Komentari

anksioznost123.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Philomena diogenica Q.

    Znači li to da ti je ipak malo bolje? :)

    avatar

    09.07.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • Il prezzo della liberta'

    nemoj se forsirat.cak i ljudi koji nemaju nikakvih problema ponekad ili cesto su umorni.a vrucina svih iscijedi.ti daj koliko mozes,a kad vidis da vise ne mozes odmori se.a cim ti bude bolje vodim te na sladoled:)) P S.da samo vidis koja je ludnica ovdje zbog pobjede na svjetskom.neopisivo.vlastite misli ne cujem od slavlja vani.
    laku noc draga

    avatar

    09.07.2006. (23:19)    -   -   -   -  

  • alessandra

    Ne znam kako ti,al ja budem tako sretna kad nešto izdržim...i ponosna na samu sebe ;)

    avatar

    09.07.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    dobro ti jutro..i virtualni zagrljaj za još jedan dan naprijed...nadam se da će ova sparina malo popustiti pa da ćeš imati malo više snage i volje za pronaći aktivnost koja će te bar malo zaokupiti i opustiti. drži se, znaš da možeš...

    avatar

    10.07.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • Gaga

    DRAGA MOJA PRIJATELJICE, HVALA NA MAILU I NA SRDAČNIM REČIMA PODRŠKE. DANAS SAM STIGAO KUĆI IZ BOLNICE I HTEDOH ODMAH TEBI DA SE JAVIM. MOŽE LI JEDAN SAVET, NAKON OVOGA ŠTO MI SE DESILO? VOLI VIŠE SEBE , ČUVAJ NERVE I ŠTO MANJE SE SEKIRAJ , JER NA KRAJU ĆE IPAK BITI ONAKO KAKO MORA. PUNO TE POZDRAVLJA GAGA!!!

    avatar

    10.07.2006. (11:42)    -   -   -   -  

  • Il prezzo della liberta'

    dosla sam samo da te pozdravim...i zazelim ti laku noc i jos laksi dan.pusa od tvoje lontane:)

    avatar

    11.07.2006. (01:14)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    hej, dobar ti dan! Evo me, vratla sam se!
    Jučer sam te duuuugo u noć čitala kak sam i obečala!
    O, kako sam se prepoznala u tvojim opisima...vratila si me 16 godina u natrag...

    Čudi zakaj tolko različitih dr-a i svaki ti mijenje ljekove kak se sjeti...
    Moja priča preduga za post, napisat ću ti mail kad uhvatim vremena.
    Ukratko:2 epizoda, agorafobija/napadi panike, prvih 10 godina upropašteno jer sam dobila samo lexaurine po potrebi... potreba je glupa stvar, danas jedan, sutra nijedan, preksutra 5... Onda sam promijenila psh (psihoterapije su šit, niko te ne sluša, nikog nije briga, probala kog hrpu njih, mi znamao više od dr-a jer čitamo, trudimo se saznati, učimo kaj ima novo...) i dobila xanax sr. Preporodila se. U njemu ti piše da je uglavnom protiv agorafobije i napada panike... Th.1 mg xanax u jutro, lexaurin 3mg po podne i jedan navećer...ja sam to malo prekrojila, ali držim se konstante, ono po potrebi me već koštalo 10 godina! tada mi je pomagala alternativa, bioenergetčari, joga, disanj, vježbe tibetanaca...
    Sad pijem xanax 2 i pol godne i zadnjih pol sam dobro.
    Onih prvih dvije sam osjetila odmah pomak na bolje, ali ne konstatan.
    Sad se sve čudim kak sam dobro!

    Pij b i e vitamine, može i koncentrat aloe ali je skup, odličan i je gin seng tonik, ali samo tonik jer on u sebi ima i matične i mliječi i ostalih sastojaka koji osnažuju psihu i živce. Odlično je ulje crnog kima, ima u kapsulama ili u kapima, jača imunitet, snaži i nije u kantradikciji s nikakvom kemikalijom.
    Dobro poznajem i tvoju ljutnju i tvoju nemoć...ali vrijeme prolazi, ti ostajež živa i obitelji polako postaješ dosadna...misle da se ne trudiš!
    Ja nisam majka, ali imam dosta godina i neke posebne sposobnosti, nebitno, uglavnom, pričaj sa kćeri!
    Starci buju davili, bit će ti pratnja, vodili te budu i pratili kao pokoru, ali mislim da jedino iskreno zabrinuta i dovoljno "odrsala " i zrela osoba da bude tu za tebe, baš tvoja kćer -nemoraš je štiti, ovak se osjeća odbačenom i nepodobnom - ona se brine,a ti se praviš da je sve ok i šalješ je van iz sobe!
    Djesa su snažna, djeca suosjećaju, djeca razumiju!
    Sorry, sve me više hvata ta neka euforija vođe, skužila sam da počinjem zapovjedati ljudima kad misli da sam u pravu, a sad mislim!

    Za početak, javi nam se, jel klima pomaže? Jesi se vratila naposao? Kako si? Jesi počela s psihoterapijom? Kakav ti imaš osjećaj prema istoj?

    Budi mi dobro, želim ti hrabar i opušten ugodan i ovaj dan! :))

    avatar

    12.07.2006. (10:39)    -   -   -   -  

  • Renči

    Pozdrav svima i još jednom hvala na podršci!

    QAI, trudim se izgurati dan po dan. Nema nekog dramatičnog pomaka, ali i sitnice me vesele.
    LONTANA, ovo sa sladoledom vrijedi! Držim te za riječ. Bas sam si jučer priuštila jedan fini od čokolade. Rekla sam: "Pojest ću ga makar me želudac ubio!". I - nista se nije desilo osim što sam bila sretna k'o malo dijete :-) Viva Italia!
    ALESSANDRA, i kod mene je isto tako. Svaka mala sitnica, nekome nevidljiva, meni predstavlja život!
    SEPIA, hvala ti, evo trudim se :-))
    GAGA, hvala i tebi. Nažalost ovo je za sad još uvijek jače od mene. Al' nek si se ti vratio kući. Želim ti brz, najbrži oporavak u povijesti infarkta!!!
    ZGBABA, klima mi je spas! Doduše, mora biti u nekakvim razumnim granicama (sad mi je s klimom oko 27 stupnjeva u sobi i to mi je OK, nije pretjerano). Još sam uvijek na bolovanju, a sutra imam termin kod psihologa. Vidjet ćemo. Što se tiče Xanax-a SR, on mi je bio super ali se mom želucu baš nije dopadao pa sam prešla natrag na obični (Xanax = Helex). Ali, hvala na savjetima, ovo za kcer mi se jako sviđa, razmislit ću o tome - stavila si mi 'bubu u uho'.
    PUSA SVIMA!

    avatar

    13.07.2006. (21:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...