Komentari

placetochill.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Kala

    hm jedini razlog bi bio ljubomora... u biti ono neznas sta imas dok to ne izgubis! tako je i sa njim, dok ste bili skupa nije funkcioniralo, nije znao sto ima, kako cjenit to sto ima a sad kad ti imas drugog sad polako pocinje shvacat di je pogrijesio... ma ne brini, kad neznas sto bi napisala ka kkomentra samo ostavi red smjalica, tako cu znat da ti se svidilo : )

    avatar

    12.07.2006. (22:34)    -   -   -   -  

  • Sunshine in my eyes..

    Zivot nije nista laksi od puberteta, ja ti iskreno kazem da uzivas u tim trokuticima i da se zabavljas.. doci ce sve na svoje. Nemoj slusati druge, znam to dobro jer sam bila u slicnoj situaciji...samo drugacijoj. Ja nisam htjela vise biti s njim, a svi moji prijatelji su me odgovarali od prekida.. poslusaj sebe, svoju intuiciju jer jedino ti znas sto, kada, gdje i kako zelis.. pusti druge neka zive svoj zivot.. a za ovog bivseg, pusti ga. Ne zna sto hoce i takve je najbolje ignorirati.. :)

    avatar

    12.07.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • *-*angel with mistake*-*

    neznam za to dal da mu kažeš za bivšeg ili ne..hmm..baš neznam,jedino da pokušaš,al opet neznam kako bi on reagirao i koliko je ljubomoran..a čuj ako svi govore da ste vi stvoreni jedno za drugo nemoj ih slušati,sama sebi kroj sreću jer ovako ćeš moći samo sebe kriviti ili hvaliti..a taj frend nerazumijem zaš je prekinuo sa tom tvojom frendicom ako mu se još uvijek sviđa i ako mu nakon 2 dana fali..uu kak spaljeno,al nije u redu da ti sad prekidaš s njim prijateljstvo radi njih..ae ko ih *ebe..heh..pa sretno ti bilo..kKiISsS

    avatar

    13.07.2006. (08:59)    -   -   -   -  

  • teuta

    Najgore ti je draga, kad se netko sa strane miješa u ono što ne treba. Ja to nikad nebih dozvolila, jer ono što odlučim teško da odustajem od toga,jedino ako to ja poželim. Ne volim takve ljude koji svugdje petljaju svoje prste. Pozdrav, draga...cmokkkkk.

    avatar

    13.07.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  • ragazzina

    Božeee...ko da čitam neki dio svoje priče...ovo da svi hoću da se vratiš bivšem...skoro identična situacija...jedino kay ti mogu reć je da ne daš nikom da se miješa i utječe na tebe...a ovo dvoje frendova koji su prekinuli...ne daj da to utječe na prijateljstvo s njim ni s njom...jer ono je zapravo njihov problem, i oni sami ga trebaju riješiti...
    pussa

    avatar

    13.07.2006. (22:51)    -   -   -   -  

  • Let's get rocked

    hmmm, ja se u potpunosti slažem s teutom! Ako se već netko pojavio s namjerom da uništi vašu vezu, ti naravo ako ti je stalo do dragog, a vidin da je, ne smiš dopustit da to uništi! Trebaš se borit za ono što želiš i što si nadasve zaslužila. Ne smiš dopustit da ti bivši uništi i ovo što imaš... a ne znam šta da ti kažem

    avatar

    14.07.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • floozy

    baš mi je drago da ti se dragi vratio... nedaj da drugi guraju nos di ne treba.... pozzz :)))

    avatar

    14.07.2006. (17:26)    -   -   -   -  

  • O njemu

    draga hvala ti na lijepom komentaru, raspolozio me je, moram i to da ti kazem. Ja sam danas nekako bolje. Ne znam vise sta da radim, da na njega mislim ne znam ziva.
    Sta da ti kazem ya tvoj problem,mozda bi trebala da kazes malom o bivsem.Ne znam na taj nacin ce i tebi biti lakse, a i on nece trebati da sumnja u tebe, al cuje od nekoga drugog. Nadam se da ces odluciti nesto pametno, cmoka i hvala jos jednom.

    avatar

    15.07.2006. (13:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...