Komentari

anksioznost123.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • alessandra

    Da nemaš slučajno kilu (herniju)?Neki me tvoji simptomi asociraju na to...od nje zna biti muka i osjećaj težine u stomaku,često ne možeš udahnuti dovoljno zraka pa ti i srce počne lupati.Ja je imam al sam se naučila živjeti s njom i onda kad me "uhvati" samo sebi ponavljam da mi je to od nje i ok sam,mada nekad zna biti pravo zaj..ano,pogotovo kad su promjene vremena.Drž´se ;)

    avatar

    08.07.2006. (23:30)    -   -   -   -  

  • Il prezzo della liberta'

    mislim da je normalno da te muci zeludac nakon svih tableta koje moras pit..jer tablete unistavaju prirodni pH u zelucu...ima i za to lijek..pitaj u ljekarni.ne znam kako se zovu na hrv.ako te zanima saznat cu.
    stalno nesto radis...vidis da si korisna..sve ce polako doc na svoje...moje misljenje je da je vec velika stvar sto se ne samosazaljevas vec dajes sve od sebe da bi se stanje promjenilo.
    cujemo se sutra.laku noc:)

    avatar

    09.07.2006. (02:33)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    hrabra si i pametna žena...i to je već veliki korak naprijed u suočavanje i borbu sa strahovima....svatko ih ima, velike ili male...a i između njih ima prolaza i izlaza...samo neki ga nađu lakše, a neki teže...
    puno uspjeha i još jedan novi dan....vidiš da možeš!

    avatar

    09.07.2006. (08:01)    -   -   -   -  

  • Moj dnevnik

    Laserski printer ti je super odluka. Imam ga i ja. Prije sam imao obični ali je bilo toliko problema sa njime da to no možeš vjerovat.

    avatar

    09.07.2006. (09:01)    -   -   -   -  

  • Renči

    Haj društvo!
    Brrr... nadam se da bi mi doktor prepipavanjem trbuha otkrio kilu da je imam. Mislim da je to ipak posljedica nervoze i viška želučane kiseline jer su mi usta često prepuna sline a nakon Gastala ili nečeg sličnog tegobe se uglavnom ublaže. Više je kao osjećaj vakuuma u predjelu želuca, kao da ga netko iznutra pokušava usisati, ali čini mi se da je u zadnjih par dana stanje nešto blaže, možda za nijansu. Inače, užasavam se dana kad mi je dosadno i kad ne znam čega bi se primila. Takvi dani me vode nizbrdo i izbjegavam ih, makar brisala prašinu triput dnevno, tek toliko da nešto radim. Hvala vam svima na javljanju i svakome po pusa!
    P.S. Printer je stvarno OK, uključuje i kopirku/skener a za relativno normalnu svotu novca. A ink-jet sam ostavila sa strane jer se događa da radim neki prijepis sa slikama pa mi treba isprint u boji.

    avatar

    09.07.2006. (22:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...