Komentari

myloveforyou.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • help!!!

    TaMmY stvarno mi je ža neznan šta da ti kažen...ma vaša ljubav je prejaka da bi pukla tek tako...viruj mi...kiss

    avatar

    10.07.2006. (22:50)    -   -   -   -  

  • nogo-blog

    ma ne tražim savršenu, daleko od toga, tražim bilo kakvu...samo da imam curu koja će me voljeti... btw. hvala na komplimentu! PoZdRaV!

    avatar

    11.07.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • My morbid tears...

    Neznam ni otkud da počnem...ono, znam...točno znam o čemu pričaš...a i svi već znaju da ljubav boli i ljubav nije ništa, nego samo....bol...vjeruj mi...ne isplati se bit sretna nekoliko trenutaka, ako češ zbog toga patiti cijeli život...ja sam si isto govorila da ću bit "bezosječajna kuja"...ali to mi baš i ne uspjeva...makar me nitko do sad nije totalno povrjedio...dobro, je...jedan lik...al on je totalno druga priča...i nakon njega sam naučila da se ništa više ne isplati....ne isplati se nadati da će biti bolje...i ja sam njemu slala poruke...i sve...bila sam jadna...uplakana..nisam znala šta da radim...a njemu nije bilo važno...jednostavno ga nije bilo briga za mene...ponašao se prema meni ko prema smeću...kad sam mu trebala, bila sam tu, a kad sam ja njega trebala....on nije bio tu...i tako sam jednostavno zaključila da su muškarci smeče i da ih se treba tako i tretirati...zato se više ne zaljubljujem...jer se ne isplati...ne, ne još...dok su rane duboke...dok se sjetim svega....makar je to bilo prije pola godine...ja se još uvijek SVEGA sječam...nda...sad sam se i raspisala...ali samo sam ti htjela reć da te razumijem i znam kroz šta prolazim...ja se držim one "Love sucks" jer stvarno je tako....jednostavno se ne isplati...bar ne još...pusa!

    avatar

    11.07.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  • ¤¤Ribica¤¤

    Neznan stvarno više šta da rečen... on mi jednostavno nije jasan... jedan dan vako-drugi nako.... Evo ovu pismu od Alena Hržice slušan..pa evo par stihova: " Nešto je to u krvi, iz vana se ne vidi.kako se srce mrvi kad te iznevjeri. Reci bilo što osim da je gotovo ja te nedam drugima goriš mi u grudima... i neću nijednu ako s tobom ne mogu... prokleto si otrovna,,prokleto si potrebna..." pivat će on tebi da mu se vratiš........ Pusa

    avatar

    11.07.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...