Komentari

nikolina29.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • AKASK

  Hm i ja bi mogo reć da ću napravit djete s najglupljom kučkom na svjetu kad sam u takom stanju. Zato sam presto lokat. A ti mrziš ljude s krivim razlogom jer nisu oni krivi, kriva si sama. E a ako ekip s kojom cugaš boli ona stvar za tebe i samo gleda kak da te pojebe onda ti je loša ekipa. Sve šta radiš u životu mora imat kontrolu jer šta je snaga bez kontrole. Apsolutno ništa. Zato kad piješ nemoj pit tolko da se uništiš totalno. Imaj svoje ja ili nađi nekog kom je stalo do tebe pa se ostavi boce.

  avatar

  09.07.2006. (15:42)    -   -   -   -  

 • pavaogc

  Ja sam prestao lokat zbog mamurluka davno, još kao teenage.

  Prestao sam i mrzit ljude jer mi je dosadno to isto davno.

  A još uvijek koliko-toliko pazim da ne napravim dijete jer ne želim da me itko krivi što sam ga doveo na ovako zanimljiv svijet.

  Niki; nauči volit sebe umisto mrzit druge. Zabavnije je i uštediš. I zabavnija si i meni tako. A ja volim sebe, pa te lijepo pozdravljam do eventualnog idućeg čitanja.

  avatar

  09.07.2006. (17:44)    -   -   -   -  

 • Manistra

  ma stara zaboli te kiki za mamurluk, sjajno izgledaš danas. netko te je malo zaflekao kečapom, al posudim ti ja mrljofiks, super sprej koji otklanja fleke zauvijek.

  avatar

  09.07.2006. (20:46)    -   -   -   -  

 • inhibitor

  Niki tužit ću te Nemanji da si mu ukrala fotku.

  avatar

  10.07.2006. (08:17)    -   -   -   -  

 • Kiara Collins

  Slusaj vidim da si ostavila komentar na blogu o rotvajlerima i rekla da ih zelis ukinuti zato je tvoj sestru ugrizao rotvajler.Pa nemas preva sve ti to ovisi o vlasniku ako je vlasnik nabrijani tip koji se stalno tuce onda i je i pas takav ali ako je vlasnik dobar i pristojan takav je onda i pas i to ti pravilo vrijedi za sve pasmine od male civave do velikih pasa poput rotvajlera Bernadinaca...

  avatar

  25.07.2006. (11:58)    -   -   -   -  

 • AKASKS

  BLOG TI JE SRANJE NJENJENJENJEE

  avatar

  08.02.2008. (20:01)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...