Komentari

manypeoplearestrange.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • rockerica

    i inače,smrad,bugsić i neki dr...to su vam bivši Lucijančani (fala bogu-bivši!!!!) i slobodno se možete skonzultirati s njima...mislim da će im biti jako drago...:) (pazite da ne spomenete neke alternativne riječi!)...

    avatar

    07.07.2006. (14:20)    -   -   -   -  

  • Bobi

    daj meni kartu ako je jos imades....ja je prodam za masne pare il ak skupim pare odem do berlina....ja to ocu.........jesi vidla kolko godina imadem?star?

    avatar

    08.07.2006. (00:12)    -   -   -   -  

  • The Slut - teenage waste

    ahahaha e baš jučer sam na you tubeu gledala ova sranja HP, ali sa Hermionom i Ronom, o Bože...

    avatar

    08.07.2006. (01:15)    -   -   -   -  

  • lumena

    neću ti ništa reć u vezi karte... onak ja bi odma odletila tamo (bez obzira na gravitaciju)... al suzdržat ću se i neću ti uopće prigovorit zato što nisi uzela kartu za finale svjetskog jer nas ima svakakvih i ja sam zrela pa te potpuno razumijem i neću ti ništa reć, mogu ja to... mislim potpuno normalno... ------ MA JESI TI L U D A???!!!!! finale svjetskog! francuska - italija i još imaš s kim ić i sve organizirano i let i sve! znam da živiš blizu žute zgrade u vrapču pa molim te, učini mi uslugu... e ja bi otišla i na jemen - azerbeidžan da imam kartu a kamoli finale! biciklom ako treba! ey to je svjetsko... ma i da si jučer bila u berlinu nema veze... uostalom zar ga ne želiš ponovno vidit? arghh... neke stvari fakat ne razumijem... samo ti ovo zanemari... morala sam to reć... i vjeruj mi, ne treba ti žuta zgrada kad si već upisana u onu težeg stupnja-crvenu ( a to je lucijanka hehe...) ... i da, ja jesam iva... adio... vidi mi novi post... bokic

    avatar

    08.07.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • Rock 4ever!

    Evo i ja otvorih blog pa da se javim... btw bjezi iz lucijanke, a vi ostali pomozite u promoviranju akcije od grima i mene pod nazivom " bjezite iz lucijanke" Sloboda ucenicima smrt lucijanki ;)

    avatar

    09.07.2006. (15:25)    -   -   -   -  

  • obična prolaznica

    Si ti luda?koje vrapce?ja sam ti u srcu Stenjevca!a post i nisam bas skuzila tak da...

    avatar

    09.07.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • patkica22

    al nisi odgovorila-kolko koštaš? zezam se... takvim ljudima sam trebaš pokazati najljepši prst-srednji i otići dalje...ja to inače radim.

    avatar

    09.07.2006. (21:32)    -   -   -   -  

  • FRENDEOVI

    Kakvi bivši lucijančani, o čemu ti pričaš??

    avatar

    10.07.2006. (16:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...