Komentari

domination.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • L.

    dobar si, ne brini.. kaj se zidanea tiče, slažem se.. a si skužio kakve "zatvorske" tetovaže ima materazzi? mamin sin, ha?

    avatar

    11.07.2006. (09:50)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Pa vidim osim kaj ti neide, recikliraš i tuđe postove, a to nikako nije dobro. :)))

    avatar

    11.07.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  • illusionist

    hvala bogu da se netko slaže sa mnom da je zidane zasrao. drag meni čovjek, ali što mu je to trebalo. i da se nisi usudio nestati.

    avatar

    11.07.2006. (12:32)    -   -   -   -  

  • CHAD

    evo, sad si zajebo samog sebe kad si mi infatinha stavio pod home page, tak da sam njega prvog pročito, iskomentiro i ispuco sve frustracije, pa sad nemam volje ponavljati sve ispočetka!al ajd, kad je zinedine tema onda je stvarno red da ponovim još jednom:"dođe mi da se onom debilnom materazziju najebem krvave majke fašističke, koja je bila sluga mojim švabama nacistima!nemreš mi biti tolki smrad i vrijeđati najvećeg"!

    avatar

    11.07.2006. (14:27)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    @CHAD: materazzi mi nije neki lik, al znaš da sam ja stup obrane, makar me ti uvijek vrijeđaš da ne znam igrat i da uvijek sam od sebe padnem jer sam ko Bošnjak. al volim te destruktivce, jer je svima uvijek bio cilja dat gol. zato i jesu ti napdači i ti kvazi-fantazisti uvijek najskuplji, a objektivno rijetko kad su najzaslužniji za rezultate kluba... znaš da su meni gattuso, cannavaro, scholes (mali uljez u svemu) i nesta najjebeniji likovi... al ipak je zidane kralj i nek je malo bubnuo ovog dugajliju...
    a i vidim da ste ti i džebs fakat pokrenuli raspravu na njegovom blogu o debljini i visini... ja imam puno toga za reć i vidim da ste me malo i spominjali da planem bez veze.... i zato se ni neću uključivat u raspravu, jer uvijek sve skupa ode u pizdu materinu. a drugi (i važniji) razlog kaj se ne uključujem kod njega je taj da mi je blog zadnje vrijeme postao totalno zaobilažena socijala i da sve polako pada u vodu, pa sam odlučio ovaj enormno ogromni broj komentara povećat za bar još jedan :)

    avatar

    12.07.2006. (00:24)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Ajde jebeš blog i sve, samo ti sad fino diplomiraj u četvrtak i buš vidio fešte kad dođemo u Jakovom đipu po tebe na promociju i kad se bumo na benziskoj zaljevali sa bengom po glavi na skladbu Wake me up before you go go! :))) I cijelo ljeto je pred tobom! A na jesen postajemo pravi ljudi nas dvojica (ja možda i prije). Ti pustiš brkove ala Milfa, ja smršavim da budem ko Ani, i peglamo po poslu! A parica kapa! Vikendom se lagano pretvaramo u Kate Moss i ludnica! A onda jednog dana, mali Kiseli i mali Škembeki bu došli, pa se bumo zajedno šetali po parkovima elitnog dijela Sesveta (naravno Selčina) sa kolicima! Ak bu klinac onda ga furamo na tekmu! A ak bu klinka j...t ću joj m...r kad uđe u pubertet i kad mi počne u minjacima ić u školu i #$!#%/()=/&&%$#""" Još sam fali da neki dečko počne po nju dolazit! :))) U p...u m.....u! :)))

    avatar

    12.07.2006. (02:26)    -   -   -   -  

  • CHAD

    @milfa jr.:a čuj, da ti budem iskren gattuso mi je ok sam zato kaj igra u milanu, a da igra u juvetu bi ga mrzio iz dna duše!ak neko već i mora biti destruktivac, nek onda bude sa stilom ko viera ili tudor u najboljim danima, a o biliću, maldiniju, cafuu, čak i goranu juriću i, slažem se, nesti nemam o čemu pričati-to su igrači kojima razni graveseni, materazziji, olegeri i slične toljage mogu samo lagano popušiti pišu i biti sretni kaj ovi pristaju igrati s njima!ne znam kak si scholesa uguro među tu ekipu, ali bogami je, kak si i sam reko, mali uljez u svemu jer je frajer igračina kakvu manchester neće još dugo imati, a čak bi se usudio reći i engleska repka!

    avatar

    12.07.2006. (02:43)    -   -   -   -  

  • * f a j r u n t *

    Bogovi su pali na tjeme... Meni je Zidane uvijek djelovao tako nekako odsutno, tako nekako neveselo u svojoj genijalnosti, ali tek nakon ovog ga istinski cijenim. Ne opravdavam nasilje, ali kužim emociju koja te toliko smrači da ti i kraj karijere i pobjeda i sve postane nevažno... pa pukneš. Pucati je ljudski, Zidane je bog!

    avatar

    12.07.2006. (11:49)    -   -   -   -  

  • * f a j r u n t *

    check this out! http://pico.p0ser.de/fun/flashs/zidane.swf

    avatar

    13.07.2006. (10:20)    -   -   -   -  

  • Taty Girl

    ej nice blog. doduse ne pratim nogomet bas bog zna sta, al blog ti je ok. svrati do mene i komentiraj. pozz

    avatar

    13.07.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • opijena

    jooooooj neeeeeee opet samo o nogometu...a već sam se ponadala da je gotovo

    avatar

    14.07.2006. (11:14)    -   -   -   -  

  • L.

    no, buš se pohvalio?!? :)

    avatar

    14.07.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Al' bi te zajebavala da si napisao da voliš talijane:)))

    avatar

    17.07.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...