Komentari

najdosadniji.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • trig

    ma mogla si sve članke napisati. posebno me zabimaju oni od 22-27

    avatar

    11.07.2006. (13:48)    -   -   -   -  

  • najdosadnijiblog

    uvijek si nezadovoljna. :)

    članak 22.

    Prije napuštanja čitaonice korisnik je dužan obavijestiti dežurnog djelatnika u čitaonici o nastavku ili prestanku rada na gradivu te ga rezervirati za idući dan ili ga vratiti. Ukoliko korisnik ne obavijesti dežurnog djelatnika o nastavku rada, a po isteku tri (3) dana nakon prestanka rada, smatrat će se da se odjavio, pa će gradivo biti vraćeno u spremište. U tom slučaju ponavlja se cijeli postupak naručivanja arhivskog gradiva.

    IV. IZRADA PRESLIKA IZVORNIH DOKUMENATA

    članak 23.

    Za korisnike nije dopušteno izrađivati preslike obavijesnih pomagala, cjelovitih arhivskih fondova ili zbirki kao ni njihovih većih dijelova.

    članak 24.

    Preslici izvornih dokumenata izrađuju se u Arhivu, a prema tehničkim mogućnostima.

    članak 25.

    Korisnik je dužan čitko i potpuno ispuniti narudžbenicu za izradu preslika izvornog arhivskog gradiva i predati je dežurnom djelatniku. Narudžbenicu za izradu preslika potpisom odobrava ravnatelj Arhiva ili za to ovlaštena osoba. Obrazac narudžbenice za izradu preslika izvornih dokumenata dio je ovog Pravilnika.

    članak 26.

    Kod izbora i načina obilježavanja dokumenata za izradu preslika, uz prethodnu najavu, korisnici su se dužni pridržavati uputa dežurnog djelatnika u čitaonici Arhiva.

    članak 27.

    Nakon predaje narudžbenice za izradu preslika korisniku će se izraditi u istom danu preslici najviše dvaju (2) izvornih dokumenata i izdati istog dana od 10 do 14 sati. Preslici više od dvaju (2) izvornih dokumenata izdaju se, u pravilu, dan nakon što su naručeni, a prema kapacitetu i tehničkim mogućnostima Arhiva. U slučaju narudžbe za izradu preslika većeg broja izvornih dokumenata, preslici će se izdati u roku dogovorenom s dežurnim djelatnikom, a koji ne može biti dulji od trideset (30) dana.

    avatar

    11.07.2006. (13:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...