Komentari

jezdimir.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Virtuela

    Jezdi, Jezdi,... upiši neki eXtremni adrenalinski sport: skakanje iz aviona na surfing dasci, kroćenje zvjeradi u cirkusu... rizik koji si preuzela s visećim lijesovima umjesto Brazil-Francuske ostavlja me bez daha :)))

    avatar

    09.07.2006. (00:25)    -   -   -   -  

  • rahatli

    carice, carice:D rahatli tekme gleda u drustvu RD-a (rahatlinog dragog) kojem onda mast vadi navijanjem a bogme i kladjenjem na ekipe protiv kojih igraju one za koje navija on. recimo, australija, engleska, portugal...:D onda RD takodjer zaveze rahatli za radijator:D

    avatar

    09.07.2006. (03:22)    -   -   -   -  

  • gawrun

    jelda tebe nogomet ne zanima?

    avatar

    09.07.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    e fakat: ženski trikovi su ko antibiotik... ta mi se sviđa!!!

    avatar

    09.07.2006. (12:27)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Lijepa pričica, ali ne bi li dva televizora riješila sve probleme? :)

    avatar

    09.07.2006. (13:55)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @virtuela, ovo sam ja već nazvala EXTREME FOOTBALL WATCHING, sad samo čekam da postane hit u javnosti - ako je 'extreme ironing' uzelo maha, onda nema šanse da ovo podbaci :)))

    @rahatli, kaj nije da ima nešto u pikanju u muške za vrijeme nogača? to dođe kao trčanje pred bikovima u Pamploni - zapravo je skroz nerazumno i ne možeš shvatit zašto bi to netko radio, a opet ima neku perverznu draž ;)

    @gawrun, pa nekak ne baš. kaj se kuži?

    @rudarka, velika je to životna istina, samo kad bi ju žene više poštivale :)

    @jazzie, dva televizora? ali... gdje bi tu onda bila zabava? ;))

    avatar

    09.07.2006. (14:31)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    To, toooo! Ne koristiš smajlije!! Znala sam da si prava žena. I ja sam prava žena. Ja sam gledala neku tekmu (igrala je HR, nisam ni znala do tad) u centru.. bilo je smiješno.. Svi ukockičeni i naličeni po fejsu, oči izbuljene i razgoračene, usta otvorena, pivo u ruci, skakanje, vikanje, jooooj, u-vaginu-maminu rječnik, bludničenje s mamamamama, pa idiote to si ovak trebal odigrati, pa kakav kreten, evo evo gool, a nije, tooo neeee, opet mame i vaginini monolozi.. ah.. a ja gledam, ispijam cool colu (to smo dobili, Podravka častila, reko Pa što ne), smijem se i uživam. Ko bi reko da se tak dobro možeš zabaviti na tekmi. Ah.

    avatar

    10.07.2006. (11:10)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ja za sve imam lijek: vicem ofsajd, ofsajd! A znam prepoznat ofsajd ko, recimo, daltonist George Michael crvenu boju.

    avatar

    10.07.2006. (14:28)    -   -   -   -  

  • KISELI ŠTAKORI GRIZU LJUDE

    jesi ti retardiran ili

    avatar

    10.07.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • Dark Knight

    kako mrzim ove lance sreće

    avatar

    11.07.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • Samohrani student

    Ja više ne smijem ništa na tu temu pisati - izopćit će me iz muškog klana. Polomiti mi kosti i sve ostalo ;) I kako na kraju oni vise? Zanimljivo. Zanimljivije od kožne lopte i nabildanih protuha ;)

    avatar

    12.07.2006. (13:02)    -   -   -   -  

  • Cordelia

    Najgore je što sad i mene zanima zašto vise.

    avatar

    13.07.2006. (00:12)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Interesantno, ali meni je tvoje ponašanje tijekom tekme sasvim normalno. Sudac je po mom mišljenju zaista bio prestrog. No kad ne bi bila riječ o nogometu nego o nekom zanimljivom sportu poput: rukometa, tenisa, boksa ili F1... Eh, eh. A to s usnama su prljavi trikovi, da znaš! :-) Idem sad pročitat sve o misteriju visećih lijesova.

    avatar

    13.07.2006. (10:28)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @zlevanka, moram reć da, iako mi paše što sam prava žena, neki put mi se čini kao da se neke emocije jednostavno ne mogu izraziti bez upotrebe smajlija. onda napišem nešto tipa *ovdje ide onaj smajli koji se drapa od smijeha, vrišti, plače, valja se i lupa šakama po podu*, ali, nije to to... ne znam kako da popunim tu prazninu... *ovdje ide žalosni i pokunjeni mali smajli, nesretan što mu vlastiti pravo-ženski karakter ne dozvoljava upotrebu smajlija*

    @gziola, razumijemo se :) ja uvjerljivim glasom kažem 'ma to je bio ofsajd, vidi se iz aviona, pogledaj ga gdje stoji!'. i onda se prepustim polsatnom uvjeravanju oko toga gdje je bila lopta, kome je bila upućena, gdje je linija, je li sudac de facto peder i čija mater crnu vunu prede. uglavnom, ludo se zabavljam. na kraju samo kažem 'čekaj, čekaj, ofsajd je kad to, a ne kad ono?! Aaaaaaa, pa onda je bilo u redu!' :)

    @gomoljko, hmmm, ako se baš moram izjasniti, onda 'ili'. makar, teško je, teško...

    @neutrino, trebali bi uvesti da ti platim skromnu naknadu za svaki klik na link - ja sretna, ti bogat, it's a win-win! ;))

    @dark knight, i ja, zato ih brišem. jednom sam zaželjela želju, i, pogodi šta - nije se ispunila! od tada ne pušim više ta sranja :)

    @ari, pa nemoj tako, nabildane protuhe su jedino zbog čega uopće gledam to sranje ;)))

    @cordelia, mene to još uvijek izluđuje. znam da bi se to moglo riješiti uz pomoć malo čitanja, ali ako takva samoedukacija ne ometa jubavnajvećeg u gledanju nogača, onda, iskreno, više ne vidim svrhu iste... ;)

    @rock roll, tenis?! zanimljiv?!? pa u nogometu ih barem ima dvajst i trče po fakat velikom polju, plus se i tuku, psuju i podmeću jedan drugome nogu! a kaj u tenisu, ona mreža je između, i niš, nikakve akcije! a o smislenosti vožnje auta u krug neću ni počinjat! :)

    avatar

    13.07.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Tenis je totalno zakon. Samo ti se čini da je dosadan jer su komentatori dosadni (kao što je Zeko već ustvrdio). Ali nešto sam gore zaboravio. Mislio sam da će mi srce stati od napetosti kad sam na jednom sportskom kanalu gledao svjetski kup u brzinskom šahu. Nemoš' vjerovat: gledaš i misliš si "što li će sad napraviti".

    avatar

    14.07.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @neutrino, ja sam od onih koji ispod glasa spominju majke terorističke, a poslije tvrde da nit' su luk jeli, a bogami ni mirisali ;)))

    @rock, brzinski šah!? :D što sve neće ljudi izmisliti... mora da je to posao snova svakog sportskog komentatora :))) Konj na G-7! Lovac na C-4!

    avatar

    18.07.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...