Komentari

lucyuvrtlogu.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • teuta

    Draga, lijepo si to napisala...Veliko je bogatstvo imati bar jednog pravog prijatelja. Eto , ti si ga našla i liepo se nadopunjujete. Ima istine u tome, da suprotnosti se privlače na svim nivoima. Pozdrav...cmokkkkk.

    avatar

    11.07.2006. (11:57)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Evo mene do tebe da ti zaželim dobrodošlicu u ovaj blogovski svjet... vidjet ćeš kako je ovdje krasno i koliko ćeš ovdje novih prijatelja upoznati... jest da su virtualni, ali od njih možeš dobiti podršku kad god ti to zatreba... :))

    avatar

    11.07.2006. (14:11)    -   -   -   -  

  • vila bez krila

    ovdje ces upoznati prijatelje:stvarne prijatelje....uzivamo odgovarati jedni drugima na postove, pomagati i druziti se....
    ovdje sam nasla prave prijatelje, mozda iskrenije od nekih koje imam u vanjskom svijetu.
    dobrodosla draga.... i ne tuguj. uz blogere kavu nikad neces piti sama:)

    avatar

    11.07.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • Neki to zovu odrastanje....

    hy ! prvo, DOBRO DOŠLA ... nadam se da ćemo ti se svidjeti...
    e i daj mi reci jel knjiga cijela onakava kao na početku?? jao majko moja... a ovo za prijatelje... ja isto velim...do nedavno sam imala samo 1 dobru prijateljicu...sad ih imam tri i ne bih ih za NIŠTA mijenjala..ali imamo još vremena za stjecanje prijateljstava...fax i to... eto pozz od mene :)

    avatar

    11.07.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  • Sweet

    razumijem te da uživaš u malom broju ljudi... i meni je ova gužva već došla navrh glave... treba se čovjek tu i tamo odmorit od toga

    avatar

    12.07.2006. (00:20)    -   -   -   -  

  • teuta

    Eto, draga...umjesto sladoleda, već znaš što je alternativa, ha ha. Sve ti to nekako dođe na isto, ha ha. I ne deblja se od te alternative!! Pozdrav, srećo...cmokkkkkk.

    avatar

    13.07.2006. (14:31)    -   -   -   -  

  • nešto ne štima

    potpuno se slažem...bolje i pola prave frendice nego brdo nikakvih...kod mene je slična situacija s ovim o lažnim frendicama.al ja imam nekoliko pravih.i ne bih ih dala ni za što na svijetu.

    avatar

    14.07.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...