čovjek.
    bok

    avatar

    19.07.2006. (18:31)    -   -   -   -  

  • ZGRom

    Bok

    Kad sam počeo čitati tvoj blog bilo mi je drago što imam ljudi koje ne mrze Rome i koji ih ne osuđuju po izgledu, tek kad sam počeo sve dole čitati shvatio sam da ima predrasude i da ti u biti mrziš Rome.
    Mislim da nisi upoznala normalne Rome koji se tebi ne razlikuju u ničemu možda u boji kože ali ima i plavih Roma!!! JA ču ti ovo reći, da Roma ima različite isto kao i u drugim nacijama, samo što se gleda ako neki Rom bilo što napravi onda su za tebe i ostale svi Romi isti, ali zašto ne pogledaš malo okolo pa pogledaj tko su najveći mafijaši, zločinci, pedofili, kradljivci, silovatelji, pljačkaši banka i ostalo.
    Mislim to nije uredu što te onaj debeli Rom uhvatio za guzicu ali zašto nisi reagirala i rekla mu kako se usuđuje ili da si mu pljusnula zašto si šutjela. Mislim ne trebaš osuđivati ako je jedan Roma ili njih desetak loš nemora značiti da je cjela nacija loša.
    I tko ti je rekao da se Roma ne može normalno odgojiti halooooo pa gdje Vi živi te zar u Osijeku nema Roma koji normalno rade, koji imaju velike kuće, djeca im idu normalno. kao i ostala djeca u škole, vrtiće itd., normalno su odijevani.
    Mene su moji roditelji normalno odgajali kao i ostalu djecu iako sam Rom nikada se nisam razlikovao od ostale djece, išao sam u osnovnoj nakon toga sam upisao srednju pa sam upisao faks i tako dalje želim ti samo reći nemoj usuđivati sve ako je samo jedan ili nekoliko njih učinilo nešto loše.
    Ok toliko od mene ja se nadam da sada barem malo imaš drugačiju sliku o Romima

    avatar

    24.06.2008. (11:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...