Komentari

nedimko.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • kladioničar

    Čuo sam i ja za tog almu da je prijevara samo neznam što se ti Milanko javljaš za tebe ionako svi znaju da si psihički bolesnik.

    avatar

    10.07.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  • maxitipovi

    to je moj problem dali sam psihicki bolesnik,ako nemaš sto pametnije nemoj pisati po blogovima.A almadu skidam kapu ako naivnima uspije naplatiti parove,kad ima glupih treba ih oderati sto više.

    avatar

    10.07.2006. (11:23)    -   -   -   -  

  • maxitipovi

    A kao drugo kladionicar zaboli me kurac za vas i vase mišljenje,kad bi se ja bavio klincima i njihovim misljenjima,savjetima i ostalim stvarima gdje bi stigao.Vi se bavite jednim drugima umjesto da zarađujete na kladionici.Kao da ja neznam kako igrate,koliko uplacujete i kavoj ste siuaciji,svi redom gubitnici,nema vas 0.001% koji ste na dobitku.

    avatar

    10.07.2006. (11:25)    -   -   -   -  

  • kladioničar

    Znači ti Milanko podržavaš prevarante i mogao bi biti malo pristojniji i kulturniji za svoje godine.

    avatar

    10.07.2006. (12:29)    -   -   -   -  

  • maxitipovi

    Ja da naplacujem tipove bio bih još gori,pa kad ima budala treba im oguliti kozu i napraviti ih još vece budale.Jer,neznaju misliti svojom glavom ili nesto drugo a to je pohlepa za brzom i lakom zaradom,to su djecja posla a 90% i više sama djeca i jebivetri po forumima i blogovima.Ma ja sam sve to dobro ispitao i skuzio i samo se smijem vasim glupsotima i provokacijama.Nema 10% ljudi koji znaju i dobivaju,sve ostalo gubitnici.A ti kladionicar isto ako misliš i ako nemožes skuziti tko nešto zna to je tvoj problem,a ne onih koji predlazu i tipuju.Nema 100% dobitaka,takvo nesto nepsotoji,a kad imaju dojave ili namjestene utakmice to se nepise na forumu ili blogu tako da znas.

    avatar

    10.07.2006. (13:31)    -   -   -   -  

  • Tipovi nedimko

    Vozdra raja, šta ima i kako ste? Nemojte se prepucavati i vrijeđati jer nas to nigdje ne vodi. Ispade moj blog kao neki forum za prepucavanje. Poštujmo se malo i imajmo na umu da nam je jedini cilj da uzmemo kladionice.
    Šta mislite danas igrati??

    avatar

    10.07.2006. (14:03)    -   -   -   -  

  • tipster

    da iskreno kazem, nemam pojma sto bi mogo danas igrati. Ponuda je siromasna :-(

    avatar

    10.07.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...