Komentari

jalucifer.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • strašimir

    diiiiiiiiiivno

    avatar

    12.07.2006. (10:58)    -   -   -   -  

  • Tales From The Twilight World :)

    loool...imas ti pravo, nek biraju roditelje malo bolje hehe

    avatar

    14.07.2006. (13:38)    -   -   -   -  

  • TI NISI I NE MOŽEŠ BITI SOTONA!!!SOTONA NA "SVOJEM BLOGU" NE BI SPOMINJAO PRAVOGA I JEDINOG BOGA JER GA SE BOJI!TI SI JEDNA BOŽJA DUŠA KOJU BOG VOLI! BOG TE VOLI!!!!!!!!!!KRIST TE VOLI!ZABORAVI SOTONU, ON TE POLAKO VODI PONORU SMRTI!POMOĆ ĆU TI OKO TOGA JER BOG(OTAC, SIN I DUH SVETI) VOLI SVOJU DJECU!SVETI MIHAEL ARKANĐEO ĆE UNIŠTITI SOTONU!!!!!!!!!!AMEN
    "7I nasta rat na nebu: Mihael i njegovi anđeli zarate se sa Zmajem. Zmaj uđe u rat i anđeli njegovi, 8ali ne nadvlada. I ne bijaše im više mjesta na nebu. 9Zbačen je Zmaj veliki, Stara zmija - imenom Đavao, Sotona, zavodnik svega svijeta. Bačen je na zemlju, a s njime su bačeni i anđeli njegovi.
    10I začujem glas na nebu silan: "Sada nasta spasenje i snaga i kraljevstvo Boga našega i vlast Pomazanika njegova! Jer zbačen je tužitelj braće naše koji ih je dan i noć optuživao pred Bogom našim. 11Ali oni ga pobijediše krvlju Jaganjčevom i riječju svojega svjedočanstva: nisu ljubili života svoga - sve do smrti. 12Zato veselite se, nebesa i svi nebesnici! A jao vama, zemljo i more, jer Đavao siđe k vama, gnjevan veoma, znajući da ima malo vremena!""

    avatar

    14.07.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  • AKO SE ŽELIŠ SPASITI OBJAVI POST O SVOJOJ ŽELJI NA BLOGU I PROMJENI KOMPLETNU TEMU BLOGA !POČNI SLAVITI PRAVOGA BOGA!NAKON TOGA ĆU TI SE PONOVNO JAVITI!SLAVIM TE I HVALIM ISUSE KRISTE!AMEN!

    avatar

    14.07.2006. (15:39)    -   -   -   -  

  • misionari.ljubavi.kristove

    Obrati se i povjeruj Evanđelju, Riječi Božjoj!

    avatar

    15.07.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • otpor, stoko!!

    bwahahahahahahah, šta je ovo, invazija božjih ovčica? heh, koji su to veseli ljudi. nego, luci, djeca partizana nikada nisu imala ovakve povkastice.
    btw, moj prijatelj bio na filozofskom 24. od negdje tri i po tisuće. ali djeca dragovoljaca imaju prednost pa je sad tristo i neki. očito neće upisati ono što želi (ko mu je kriv što hoće komparativnu književnost). jbg, očito su neki jednakiji!

    avatar

    16.07.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • +PIČKA VAM MATERINA+

    TI Sotona JA tvoja Muza........sala..........Hail........+666+

    avatar

    18.07.2006. (19:56)    -   -   -   -  

  • Lucius Horvat

    Ne kuže božje ovčice da ja itekako vjerujem Evanđelju! Nema većeg vjernika od Mene, Sotone, čak ni sveca! Puno sam puta to spomenuo. Čak sam vam ispričao/ispričala neke detalje kojih u zapisima čednih apostola nema. :)

    avatar

    19.07.2006. (14:25)    -   -   -   -  

  • guardian angel

    Stvarno si bogec veliki! Žalim te, ali i molim za tebe!

    avatar

    21.07.2006. (13:05)    -   -   -   -  

  • a.

    Ne razumijem zašto se oko ovoga digla tolika buka. Ja sam još 2000-e upisala FF doduše ne s djecom branitelja koja su imala direktan upis, nego su ko fol išli na prijamni s tim da nitko nije imao više o 0 bodova. Zašto "razjarivači" pravde i svijesti okreću priču na djecu branitelja i udruge? Zašto se ne naglasi krivnja sustava? Moji su prijatelji doista patili u ratu, bilo je i fejkera, ali i onih koji su izgubili roditelje, dom, djetinjstvo, sve. Zašto nitko o njima ne govori? Prvog trenutka kad sam vidjela tu bijednu akciju budućih gmazova, smučilo mi se.

    avatar

    10.08.2006. (05:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...