Komentari

mcn.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • hornets

    blog je super

    avatar

    10.07.2006. (12:07)    -   -   -   -  

  • gawrun

    zidane je najsuper

    avatar

    10.07.2006. (17:51)    -   -   -   -  

  • babl

    Nisam (još) pročitao tekst koji spominješ, ali sam pročitao sve drugo do čega sam mogao doći od B.D. Tvoj ispravak "jebote, kako taj čovjek piše!" nije dovoljan. Jebote, kako taj čovjek MISLI! (A pisanje je samo posljedica toga.)

    avatar

    10.07.2006. (22:04)    -   -   -   -  

  • Levi

    Fantastični fantastični Boris Dežulović. Iako (kao ni ti) nisam nogometni fan, moram priznati da je i mene ganuo ovim tekstom. Inače, veliki sam obožavatelj Dežulovićevih kolumni, zbog njega i samo zbog njega kupujem Globus. Da pišem nekakav leksikon hrvatske književnosti ili kolumnistike, kao ogledni primjer vrhunca jedne kolumne bio bi to jedna vrhunska Dežulovićeva kolumna, također na temu nogometa, o tome koliko je zapravo star Dinamo. Kako jedan Splićanin, po prirodi stvari Hajdukavac, vidi Dinamo. Na onaj podjebantski, njemu tako svojstven način. Nije to huliganstvo i kretenizam novoga doba u kojem se poziva na mlaćenje i linč, o ne... to je jedan prepun duha, perfidan i beskonačno smješan tekst. Nemam sad Globus da citiram, ali efektna prva rečenica: Kako vrijeme leti ! kao početak i uvod, kao nešto što daje ton teksta mi je ostala tako nevjerojatno urezana. Maestro kolumnizma i ne samo toga. Vrhunski pjesnik kako smo ovdje na ovom blogu već odavno zaključili ... Volio bih da pročitaš taj tekst, zaista je vrhunski. Ovaj sa Zidanom po meni ima natruhe prenemaganja, mislim je odličan ali nekako mi nije baš tako 100% sjeo.

    avatar

    11.07.2006. (09:14)    -   -   -   -  

  • Levi

    Dežulović nastavak :)

    avatar

    11.07.2006. (15:59)    -   -   -   -  

  • Miladin

    da li se negdje u hrvatskoj mogu kupiti mange Akire Toriyame (Cowa! Dr. Slump, Dragon Ball...)?

    avatar

    26.07.2006. (13:07)    -   -   -   -  

  • mcn

    @krilloku - to si trebao na Q blogu pitati...:) Enivej, legalni uvoznik je duchan More Comics (mislim da su na morecomics.hr) pa se raspitaj. Prijevoda (zasad) nema.

    avatar

    27.07.2006. (00:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...