Komentari

tiktak.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • Jonathan

    Ne znam ni ja sama zašto sam ti pisala vi, možda sam mislila da si mnogo starija. O, pa mi smo vršnjakinje. Potpuno se s tobom slažem glede ovih prodavačica i meni nekad idu na živce. Danas sam i ja bila u shoppingu, išla sam u Mercatora. Tamo je bila živa ludnica, ali se ipak isplatilo. Osim što sam kupila dvije majice, srela sam svoju legendarnu i najbolju nastavnicu te sam joj napokon upoznala sestru, ali srela sam i svoju razrednicu. Baš mi je bilo super!
    molim te, možeš li mi objasniti kako si to nastavljačica u gimnaziji, a imaš 14 godina? Ja ću tek sada osmi.
    p.s. U pravu si za manekenke i one minijaturne brojeve. Nekima trebaju i veći, kao i meni!!

    avatar

    07.07.2006. (23:49)    -   -   -   -  

  • kimy

    NOVI POST ! ARIGATO ^-^

    avatar

    08.07.2006. (07:41)    -   -   -   -  

  • Vodimo ljubav a ne rat

    e ovo je tema za mene i ja sam ti općinjena shopingom pratim modu tako da redovito odlazim u shoping po nove stvarčice i isto nemam baš problema ko ni tvoja sestra velićine su i moje s i xs tako da nije bed nije baš da shopingiram kad sam u depri radije uzmem role pa malo rolam okolo ili još mi je bolje kad fino sjednem na svoj sobni bicikl i onda udri poslije se osjećam ko ptičica svako ima svoje zadovoljstvo ja ti isto čitam knjige al one krimiće i na temelju stvarnog života al mene knjiga odvuće u depru jer jednostavno počnem razmišljat o tome tako da je za mene sport i samo sport samo što mnogi u mom razredu nemogu to shvatit ja ređe u subotu odu se negdje fino napit a ja odem na trening i poslije se osjećam bolje nego ovi kaj su se napili tako da svako ima svoje za opuštanje, u nedjelju idem na more napokon joj moram ti ovo reć kupila sam si majcu od talijanske reprezentacije baš sam heppy nadam se da će pobjedit mada su francuzi dosta jaki, KAD ĆEŠ TI NA MORE? CIAO:-)

    avatar

    08.07.2006. (10:33)    -   -   -   -  

  • Vodimo ljubav a ne rat

    pa napisala sam ti u nedjelju idem na more aaaaaaaaaa ova izjava da navijaš za francuze nije ti trebala mislim i jesu dosta jaka ekipa al ono ja volim talijane jednostavno im nemogu odoljeti tak su mi svi dragi osim onog camoranesija njega bi ubila kako je jadan al jebiga mora postojat crna ovčica, joj ja ti nemrem odoljet onom canavaru joj on mi je tak sjatki i dobar mi je i zambrotta, gilardino, bazagali, bufon a svi su mi nekak dragi i onaj totti i toni su simpa i pirlo ma svi su oni meni zakon i jako ih volim tako da nema šanse da navijam za francuze koji mi se gade pogodovo onaj zidan baš su mi svi antipatični i odvratan mi je taj jezik fujj, eto pozdrav

    avatar

    08.07.2006. (17:19)    -   -   -   -  

  • krme

    ja npr mrzim kad su žene nadrkane.dojdem u ducan i pitam imate ovu majicu u s velicini?a ona meni okrene s ocima ili mi baci majici u ruke i kaze bahato evo ti.poludim na to!

    avatar

    08.07.2006. (18:58)    -   -   -   -  

  • Jonathan

    Super ti je novi dizajn. Odakle si ga skinula? Baš mi je drago što smo slične! Ja sam ti takva, volim i živim za nešto što nije u duhu mojih vršnjaka. Koja ti je najdraža knjiga? Voliš li pisati sastave?

    avatar

    08.07.2006. (19:16)    -   -   -   -  

  • Jonathan

    Osoba koja mi je poslala tu igru tvrdi da su joj se zelje ispunile samo nakon 10 minuta.

    Sada uzmi list papira i nesto za pisati i polako red po red inace ces
    pokvariti igru. nemoj prerano pogledavati igru unaprijed jer ces je pokvariti

    1.napisi u stupac brojeve od 1 do 11 & gt;.

    2.ispred brojeva 1 i 2 napisi bilo koji broj

    3.ispred brojeva 3 i 7 napisi imena osoba suprotnog spola Nemoj varati i
    gledati igru unaprijed

    4.is pred brojeva 4, 5 i 6 napisi neka imena( npr clanova obitelji, pri jatel
    je.)

    5.napisi 4 naslova pjesama ispred brojeva 8, 9, 10 i 11

    6. i sad pozeli nesto. sad slijedi objasnjenje.

    -------------------------------------------------------------- ----------- -------

    1. ovu igru moras poslati broju osoba koji je jednak broju koji si napisao
    iza broja 2

    2. osoba iza broja 3 je osoba koju volis

    3. osoba iza broja 7 je osoba koja ti
    je draga ali nesto

    vise od prijateljstva jednostavno nije moguce.

    4. na broju 4 je osoba s kojom si
    jako povezan

    5. nabroju 5 je osoba koju jako dobro poznajes

    6. osoba na broju 6 je tvoj sreconosa
    (luckystar)

    7.pjesma n broju 8 se odnosi na osobu na broju 3

    8. pjesma pod brojem 9 se odnosi
    na osobu pod brojem
    7

    9. pjesma pod brojem 10 te najbolje opisuje

    10.pjesma pod brojem 11 najbolje
    opisuje tvoje
    osjecaje, tvoja razmisljanja o zivotu. Posalji u slijedecih nekoliko minuta ovu
    igru desetak osoba i

    tvoja ce se zelja ispuniti, ako to ne ucinis dogodit ce se upravo suprotno, 10
    ce te godina pratiti peh. Dakle kopiraj, salji, i uzivaj!

    avatar

    08.07.2006. (19:16)    -   -   -   -  

  • Vodimo ljubav a ne rat

    e ovaj dizajn ti je zakonnnnnnnnnnnn fakat super puno bolji od onog prošlog, inaće kako ja sutra putujem a imaš moj broj moba slobodno pusti koju porukicu kad me se sjetiš i ja ću tebi,ciao

    avatar

    08.07.2006. (19:28)    -   -   -   -  

  • rise

    nije da ne volim kupovati, volim ali ne shvaćam neke ljude koji se liječe šopingom i to im prestavlja veeliku stvar u životu... Istina da me može razveseliti neka mala sitnica na koju slučajno naiđem ili nešto tako, ali mi se ne sviđa kad ljudi liječe svoje frustracije šopingom. A što se tiče tih nadobudnih prodavačica, također imam isti problem kao i ti. pozdrav :)

    avatar

    08.07.2006. (19:37)    -   -   -   -  

  • teuta

    Draga Zizi, hvala ti na posjeti i ostavljenom krasnom komentaru. Kao prvo, želim ti izraziti moje istinski divljenje u vezi dizajna tvog bloga. Prekrasan je. Kao drugo, u vezi tvog posta. Da, i meni to često ide na živce...i pošto znam kako to treba biti ispravno, napisat ću ti to. U takvim dućanim, prodavačica treba biti blizu mušterije za slučaj da je ta mušterija treba, ali nikako ne smije hodati za njom na takav način, niti je pitati sve to. Ona mora biti samo blizu mušterije. I naravno, uvijek nasmijana i pristojna. Istina je, da mnoge žene vole kupovati, makar to bile i neke sitnice. To nas nekako opušta i razveseljuje, jel tako? Ali nekad mi takva kupovanja ne odgovaraju upravo zbog takvih prodavačica. Sve ti je to psihologija, s kojom, s kojom nažalost te i takve prodavačice nisu upoznate. Moram jednostavno ponoviti, da si me jako obradovala svojim prekrasnim komentarom. Puno mi to znači, draga. Pozdrav...cmokkkk.

    avatar

    08.07.2006. (20:33)    -   -   -   -  

  • teuta

    ispravak netočnog navoda, haha...dva puta sam ponovila "s kojom", oprosti.

    avatar

    08.07.2006. (20:35)    -   -   -   -  

  • Tey@

    hy, super ti je blog!!!!! tnx na komentaru.... ni ja ne volim kad prodavačice stalno vise oko mene i gledaju šta uzimam i onda mi još nude neke stvari koje me uopće ne zanimaju, to mi je tak glupo i ide mi na živce, kad trebam pomoć tražim ju, ali opet one nude nešto stoto.... a Bože, ma ni ja ti ne volim shopping.... eto kissss i pozzzz

    avatar

    08.07.2006. (20:56)    -   -   -   -  

  • Omotano By Svizac

    Čini se da nisam jedina kojoj to ide na živce. Kad ju ne trebaš (prodavačicu, mislim) stalno se mota oko tebe, a kad je trebaš nema šanse da ju dočekaš. Zato ja uopće ne volim shopping i ne razumijem ljude koji ga jedva čekaju. Samo se iživciram kad ne mogu nać kaj oću, što se dogodi svaki put. Da ne spominjem kad se ukomiram kad gledam neku predobru odjeću u koju ne bi stala ni da se prepolovim. Ajd, ja te pozdravljam i hvala na prvom komentaru! ;)

    avatar

    08.07.2006. (22:09)    -   -   -   -  

  • Omotano By Svizac

    BTW, drago mi je čuti da nisam jedina zaljubljenik u takve ''bajkovite'' knjige, te preporučam Martina jer su meni knjige skoro pa savršene ;)

    avatar

    08.07.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  • Službeni blog Rukometnog Kluba Selce

    Blog ti je predobar...Samo nastavi tako..Pozdrav iz Selca

    avatar

    09.07.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • Pepy

    ODLIČNA JE POZADINA!Uspjela si ono što si namjeravala,fakat je super,iskreno,pogotovo slika na početku i nije pretamna!PUUUUUSSSSSSSAAAAA!

    avatar

    09.07.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • ...i moja kaplja pomaže ga tkati!

    Ha, ha...uvijek me nasmiju i zamisle tvoji simpatični britki postovi.
    Neću o veličinama, ;-)
    Mislim da nema osobe koja si ne voli nešto lijepo priuštiti i kupiti, ipak i sama ne volim duuuga i beskrajna putovanja za komadićem odjeće, mijenjanje graderobi,...
    Al' priznajem da je dobar osjećaj kad nađeš nešto što ti je "fit" i "hit".
    P.S. Meni je bio ljepši stari naslov, a pozadina nije loša.

    avatar

    09.07.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • prudence

    Joj,mene nekad shopping na dokrajčiti,ali volim kupovati...Samo ne volim dok me netko gleda dok nešto biram,izgubim koncentraciju...
    I samo bih te nešto zamolila; pošto ti ja nisam baš neki stručnjak za ono prokleto skidanje dizajna,a agatha mi je rekla da se ti kužiš u to,imala si onaj neki s endless light,ak se ne varam? Uglvanom,ja to ne znam skinuti,a ni nitko skoro od mojih pravih frendica pa sam se sjetila zamoliti virtulanu,hehe...Jel bi mogla s te stranice skinuti baš html kod i poslati mi samo njega,bez ostalih gluposti.tj. ti to kopiraš u word,taj dizajn kad ga nađeš,a ja nemam stvarno pojma di ti to uspiješ,i pošalješ mi na : dear-prudence@inet.hr?? Please,spasila bi me...Htjela sam onaj zeleni s bubamarom...Pa ak ti nije teško,please,vječno bih ti bila zahvalna...Odgovori mi na moj blog... :)
    P.S. Baš mi je drago da si u klasičnoj...To sam si i ja uvijek željela :)

    avatar

    09.07.2006. (16:28)    -   -   -   -  

  • Windy

    Novi post! Ak želiš come to me and give me your coment!

    avatar

    09.07.2006. (17:31)    -   -   -   -  

  • Windy

    Hej, sad sam vidla Agathin komentar! Joj please ja si želim taj dizajnčić presladak mi je, danas sam ga gledala i nikak da ga skinem kad nemam pojma o tome, joj možeš li molim te i meni poslati na laraludas@net.hr Sviđa mi se i onaj s onom zamišljenom ženskom, ajme tolko sam puta bila na tom blogu i slinila nad tim dizajnima, a nemam pojma ih skinut! Pošalješ mi, ak ti se da? Pliz! Napisat ću u box da sam ti vječno zahvalna!

    avatar

    09.07.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • Windy

    Oprosti, Proudencin komntar!

    avatar

    09.07.2006. (17:35)    -   -   -   -  

  • lude_cure6

    hvala...............uzivaj...............kissssssssssssssssssssssssssssss

    avatar

    09.07.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  • Pustite mlade da žive...zar su tražili da budu rođ

    e...slazem se....potpuno,ali najgore je kada te gledaju koda ćeš nešto ukrasti...strasno....kada me netko pita koji ti je najdrazi miris,ja uvijek odgovorim 'Miris Algoritmovih knjizara' a njihov blijedi pogled govori 10000 rijeći...

    avatar

    10.07.2006. (00:56)    -   -   -   -  

  • Windy

    Ja sam mislila na Alucinare, ali ako taj nije prilagođen onda mi pošalji Silent reverie ili Elsewhere (ali mi je silent reverie mrvicu ljepši). Hvala

    avatar

    10.07.2006. (10:59)    -   -   -   -  

  • super zvjezdice

    e tnx siurno ću ozdravit...
    de dođi na blog napisala sam post danas sam neznam kad će ga objavit...
    ak ne vidiš novi post danas dođi sutra...

    avatar

    10.07.2006. (15:22)    -   -   -   -  

učitavam...